Re: Αναρτησεισ Σε Ε-12
Αν έβαζα αναρτήσεις θα έβαζα καποιές που θα μου πρότινε καποιος ώς καλές και τελείωσα.Δεν θα το σκεφτόμουνα καν για ρυθμιζόμενες γιατι λέμε οτι είναι ακριβές.Το θεμα της ανάρτησεις όμως,είναι εντελώς υποκειμενικό,καθώς το "τρένο" για κάποιους μπορεί να ειναι "κουτσουρο" για σενα,ενώ η "βάρκα" για σενα μπορεί να ειναι "υπεράνετο" για καποιον αλλον.Ετσι λοιπόν μπορεί να βαλλεις καποια που θα σου προτίνουν και να μην μείνεις ευχαριστημένος και ετσι πολύ απλά να πεταξεις τα λεφτά σου ή να τις υπομένεις μεχρι να χρειαστεις να τις ξαναλλάξεις.Αποψη μου λοιπόν οτι θα εβαζα(όπως και εχω) ρυθμιζόμενες.Εχω εχω 35 mm χαμήλωμα και φοράω Koni κιτρινα(τα προηγούμενα) ρυθμιζόμενα σε σκηρότητα,εμπρος-πίσω και είμαι ευχαριστημένος..Γουσταρω ανεση...Δυο γυρες και στοι τερμα μαλακό ειμαι μερσεντε!Γουσταρω μπασιμο, 2 γυρες πίσω και ειμαι αρκετά "στριφτερός" αλλα και ελαφρώς "κοπανιστός"..Στην αρχή της είχα τερμα σκληρό αλλα κοπανουσε πολύ και δεν στεκόταν στον δρομο..Τωρα τις εχω εντελώς μαλακες και κανω πολύ ανετα ταξίδια!Αλλάζεις διάθεση..αλλάζεις ρυθμιση!It's up 2 u!
|