Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Golf Gt...
Παλιά 30-03-06, 19:00
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 365
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Αυτό το θέμα με την αξιοπιστία το θεωρώ λίγο παρεξηγημένο. Τι θεωρούμε τελικά αξιοπιστία ή αναξιοπιστία σε ένα αυτοκίνητο?

Αναξιόπιστο είναι ένα αμάξι στο οποίο τρίζει το ταμπλό ή γενικά έχει τριγμούς? Με αυτή τη λογική τότε η ΤΟΥΟΤΑ δεν είναι αξιόπιστη. Αν από την άλλη αξιοπιστία σε ένα αμάξι εννοούμε να μην σe αφήσει ποτέ και να σε πηγαίνει απροβλημάτιστα τότε η ΤΟΥΟΤΑ είναι από τις πιο αξιόπιστες για να μην πω η πιο αξιόπιστη.

Υ.Γ. Συγνώμη για το off-topic, αν θέλετε ανοίγουμε ένα νέο topic και το αναλύουμε το θέμα.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-03-06, 19:34
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Και εγω θα βγω off topic για ενα και μονο λογο σε οτι αφορα το group VAG.Παρολο που κατω απο την ομπρελα της VW ειναι αλλοι τρεις κατασκευαστες και χρησιμοποιουν τα ιδια μηχανικα μερη και μη σε παρα πολλα μοντελα τα προβληματα ειναι παρα μα παρα πολλα.Κατα τη γνωμη μου (πειτε οτι φοραω παροπιδες) η ΤΟΥΟΤΑ ειναι ισως η πιο αξιοπιστη κατασκευαστρια εταιρεια αυτοκινητων στον κοσμο.Εχω γραψει και σχετικο αρθρο για το θεμα της αξιοπιστιας.
http://www.corollaclub.com/forum/viewtopic.php?t=2548
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-03-06, 19:43
pavleouras Offline:
Μικρό Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
pavleouras είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Το ότι η VW είναι αξιόπιστη εταιρία να το πείτε σε έναν φίλο μου που το polo της μανας του (το οδηγούσε σχεδόν μόνο αυτή) του έκαιγε λαδάκι από τα 80.000 χλμ. Αλλαξε κινητήρα (υποτίθεται ότι ο μεταχειρισμένος που έβαλε είχε 20.000 xlm) και τώρα μετά από άλλα 20.000 άλλαξε πολλαπλή εισαγωγής. Να μη μιλήσω για τις αντλίες που έχει αλλάξει.

Το ότι τρίζει το ταμπλό σε ένα αμάξι δε λογίζεται στην αξιοπιστία γιατί απλά... δεν μένεις από ταμπλό Αυτά είναι ποιότητα συναρμολόγησης και υλικών. Το δικό μου corolla έχει τώρα 130.000, όποιος μπαίνει μέσα μου λεει πως το σκίζεις έτσι και δεν το λυπάσαι. Και δεν έχει κάνει κιχ και ο κινητήρας ακούγεται σαν καινούριος. Το άλλο corolla που έχω έχει κάνει 250.000 και έχει μόνο διαρροη λαδιού, δεν το καίει (αυτού βέβαια ο κινητήρας δεν ακούγεται σαν καινούριος). Όχι ότι δεν μπορεί ένα VW να είναι στην ίδια κατάσταση μετά από τόσα χιλιόμετρα αλλά μιλάμε για ένα μεγάλο δείγμα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-03-06, 20:27
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

το προβλημα της αναξιοπιστιας των golf εχει να κανει με το συνολο των ζημιων που εχουν βγαλει. εχουν προβληματα ηλεκτρικα αρκετα, αρκετα σασμαν εσπασαν, ΟΛΑ τα δισκοφρενα τους εχουν πατουρα 2 χιλιοστα απο τα 15000 χιλιομετρα ειτε το οδηγαει γυναικα ειτε αντρας. (παρακολουθω κατι γειτονες ) και καινε σχετικα γρηγορα λαδια. δεν παυει να ειναι ενα καλο(σχετικα ) αμαξι και να ειναι αρκετα στριφτερο πραγμα που ζηλευουν αρκετα ιαπωνικα μοντελα.
ηθελα να παρω και γω γκολφ 4. ολο το πατωμα ξερετε απο ποιο γολφ ειναι? απο το γολφ 2 ολο ιδιο ψαλιδια σαι κτλ. το οποιο το 2 ειναι βασισμενο στο 1. οχι οτι δεν γινοντε σε ιαπωνικα αυτα αλλα τα εμαθα ολα απο πρωτο χερι μιας και ο αδερφος μου ειχε τουμπανο golf g60 και εκατσε και μου εδειξε μερικα προβληματακια τους και αλλαξα πατριδα που λενε. το καπακι του κινητηρα στο γκολφ 4 ειναι ολοιδιο με το γκλοφ 2. μην κοιτατε που εχουν βαλει πλαστικα απο πανω. σιγα μην κατσουν ανα αλαξουν το καλουπι.
πουλαει ομως. ο λογος?
Παλιά 30-03-06, 21:00
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αυτά ομολογώ οτι δεν τα ήξερα. Εκτός και αν υπερβάλεις λίγο.
Παλιά 30-03-06, 21:04
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 344
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Το θέμα της αξιοπιστίας είναι όντως λίγο ασαφές. Το να σου τρίζει είναι θέμα ποιότητας (υλικών και συναρμολόγησης) αλλά το να σου πέφτουν τα παράθυρα είναι θέμα αξιοπιστίας. Γενικά ότι μπορεί να σε αποτρέψει να κάνεις ένα ταξίδι ή σε βάζει σε καρδιοχτύπι είναι θέμα αξιοπιστίας. Κανένα αυτοκίνητο δεν είναι τέλειο το θέμα είναι οι ζημιές που θα σου βγάλει κατά πόσο θα σε ταλαιπωρήσουν. Άλλο το να σου παίζει λίγο το ρελαντί, να σου τρίζει αλλά ταυτόχρονα να κάνει πολλά απροβλημάτιστα χλμ. με σπασμένα ελατήρια δίσκου και άλλο το να σου λιώνουν τα πλαστικά του κινητήρα, να μην δουλεύει ο αισθητήρας πίεσης ελαστικών και να έχεις κίνδυνο ανάφλεξης και να φιλάς όλη νύχτα το car γιατί έπεσαν τα παράθυρα. Μια γενική εικόνα για την αξιοπιστία κάποιας εταιρίας (ή ενός group ) μπορεί κάποιος να δει και από τις ανακλήσεις που έχουν γίνει ένα πολύ καλό site είναι http://www.autopress.gr/recalls/more.asp

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-03-06, 21:04
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

δεν υπερβαλω. ασε ας μην πω παλι για τους εγκεφαλους. και φυσικα στην καρεντα εχουν ενα υφακι ταχα μου λες και ειναι οι αρχιμηχανικοι του σουμαχερ. δεν κανει δε μπαινει θα σπασει θα κανει θα θα θα θα. ολα τα ξερουν. στο παρκινγκ της δουλεις τους οι πιο πολλοι εχουν ερθει με γιαπωνεζικο ομως..........
Παλιά 31-03-06, 02:29
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Συμφωνώ με τον Pavleoura απόλυτα. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει το μοτέρ μου αλλά ξέρω ότι πάω μια φορά το χρόνο συνεργίο(15000) και αλλάζουν σχεδόν μόνο λάδια και μέχρι τώρα στα 53.000 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και όλα μέσα στην πόλη έτσι;!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-06, 15:51
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Σήμερα βγαινοντας απο βενζινάδικο (είχα βάλει V-Rower Racing για πρώτη φορα) πέτυχα ενα Golf GT. Κάθομαι πίσω του στο φανάρι.... Είχε κίνηση δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε. Στο επόμενο φανάρι παω δίπλα και βλέπω ενα 40άρι που το έκανε test drive. Αφού είναι ετσι του λέω, μην το λυπάσαι, πιές του το αίμα... Του εκανε κατι ανοίγματα, το αμάξι παει πολύ καλα... Εγώ δουλεύα απο 4.000 εως 6500 για να μπορώ να είμαι κοντά του ενω αυτό εδινε την εντυπώση οτι ανοιγε πολυ χαλαρα. Κάποια στιγμη με πέρασε και η σκάστρα του εκανε ερκετά πορωτικό θόρυβο. Ο τύπος που το οδηγαγε ηταν πολύ ενθουσιασμένος , αλλα δεν το ζοριζε πολύ (δεν ηταν κανενας σιδεροφαγος, στιλ Nikos)
Σε επόμενο φανάρι τον ρώτησα αν θεωρει υπερβολικα τα 170 αλογα απο 1.400 μοτέρ, αλλά οι πωλητες της VW τον είχαν πείσει οτι το αυτοκινητο περιέχει τόσο μεγάλη τεχνολογία που μου είπε οτι: "Οι Γερμανοί το έχουν κάνει να αντέχει".
Τιμή;;; Μαζί με κάτι ηλιοροφές, κατι extra, μεταλλικό χρώμα, τέλος καξηνόμησης κτλ κτλ κτλ... βγαίνει γύρω στα 26.000 !!!! Είναι πόλλα τα λεφτά ρε παιδια!!! Είπαμε, συνδιάζει μοναδικές τεχνολογίες, αλλά όχι και τόσα... βάζεις 6 δόσεις ακομα και περνεις το 2λιτρο GTi TFSi με 200 αλόγατα!!!
Θα κοιταξω τις επόμενες μέρες να παω στην ιδια αντιπροσωπία για να το πάρω και εγω test drive. Και εκέι θα δούμε πόσο αντέχει...

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-06, 16:01
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="41119
(δεν ηταν κανενας σιδεροφαγος, στιλ Nikos)
"Οι Γερμανοί το έχουν κάνει να αντέχει"
Δεν ξερω, θα κοιταξω τις επόμενες μέρες να παω στην ιδια αντιπροσωπία για να το πάρω και εγω test drive. Και εκέι θα δούμε πόσο αντέχει...
Βαγγελη μολις το κλεισεις για test drive τηλεφωνησε μου .Να δουμε,αντεχει οπως τον διαβεβαιωσαν οι πωλητες;
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Corolla 1,4 E12 vs VW golf TSI 1,4 theo7872 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 51 17-03-10 19:11
Υβριδικό VW Golf! spyros_45 OFF TOPIC 69 26-03-08 18:47
Bοηθεια για Golf 5 1600 tsaftsouf20V OFF TOPIC 10 03-10-07 13:13
COROLLA TS vs GOLF GT spphoenix TOYOTA COROLLA T-SPORT 72 07-03-07 01:47
Vw-club Corolla Vs Golf V ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 18 09-06-05 18:40

Page generated in 0,17366505 seconds (80,82% PHP - 19,18% MySQL) with 46 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:41.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com