Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ppschrs";p="
Δεν περιμενά τόσο γρήγορες απαντήσεις!
|
Αργήσαμε κιόλας...10 ώρες περάσανε μεχρι να σου απαντήσουμε...
Παράθεση:
Θέλω να στρίβει λίγο καλύτερα!
|
Αυτό ειναι ενα εφικτό αποτέλεσμα..Θαυματα μην περιμένεις,σίγουρα το αυτοκίνητο με τις λύσεις που θα σου προτινουμε διαφοροι κάτοχοι εδώ μέσα θα δεις διαφορά...Αν και βασικά αν μπείς στον κόπο να διαβασεις τα topic που σε παρέπεμψα θα βρείς όλα αυτά που ρωτάς...Μη σε παρουμε όμως και απο τα μούτρα ακόμη δεν ήρθες..Βεβαια αν έχεις την καλοσυνη συνέχισε στα αντίστοιχα topic (Ts forum,Στησιμο-Ανάρτηση).
Πάμε τωρα μια μια στις ερωτήσεις(ή μαλλον στον καταιγισμό των ερωτήσεων..Μηπως ήρθες να μας πάρεις όλη την γνώση με το καλημέρα?
Παράθεση:
Η πίσω θολόμπαρα ποσο κάνει ρε παιδιά?Διάβασα καλά σχόλια!Έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις?
|
Υπάρχουν δύο ειδών πίσω θολόμπαρες.Της ΤΤΕ που μπαινει απο πανω και φαίνεται όατν ανοίγεις το πορτμπαγκαζ,και η αλλή που δεν φαίνεται και ειναι αυτή που φοράει και το F/l και μπαινει κατω απο το καλυμα του χωρου των αποσκευών.Οι τιμές κυμαινονται στα 200 με 250 ευρωπουλάκια...
Παράθεση:
Τι γνώμη έχετε για λιγο χαμήλωμα!Πόσο θα στοιχίσει?Και εμφανισιακά το χρειάζεται νομιζω!Φαίνεται πολύ ψηλό!
|
Δεν φαίνεται,είναι.Εγώ εχω τις ττε ελατήρια γυρω στα 250 ευρώ αν θυμάμαι καλά αλλά μπορείς και περισσότερο.Αποψη μου είναι απο την στιγμή που έχεις και μπροστινό σποιλέρ,οτι ειναι αρκετα καθώς μετα θα κοπανας αβερτα...Παμε παρακατω
Παράθεση:
Που θα βρω αλλα ts forums?Τι αλλες σελίδες επισκέπτεστε για σχετική μόρφωση γύρω απ΄το ts?
|
Αλλο ts forum? Τι αλλο? Στην ελλάδα? Εμεις είμαστε και θα σου φτασουμε πιστευω..Στο εξωτερικό διαφορα...Οτι θες ακριβώς πες μας να σου πούμε..Ολο και καποιος θα χει κατι κατα νου...
Παράθεση:
Η tte έχει καποια σελίδα στο διαδύκτιο?
|
Δεν μπορεσα να την βρώ,αλλά οτι θες ΤΤΕ μπορεί να στα φερει η ελληνική αντιπροσωπεία...Τι εχει κι'αλλη ερωτηση?Α οχι τοποθετηση είναι...
Παράθεση:
Αργοτερα σκεφτομαι να επέμβω λίγο εμφανισιακά!Δηλαδή σποιλερ πλαγια και πισω(μπροστά έχει) και λίγο πιο σκούρο τζαμι!
|
Εμαφανισιακά επίσης πολλές ιδεες.Εγώ φοράω δίπλα και πίσω spoiler της postert ενω σε φιμέ εχω επιλέξει το πρωτο σταδιο της llumar,που θεωρώ ιδανικό...
Eδώ μερικές ιδέες για
spoiler
Αυτα λοιπόν για αρχή.Μολις μπορέσεις βαλε και καμια φωτογραφία απο το νεο σου καμάρι...
Ελπίζω να βοήθησα...