Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
15-04-06, 19:56
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GioRgio_";p="
Ρε παιδιά κάποιος μου είχε πει ότι είχε τοποθετήσει μόνο ελατήρια Vogtland με την μαμά ανάρτηση και ειχε βρει την υγειά του. Το παλικάρι έλεγε ότι φορούε αυτόν τον συνδιασμό για 2 χρόνια δύχως πρόβλημα!!! Περίεργο μου φαίνεται, αλλά μήπως γνωρίζει κανένας κάτι για το θέμα. Μήπως βρούμε και εμείς την υγεία μας δηλ με την τρατοβαρκα που έχουμε!!!!! :-)
|
έχω κάνει κάτι παρομοιο, μονο ελατήρια VIDEN εδώ και 3χρονια,&πριν 6μηνες που μέτρησα αναρτήσεις σε ΤΟΥΟΤΑ έδειξε 65%προς και 45%πισω!
Η διάφορα με πριν είναι τεραστια, παταει πολύ καλύτερα το αυτοκινητο, αλλα στο όριο αν σε προδώσει δεν μαζευεται! Εγώ την προτείνω σαν λύση αλλά με γνώση ότι με τα από 3 χρόνια θες καινούρια ανάρτηση που το σκέφτομαι ετσι & αλλιως!!
|
|
|
|
16-04-06, 14:20
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GioRgio_";p="
Ρε παιδιά κάποιος μου είχε πει ότι είχε τοποθετήσει μόνο ελατήρια Vogtland με την μαμά ανάρτηση και ειχε βρει την υγειά του. Το παλικάρι έλεγε ότι φορούε αυτόν τον συνδιασμό για 2 χρόνια δύχως πρόβλημα!!! Περίεργο μου φαίνεται, αλλά μήπως γνωρίζει κανένας κάτι για το θέμα. Μήπως βρούμε και εμείς την υγεία μας δηλ με την τρατοβαρκα που έχουμε!!!!! :-)
|
έχω κάνει κάτι παρομοιο, μονο ελατήρια VIDEN εδώ και 3χρονια,&πριν 6μηνες που μέτρησα αναρτήσεις σε ΤΟΥΟΤΑ έδειξε 65%προς και 45%πισω!
Η διάφορα με πριν είναι τεραστια, παταει πολύ καλύτερα το αυτοκινητο, αλλα στο όριο αν σε προδώσει δεν μαζευεται! Εγώ την προτείνω σαν λύση αλλά με γνώση ότι με τα από 3 χρόνια θες καινούρια ανάρτηση που το σκέφτομαι ετσι & αλλιως!!
|
OxygeN φίλε μου θα συμφωνήσω μαζί σου!!!Πιστεύω ότι είναι μία λύση στην περίπτωση που τα οικονομικά σου είναι αντιστρόφως ανάλογα με την κ@@λα σου να φτίαξεις το μωρό σου τούμπανο...!Άλλωστε μετά απο ένα διάστημα 3 ετών ΣΙΓΟΥΡΑ όχι μόνο θα θέλεις ανάρτηση αλλά θα έχεις και την οικονομική δυνατότητα που δεν είχες πρίν...
Βέβαια η γεωμετρία της ανάρτησης πάει για βρούβες και φυσικά δεν είναι και ότι καλύτερο...!!!Αλλα δυστηχώς σε αυτην την ζωή δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα....
|
16-04-06, 17:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
χμμμμ εγω φοραω vogtland το καλο με αυτα τα ελατηρια ειναι πως δεν ειναι πολυ σκληρα.τα φοραω εδω και 1 μιση χρονο σχεδον δεν βρκα την υγεια μου αλλα εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.καμμια σχεση με πριν και οχι μονο απο αποψη ομορφιας αλλα και απο κρατημα...τοι γερνει γερνει αλλα οχι οπως παλια ΚΑΜΜΙΑ σχεση... αλλα οκ για σωστη δουλεια κανεισ μια ολοκληρωμενη λυση..! παραδειγμα οτι μπαινω καλα. στροφες καβαλας με 130 περιπου +-15
|
16-04-06, 22:24
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
|
|
Roy-D μπορείς να μου πείς πόσο σου πήγανε τα αμορτισέρ μαζί με την τοποθέτηση???Εάν αξίζουν γιατί όχι???
|
16-04-06, 23:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
δεν θυμαμαι καλα....νομιζω 180 πηγαν τα ελατηρια και εδωσα και ενα 50αρη για να μου τα βαλουν...βασικα δεν τα εβαλα απο εκει που τα αγορασα για αυττο και πληρωσα τοποθετηση.... εμενα μου αρεσουν γιατι δεν εινια σκλιρα...ειναι λες και εχω το αμαξι μου οπως το ειχα (οκ καπως ποιο σκληρο) απλα ποιο χαμηλο και καλυτερο στις στροφες σε σχεση με τα μαμα. και στο φρεναρισμα δεν κανει το endo χχεχε!!!
|
|
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση |
|
13-05-06, 17:51
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
|
|
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση
Ηδη εχω αρχισει & ψανχω αναρτηση..εχω καταληξει σε ΤΕΙΝ superstreet το μονο που μενει ειναι να την δω στην πραξη!
Πηγα στο Γαλερακη γνωστο στο ειδος του&φανηκε να κατεχει¨το αθλημα¨!
Μετα απο συζητηση που ειχαμε για να με γνωρισει,καταληξαμε!
Καταρχην μου εκανε παρατηρηση για το προφιλ των ελαστικων μου,οτι κανω ζημια ετσι.
Επειδι αυτο που θελω ειναι ενα δυναμικο αυτοκινητο&εξηγω..
χαλαρη βολτα ρυθμιση στο μαλακο,βολτα σε πιο γρηγορους ρυθμους ρυθμιση στο σκληρο..
διακοπες,σηκωνεις 2ποντους!
Συζητησαμε ωρα,μου προτεινε μπροστα θολομπαρα,πισω ειναι πεταμενα λεφτα λεει!
τιμη:1000ε με τοποθετηση,ρυθμιση&2ευθυγραμμισεις!
αυτο που θελω να δω ειναι ποσο ανετο θα ειναι το αυτοκινητο!
Ετσι οπως ειμαι τωρα με 205/50+3ποντα ελατηρια+3χρονια με ιδιες αναρτησεις ειμαι στο οριο οχι πιο σκληρο!
|
13-05-06, 21:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Κώστα για την tein ρώτα και στον Τζούρδα που την πήρα εγώ και κάποιοι άλλοι από εδώ μέσα. Να ξέρεις πως πάντα παίζει και το σχετικό παζάρι ειδικά όταν παίζεις σε τόσα λεφτά. Όσο για την απόδοση μπορώ να σε πάω βολτούλα να δεις τι λέει και να δεις αν κοπανάει πολύ για τα γούστα σου. Για το προφίλ τι εννοούσε δε κατάλαβα ακριβώς....
|
|
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση |
|
14-05-06, 09:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN";p="
Συζητησαμε ωρα,μου προτεινε μπροστα θολομπαρα,πισω ειναι πεταμενα λεφτα λεει!
|
Φίλε δεν ξέρω αν έγινε επειδή ήταν αυτό που έγινε τελευταίο από το όλο στήσιμο του αυτοκινήτου αλλά την διαφορά που είδα με την πίσω θολόμπαρα δεν την είδα σε καμία περίπτωση με την μπροστά. Ίσως να σου το είπε με βάση την υποδύναμη του αυτοκινήτου αλλά εγώ με το που έβαλα την πίσω θολόμπαρα είδα τεράστια διαφορά από πριν καμία σχέση το αυτοκίνητο. Την μπροστά ίσως να την έβγαζα την πίσω με τίποτε.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
14-05-06, 11:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Mιχάλη ποιά θολόμπαρα φοράς πίσω;Αυτή που πιάνει ψιλά πάνω στην εταζέρα;
|
|
|
|
14-05-06, 13:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
Mιχάλη ποιά θολόμπαρα φοράς πίσω;Αυτή που πιάνει ψιλά πάνω στην εταζέρα;
|
Όχι έβαλα αυτή που έχει στάνταρ η TS facelift (ΤΤΕ) μπαίνει ανάμεσα σε καθίσματα και χώρο ρεζέρβας είναι με ανάρτηση και δεν φαίνετε καθόλου ούτε χρειάζεται να κόψεις ταπετσαρία (είναι κάτω από το κάλυμμα του πορτπαγκαζ και πρέπει να ρίξεις μπροστά τις πλάτες των πίσω καθισμάτων για να την δεις και φυσικά δεν περιορίζει καθόλου και με κανένα τρόπο τον χώρο αποσκευών). Αλλά αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι είναι πανάκριβη (250 ευρώ αγορά τώρα για τοποθέτηση στην ΤΟΥΟΤΑ δεν ξέρω γιατί δεν την έβαλα στην αντιπροσωπία και εκεί που πήγα δεν πλήρωσα)
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17292500 seconds (81,96% PHP - 18,04% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|