Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
Re: Καλυτερο Φρεναρισμα Για Corolla Ae111
Τι δισκο χρησιμοποιησες?Η μαμα διπιστονη του λεβιν ταριαζει στις βασεις της κανονικης μονοπιστονης απλα πρεπει να τη φας λιγο εσωτερικα για να μη βρισκει στο κεντρο του τροχου?
Δύναμη Σεβασμού: 0
Γνωστος εβαλε δισκοπλακες απο Lewin 280'' αν θυμαμαι καλα με δαγκανες απο Skyline.Η αγορα του πηγε 60ευρω για δισκους και 350 για τις δαγκανες.Απο αυτα που μου ειπε οι δαγκανες ειναι τετραπιστονες και εχει βελτιωθει αρκετα το φρεναρισμα.Ομως μου ειπε οτι ηθελε μια μετατρωπη στα ακρα των φρενων.Πιστευω αρκετα καλη και συμφερουσα λυση.
Ηθελε πλακακια(ανταπτορες) για να μπει ο 280 δισκος..
Γιαυτο ρωτησα τη διαφανη ψυχη(που δεν εχει βαλει ανταπτορες) τι δισκο εβαλε αν κρατησε τον μαμα και αν εφαγε τις δαγκανες για να μη βρισκουν στο κεντρο του τροχου..
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman";p="
Τι δισκο χρησιμοποιησες?Η μαμα διπιστονη του λεβιν ταριαζει στις βασεις της κανονικης μονοπιστονης απλα πρεπει να τη φας λιγο εσωτερικα για να μη βρισκει στο κεντρο του τροχου?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman";p="
Ηθελε πλακακια(ανταπτορες) για να μπει ο 280 δισκος..
Γιαυτο ρωτησα τη διαφανη ψυχη(που δεν εχει βαλει ανταπτορες) τι δισκο εβαλε αν κρατησε τον μαμα και αν εφαγε τις δαγκανες για να μη βρισκουν στο κεντρο του τροχου..
Φίλε Carinaman όπως τα λες είναι.έφαγα τη δαγκάνα από μέσα (έχει πατούρα και αν τη φας μέχρι εκεί γίνεται σαν τη μαμά).και τους δίσκους μου τους έφαγε λίγο(μειώθηκε λίγο η διάμετρος).οι αποστάτες στοίχιζαν 150 ευρώ από ΤΟΥΟΤΑ και αν τους αγόραζα δεν θα είχα λεφτά για την τοποθέτηση.Πάντως όταν έρθει η ώρα να αλλάξω δισκόπλακες θα έχω κάνει το κουμάντο μου και θα μπούν οι αποστάτες και φυσικά μεγαλύτερος δίσκος!
Aπο TOYOTA ειναι οι αποστατες?Αυθεντικοι οχι φτιαχτοι?Ξερεις κωδικο μηπως?Και απλα βιδωνουν πανω?Με ενδιαφερει!Τελικα δισκο χρησιμοποιησες τον μαμα?Σορρυ αλλα δεν καταλαβα..255 ειναι ο μαμα,τον εφαγε κι αλλο?
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
οι αποστάτες είναι της ΤΟΥΟΤΑ ( θα ήταν δηλαδή εάν τους φορούσα χεχε).οι δισκόπλακες που φοράω πάνω είναι από το 20V(τα πήρα όλα πακέτο).απλά τους έφαγε λίγο γύρω γύρω.τώρα την διάμετρο δεν την γνωρίζω για να σου πω ακριβώς.στην ουσία στο μάτι φαίνεται λες και μπροστά έχω ακόμα τα παλιά μου φρένα (μαμά από θέμα διαμέτρου)