Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Σαββα γιατι εβαλες το ΑΕ86 με τον κωλο???Για να ξεχωριζεις??και παλι με τα μουτρα να το ειχες θα ξεχωριζες... ο μονος με τετοιον ωραιο προφυλακτηρα θα ησουν!!
|
παμε παλι μια, λοιποννν........ ολοι εχουμε λεφτα να παρουμε μπροστοκουνες, να μην αναλυσω ποσα εχω μπροστοκινητα.
Η φωτο με τον κωλο, ηταν μια ιδεολογικη, εμμεση παροτρυνση, να αφησουμε τα μεσα μεταφορας, και να κανουμε δεξιωσεις με σχηματισμους πισωκινητων.
Ενταξει, δεν εχουμε το γκαζι, δεν εχουμε τελικη, καιμε τα διπλα, χαλαει συχνα, κανει αρρυθμιες, σταζει λιγα, ΑΛΛΑ θελει κατι γεννετησια μορια ΝΑΑΑ.... να παρει την σημερον ημερα καποιος πισωκουνα και να το κρατησει.
Οσοι εχετε τα οχηματα μονο για καυλα, οχι για δουλεια, δεν χρειαζεται να ειναι απροσωπα σχετικα. Παρτε ενα πισωκινητο, που θα σας σκαει χαμογελο σε καθε εξοδο της περιφερειακης.
Τι να τα κανω τα μουτρα? Δεν φτανει που βλεπω τα μουτρα, κακομουτσουνα, συναδερφων, λαλακων, πελατων ολη μερα και φορτωνω, μετα στο δρομο για σπιτι να πεταω μουτρα?
Παλαιοτερα, η αγορα αυτοκινητου ηταν ακριβη, τωρα που ολα τα μεταχειρισμενα ειναι τζαμπα, ειναι κριμα να μην εχουμε ενα αυτοκινητο για καθε θεμα.
Δεν ειναι ομορφο, και ειναι συναμα επικινδυνο να τρεχουμε με υψηλες ταχ. στους δρομους μας, κυνηγαμε την τυχη μας, κ εγω ειχα αρκετα γρηγορα οχηματα, μονο το βιντεακι του SAAB μου απο 80 στα 220 με αλλαγη απο 4η-5η στα 180, ποσο γρηγορα εγινε εκανε πολλους να χλωμιασουνε, μαζι κ εγω(Τ5 τουρμπινα εχω).
Επειδη την ζωη μου την αγαπω, κ τη χρωστω (οικονομικα) σε τραπεζες για σπιτι, καβαλω αργα πισωκινητα οχηματα.
χθες ειδα κ το OPEL club, την ιδια ωρα, απο την αλλη πλευρα, εγω κατεβαινα την περιφερειακη με το 1000αρι, και εκεινοι πηγαιναν 10 αυτοκινητα ταπα, σε σημειο κοντρας.
Δεν τα γουσταρω αυτα,βαζουμε τριτους κ εαυτους σε κινδυνο.
Παμε να κλεισουμε την πιστα καρτ στις Σερρες? εκει δεν τυρανναμε και τα λαστιχα, αμα μπειτε στην πιστα την μεγαλη των σερρων, εκει αδειαζουμε ολοι, οτι αλογα κ να εχεις στα τρωει η μαρμαγκα!
με 10 ευρω ο καθενας μας (περιπου) θα κανει 6 γυρους τουλαχιστον, κ ειναι μεγαλη η πιστα.
Αμα ξεδωσετε εκει, μετα θα δειτε οτι οι δημοσιοι δρομοι ειναι για ρολλαρισμα, κ κανα ρεπριζ.
Δλδ ναι μεν ειδα μια αγαπη των νεαρων για τα οχηματα, υπερμετρη, κ χωρις προετοιμασμενα οχηματα, να προσπαθουμε ολοι να γυρισουμε το ....ταδε...το 2.
Προσπαθουμε ολοι να δουμε το οριο του οχηματος, στο δρομο, μιας κ δεν εχουμε την πολυτελεια να παμε σε πιστα καρτ.
Ολοι πρεπει να μαθουμε, το αυτοκινητο ποτε ερχετε στο λεπτο οριο "ζω-πεθαινω", αλλα σε ελεγχομενο περιβαλλλον, αλλιως οταν θα το μαθετε θα ειναι αργα.
Ελπιζω το corollaclub, να μην ειναι σαν του opel club.
Επισης επειδη πολλοι ειναι ενγκαυλοι, χρειαζομαστε δεξιωση σε πιστα, και χρονομετρα, ολοι με μαμα σετικα τα οχηματα μας, και εκει να δεις γελιο!
Θελετε να μαθουμε αν ο ανθρωπος που εχει την πιστα καρτ στις σερρες μας αφηνει κ ποσο?
Επισης, οχι σερρες αν δεν βολευει, παμε αλλου, παντε σε εναν με πιστα κοντα σε σας και καντε τον μια κουβεντα, θα σας πει ποσο? 5-10-15-20 Ε?
Χαλαλι, να βρισκομαστε, αλλα να κανουμε κ κατι!
Μια γνωμη ειπα, εσεις μαζεψτε προσφορες οσοι μπορειτε, και τα Σαββατοκυριακα, κλεινουμε μια πιστα-καρτ για 2-3 ωρες για το club.
Πριν πειτε, την προηγουμενη φορα που πηγατε στην πιστα, το μοτερ απο το ΚΕ35 μου ηταν σπασμενο! (ενω τωρα θα παει, αλλα με ψηλο ρελαντι).