Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
Re: Τρελες Αστειες Περιεργες Φωτο
ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα που ειναι το αστειο αντωνη? ελα να τη δεις τη θηριο ειναι . πονεσε η τσεπη μου με τα μετρητα cussing
παντως αν πουθενα δειτε τετοιο μοντελακι σε ascοna Β 1978 πισωκινητο να με ενημερωσετε να παω να το παρω. το ψαχνω καιρο.
αγαπες βασιλη? που τις ειδες? αφου δεν εχω βαλει μηχανες. σε λιγο καιρο θα δειτε και τα 16 κυπελλα μου. ακομα περιμενω το ραφι για να τα τοποθετησω σε πληρη παραταξη και φυσικα γιγαντοαφισα μου να σηκωνω κυπελλο γενικης καταταξης ολων των κυβικων. ΠΡΩΤΟΣ. και θελετε και να με περασετε στο καρτ?
τα 2 μαλιστα γραφουν και το ονοματεπωνυμο μου με αναγλυφα γραμματα. αντε να τα πεταξεις αυτα. καθε μερα θα τα γυαλιζει η ελενα