Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
WEB LINKS ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ WEB LINKS TA ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤOYOTA,, ΑΓΩΝΕΣ ,,ΝΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ |
|
|
|
Re: On DSL Kit |
|
19-04-06, 18:19
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: On DSL Kit
Σκεφτομαι το εξης ο ΟΤΕ&η FORTHNET ειναι η εταιριες με περισσοτερους χρηστες αρα ενδεχεται να ειναι&πιο αργες οι γραμμες ή να με μενεις εκτος συνδεσης?
οι τιμες εχουν ελαχιστες διαφορες στην πραξη απο εταιρια σε εταιρια που υπολογισα!
Πιστευω μια 384 μου αρκει,αλλα το κοστος για αντιστοιχη 512 ειναι μικρο,αξιζει!
Πχ
οτενετ 384
21Ε/μηνα
connex 384
22,5 E/μηνα
jetpack 384
18 E/μηνα
Forthnet 384
20 Ε/μηνα
υπολογιστε 5-10 Ε/μηνα παραπανω για 512
|
|
|
19-04-06, 18:49
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Τελειωσα πλεον απο τον ΟΤΕ σαν συμβασιουχος. Για το dsl που παρεχει σε διαστημα 8 περιπου μηνων εχω να πω τα καλυτερα. Βεβαια δεν ειναι λιγες οι περιπτωσεις που ειδα τι σημαινει "να προσπαθεις κουνησεις γαιδαρο απο την θεση του ενω δεν θελει". Αλλα γενικως ειμαι ικανοποιημενος. Εχω τωρα και για αλλους 4 μηνες 512 ταχυτητα με 28,5ε τον μηνα συμπεριλαμβανομενου και του φ π α. Οι ταχυτητες ειναι καλες και στην 512 ταχυτητα δεν εχεις προβλημα και με το skype που στην 384 απο ΟΤΕ ειχες. Το σχολιο που εχω να κανω για τις αλλες εταιριες ειναι οτι οσο πατανε στο δικτυο του Οτε θα λενε αααα δεν φταιμε εμεις ο ΟΤΕ φταιει απο εκει ειναι το προβλημα. Σας το λεω ειλικρινα οταν ακουγονται οι υαχες του πολεμου (δηλαδη τα εχουν βρει σκουρα και ειναι ετοιμοι να φανε γαμοσταυριδια) καταφευγουν στην παραπανω λυση. Εκει ειναι που δεν βρισκεις με τιποτα ακρη και σε κανουν μπαλακι η εταιρια Χ στον Οτε και ο Οτε στην Χ. Αν βαλεις conn-x Η ondsl kit εχεις οπως και να το κανουμε καποιον να βρισεις, ξερεις που απευθυνεσαι και η ευθυνη ειναι καθαρα και μονο του ΟΤΕ. Αν εισαι τυχερος θα βρεις και κανενα φιλοτιμο ανθρωπο να σου δωσει τα φοντα του και να λυσεις το προβλημα σου. Αυτα απο εμενα. Μην ειμαστε παντα ταλιροφονιαδες απλα προσεκτικοι στις λεπτο μεριες που κανουν τη διαφορα.
Α μετα και αυτο το ποστ θελω και αστερακι (respect) εεεε
|
|
20-04-06, 18:35
|
banned
|
|
Περιοχή:
|
|
Πηγα σημερα να δω&δεν υπαρχουν "πυλες"σε 2εβδομαδες θα ανοιχτουν νεες στην περιοχη μου..
Ψαχνω προπληρομενο στα 384kbps χωρις δεσμεσμευσεις
για 4-5μηνες,ανεξαρτητου κοστους αρκει να μην εχω παρατραγουδα!
Οtenet&HOL δεν εχουν.
Μονο Jetpack,Forthnet,Sparknet,Vivodi,Teledome!
Καμια προταση&βασικα τι να αποφυγω?
|
|
|
20-04-06, 20:43
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
Τι εννοεις χωρις δεσμευσεις. Προπληρωμενο χωρις δεσμευση δεν υπαρχει
|
|
23-04-06, 13:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γερακας Αττικης
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδια εχει σκεφτει ομως κανεις τι παιζει πισω απο τα πακετακια και το χαμογελο του πωλητη οταν παιρνει τα λ7κια μας και κανει την αιτηση ? ? ?
Εγω το εζησα προσφατα και δυστηχως ακομα το ζω...
Με το που πηρα για το σπιτι μου στο ηρακλειο το ONDSL kit του ΠΟΤΕ και εστειλα την αιτηση μου συμπληρωμενη ωραια και καλα αρχισαν οι Μ$(*&κιες το οτι περιμενα 1 1/2 ωρα στο οτε shop για να μου στειλουν την αιτηση δεν ηταν προβλημα αλλα αυτα που ακολουθησαν...
Ωραια και καλα ο ΟΤΕτζης μου λεει σε 15 εργασιμες (Κρητη βλεπεις) θα εχει ενεργοποιηθει η γραμμη ωραια λεω και φευγω περνανε οι 15 μερες αλλα τιποτα παιρνω τηλεφωνο και μου λενε οτι δυστηχως δεν υπαρχουν διαθεσιμες πορτες(οχι απο το ταβλι ) στην περιοχη σας... shoothim πρωτο σοκ ouch ρωταω ποτε θα υπαρχουν γιατι ο βλακας με την γραβατουλα μου ειπε σε 15 θα εχω μου λενε το ΘΕΙΚΟ κανεις δεν ξερει μπορει μια βδομαδα μπορει 2 μπορει και εναν μηνα!!!!!!!! yell yell εψαχνα σαν τον τρελο να βρω ποτε θα εχει πορτες η περιοχη μου αλλα τιποτα
Συμπερασμα ?
Εχω ενα πακετακι που μαζευει σκονη εναν ΠΟΤΕ που με κανει μπαλακι σε ΠΟΤΕΝΕΤ και ΠΟΤΕΣΟΠ και ενα 56αρι μοντεμ που κανει υπερωριες και εναν λογαριασμο του ΠΟΤΕ που μαλλον θα καλυψει τα εξοδα που θα χρειαζομουν για μια 1024 μη πω για καμοια μισθωμενη γραμμη...
Για πειτε ειμαι ο μονος που τα περασε αυτα ?
|
24-04-06, 11:22
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
εγω φιλε πηρα το ον-ντι-εσ-ελ τον νοεμβριο,2 μηνες +1 δωρο,το μονο προβλημα ειναι οτι ακομη περιμενω να παρουν να ρωτησουν αν θελω να ανανεωσω...
Athens speedball team
|
|
|
24-04-06, 14:06
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
Sotosgl οπου αλλου και να πηγαινες(εννοω σε οποιαδηποτε αλλη εταιρια) αν δεν υπαρχουν πορτες διαθεσιμες κριμα αλλα εχασες. Αυτο σημαινει οτι το dslam της περιοχης σου δεν μπορει να υποστηριξει αλλη dsl συνδεση. Επειδη ομως πανω σε αυτο το δικτυο πατανε ολες οι εταιριες το ιδιο θα γινοταν αν πηγαινες πχ στη forthnet. Θα σου ελεγαν 15 περιπου μερες που χρειαζεται υπο νορμαλ συνθηκες να ενεργοποιηθει η γραμμη αλλα φυσικα επειδη παιρνεις προπληρωμενο πακετο κανεις δεν μπορει να ξερει την κατασταση του δικτυου σου. Αυτη τη δυνατοτητα την εχει μαλλον μονο ο οτε και για να το κοιταξουν και αυτοι πρεπει πρωτα να κανεις αιτηση για γραμμη και μετα να αγορασεις provider. Α ΜΗΝ μπερδευεται ΟΤΕ και ΟΤΕΝΕΤ . Δρουν σαν δυο αυτονομες εταιριες> ΟΤΑΝ μιλαμε για οτενετ μιλαμε καθαρα και μονο για τον provider και οι δικαιοδοσιες του ειναι πολυ μικροτερες απο οτι ο ΟΤΕ(με το πακετο conn-x).
|
|
27-04-06, 15:44
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γερακας Αττικης
|
|
Ddeus το ξερω οτι δεν ειναι θεμα της καθε εταιριας οι πορτες ουτως ή αλλως μεχρι να μου ενεργοποιηθει η γραμμη το πακετο δεν αρχιζει να τρεχει δλδ 4 μηνες θα αρχισουν απο την μερα που θα εχω γραμμη!
Τουλαχιστον αφου πηγα στο οτεσοπ θα μπορουσαν να μου πουν οτι δεν υπαρχουν πυλες θυρες ή παραθυρα να μπω στο ιντερνετ και εγω....
Αυτο ειναι ολο το γαμωτο..
Το θεμα ειναι οτι ετρεχα να ενεργοποιησω τηλεφωνα και γραμμες πριν το Πασχα για να βρω ετοιμη Dsl και αποτι βλεπω το καλοκαιρακι θα μπει...
|
28-04-06, 17:42
|
banned
|
|
Περιοχή:
|
|
Παρακολουθουσα καθε μερα για "πυλες"στην περιοχη μου &χθες το πρωι ανοιξε η Vivodi!!
πηγα & τσιμπησα DSL CUBE προπληρωμενο 512kbps για 3μηνες με 60ε! {ειχε&5μηνες 100ε}
Σημερα εστειλα αιτησεις&φοτοτυπιες&περιμενω!
Εχει καλο modem,microcom2632 router!
Περιμενω στοιχηματα,
δινω συντελεστες..
1,2 για 1μηνα
5,7 για 15 μερες
19,6 για 7 μερες
..
Παιζω με τον πονο μου,με αυτα που ακουω...
|
|
|
29-04-06, 02:25
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γερακας Αττικης
|
|
OxygeN join the club.
O μονος λογος που δεν εβαλα Vivodi ειναι οτι αργει παρα πολυ να κανει την συνδεση ενα μηνα least μου ειπαν και ξενερωσα τωρα το καλοσκεφτομαι γιατι εχουν περασει ήδη 23 μερες και προκοπη δεν βλεπω οσο για θυρες ουτε για δειγμα!!!
10 κρητικα σουβλακια στο 1.2
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16495395 seconds (82,07% PHP - 17,93% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|