Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
|
neos sto site |
|
22-05-06, 04:42
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
CHANIA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
neos sto site
γεια σας παιδιά.. είμαι νέος εδώ και θέλω να κάνω μία ερώτηση...σε σχέση με αυτά τα ΚΕ30 που βλέπω εδώ έχω ένα (από τον πατέρα μου) σε πολύ καλύτερη κατάσταση..1500cc(αλλαγμένο εννοείται) μπλε-μωβ πέρλα κλπ..αλλά έχω ένα πρόβλημα με το μοτερ, καίει αρκετό λάδι..θέλω λοιπόν να του κάνω μια αναβάθμιση στο μοτέρ,φρένα και αναρτήσεις..έχετε κάτι να μου προτείνετε???please απαντήστε..φώτος σύντομα
|
|
|
|
22-05-06, 13:35
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
τα παντα ειναι σχετικα φιλε μου!! το θεμα ειναι το ποσα λεφτα σκοπευεις να ριξεις στο αυτοκινητο, ποσο χρονο εισαι διατεθιμενος να σπαταλησεις, ποσο τρεξιμο θα ριξεις για να τα βρεις, και το πιο σημαντικο, για μενα τουλαχιστον, ποσο αγαπας ενα αυτοκινητο 30 ετων για να κανεις ολα αυτα που σου ειπα...... Σκεψου το καλα και αν πραγματικα το θες..... εμεις εδω ειμαστε να βοηθησουμε!!!!
Υ.Γ. : γραφε με ελληνικους χαρακτηρες την αλλη φορα γιατι θα σου το επισημανουν και οι συντονιστες της ιστιοσελιδας......!
Υ.Γ.2 : και καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!! (το ξεχασα στην αρχη στο λεω τωρα!)
Edit by madvinegar: Thanx για την επισήμανση. Stone άλλαξα το ποστ σου σε ελληνικά αλλά όντως σε παρακαλώ την επόμενη φορά να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.
|
Re: neos sto site |
|
22-05-06, 16:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Re: neos sto site
Γεια σου φίλε, καλως ήρθες στην παρέα μας και μπράβο που εχεις ορεξη για το ΚΕ-30. Τωρα θα πρέπει να μάθουμε πόση όρεξη και κουράγιο διαθέτεις.
Σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι?
Αν δείς παλαιότερες σελίδες στο κε-30 φόρουμ θα βρείς απαντήσεις σε αυτά που ζητάς αλλα και ότι αλλο θέλεις μπορούμε να το απαντήσουμε νομίζω.
Ολα εξαρτώνται απο το τι θέλεις να κάνεις και τι θυσιάζεις για αυτό.
Κυριάκος.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
22-05-06, 17:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε μου.όπως σε ενημέρωσαν και τα παιδιά ψάχνωντας μέσα στο forum KE30 θα βρεις αρκετές πληροφορίες και φυσικά επιδή πολλά παιδιά που είναι κάτοχοι του ίδιου αυτοκινήτου και μας έχουν εκπλήξει με το μεράκι τους θα σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστείς.
|
|
|
22-05-06, 19:45
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
CHANIA
|
|
να μαι παλι και σορρυ για τα αγγλικα..κοιταξτε μου αρεσει πολυ η πισω κινηση και θελω να νομιζω οτι θα το κρατησω το κορολλακι..μην νομιζετε φοιτητης ειμαι και δεν εχω τα τρελα λεφτα..μηπως μπορειτε να μου πειτε πανω-κατω ποσα θα μου παει?
|
22-05-06, 20:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Καλώς ήλθες στην παρέα μας φίλε μου.
|
|
|
23-05-06, 00:06
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Φιλε Stone καλως ηρθες.
Εδω μπορεις να βρεςι οτιδηποτε θελεις να μαθεις για τα ΚΕ30 ΚΕ35 ΤΕ31 και λοιπα μεταλλαγμενα.
Απο το πρωτο σου ποστ ενα δεν καταλαβα, εγραψες οτι εχεις ΚΕ30 σε καλυτερη κατασταση απο μερικα δικα μας?
Μαλλον κατι δεν γραφτηκε σωστα διοτι για να ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τα δικα μας εισαι πιο αρρωστος απο μας (που δεν γινεται!!)
Τελος παντων, προχωρω παρακατω.. που βρισκεσαι? Αθηνα? αν ναιι ενημερωσε μας διοτι εχουμε παιδια που ευχαριστως θα θελαν αν σε γνωρισουν απο κοντα και να τα πειτε, να τους δεις σε καμμια συναντηση κ.ο.κ. Αν εισαι Θεσσαλονικη τοτε σε ξερω.
Για τις βελτιωσεις που ρωτησες πολλα υπαρχουν και λιγα υπαρχουν, για βαθιες τσεπες και για ραμμενες τσεπες. Αυτο που ομως χρειαζεται απο σενα ειναι οι καταλληλες συμβουλες και το ψαξιμο. Συμβουλες θα εχεις σιγα σιγα, διαβασε το υλικο που υπαρχει εδω μεσα και θα καταλαβεις που πρεπει να επευθυνθεις.
Αυτα προς το παρων, αναμενουμε με αγωνια τις φωτο απο το δικο σου ΚΕ30 και περισσοτερα στοιχεια απο την σκουφια σου..
|
23-05-06, 08:59
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
"Αν εισαι Θεσσαλονικη τοτε σε ξερω. "
Ποιος εισαι ρε γογο? Ο καλομπατσος απο το ηθων που ξερει ολες τις που...... ημαρτον!!! ημαρτον!!!!
|
23-05-06, 09:32
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
CHANIA
|
|
Οταν λεω καλυτερα απο μερικα δικα σας δεν ενοοω σε δυναμη η κατι τετοιο..ειδα κατι φωτο και δεν τρελαθηκα εξωτερικα...whatever..αθηναιος ειμαι..κοιτα μου ειχαν πει για ενα μοτερ 1600cc 122hp injection γυρω στα 600-700.σασμαν εχω ηδη 5αρι...τωρα απο αναρτησεις ξενερωσα λιγακι γιατι πισω εχει σουστες οποτε πρεπει να τις κατεβασω,να τις ισιωσω και να τις ενισχυσω αν θελω να εχω αποτελεσμα..για μπροστα εχω επιλογες..τελος πιστευω πρεπει να αλλαξω και δισκουσ-δαγκανες αν δεν θελω να κουβαλαω καμια αγκυρα μαζι μου..τι λες κανενα 2000 δεν θα φτασει με τπτ?περιμενω απαντησεις με τιμες γιατι με αυτον τον καισαρα(οπως τον λενε οι φιλοι μου) θα σκοτωθω...
|
|
|
23-05-06, 13:19
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
φιλε stone αν θες να κανεις μια τετοια μετατροπη και να βαλεις εναν 1600 16v μιλησε καλυτερα με τους κυριακο σαββα και βαγγο που την εχουν κανει και θα σου λυσουν καθε απορια απο κοστος μεχρι και εντυπωσεις! εγω παντως οταν ειδα το αμαξι του κυριακου εντυπωσιαστηκα! οσο για το καλυτερο κορολλα, οκ δεν εχω δει το δικο σου ομως μην κρινεις πριν δεις απο κοντα και των αλλων παιδιων! Παναγιωτης
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16478992 seconds (81,79% PHP - 18,21% MySQL) with 46 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|