Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
Erotisi |
|
24-03-06, 12:20
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Erotisi
Kalimera se olous tous filous!Paidia kalimera exo mia corolla E111 1.4 VVVT-1 16V 98hp mama! Gia kapious logous skeftomai na parw to proigoumeno mondelo sta 1.3 me 68.000xlm. filtro-eksatmisi sta 6500 eyro mondelo ioulio tou 1997! Den kserw tis diafores......{!} Aksizei ton kopo? thelo tin gnomi sas![/align]
|
24-03-06, 12:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Γιατί να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου και να πάρεις ένα παλιότερο. Το μοτέρ εκείνο δεν είναι vvti Και βγάζει 86 άλογα. Πραγματικά σκέψου καλύτερα την κίνηση που θέλεις να κάνεις; Αλήθεια γιατί;
|
|
Re: Erotisi |
|
24-03-06, 13:12
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Re: Erotisi
Βασικα το σκεφτηκα απο αποψη εξοικονομησης χρηματων...και οτι ακομα πιανει καποια λεφτα το δικο μου...! Αλλες σοβαρες διαφορες? ουτε κι εγω θελω να το δωσω γιατι υπερβολικα ικανοποιημενος...αλλα....!πως το κρινεις??
|
24-03-06, 13:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Σίγουρα το καινούριο μοντέλο είναι πιο καλό και βελτιωμένο από ολες τις απόψεις (κινητήρα, εσωτερικό, φρένα κτλπ). Αν τώρα το όλο θέμα έχει να κάνει με τον παράγοντα εξοικονόμησης χρημάτων, η απόφαση είναι εντελώς δική σου.
|
|
|
24-03-06, 14:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παντως και εγω δε συμφωνω με την ιδεα σου.
Σου προτεινω να κρατησεις το 111
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
24-03-06, 15:23
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
το δικο σου το ξερεις και οτι παθει και πληρωνεις εσυ φταις. Αντε τωρα πανε παρε το αλλο και αρχισεις και πληρωνεις για αυτα που εκανε στο αμαξι ο αλλος....αυτο το σκεφτηκες?
το αλλο αμαξι το ξερεις?
οτι πιο παλιο , τοσο πιο πολλα προβληματα απο φθορα, ηλικια, καρδια, λιφτινγκ κ.λ.π.
Μην εισαι σιγουρος οτι στο τελος θα εξοικονωμησεις πολλα λεφτα.
Και κατι αλλο, μονο στην ιδεα της μεταβιβασης ετοιμασαι κανα 250αρι, για να εχουμε.....
|
|
|
|
24-03-06, 16:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως κάνεις εξοικονόμηση χρημάτων με αυτή την κίνηση. Πόσο μπορείς να δώσεις το δικό σου 8000 στην καλύτερη 9000 (πιστεύω δεν ξέρω μάλλον λέω πολλά). Με αυτά τα λεφτά θα πάρεις το άλλο και θα του κάνεις και 2-3 επιδιορθώσεις σίγουρα πράγματα (πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και το αν γνωρίζεις το άλλο αυτοκίνητο αλλά σε αυτή την ηλικία που έχει 2-3 πράγματα θα τα κάνεις θα το δείς) και να σου μείνουν τι ? 1500 ευρώ σου λέω εγώ. Μετά βέβαια από όλα αυτά θα έχεις ένα αυτοκίνητο που να πιάνει 5000-6000 ευρώ άρα σύνολο 7500 (χοντρικά τώρα) άρα από 8000-9000 πάς στα 7500. Το μόνο που είναι ποιο οικονομικό είναι τα τέλη κυκλοφορίας αλλά η συντήρηση έχει διαφορά. Τώρα μπορεί να υπάρχουν παράμετροι που δεν τους γνωρίζω αλλά άποψή μου είναι από την στιγμή που είσαι ικανοποιημένος να μην το πουλήσεις για ένα παλιότερο. Τώρα η απόφαση δική σου. Ελπίζω να βοήθησα
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
24-03-06, 16:24
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Φιλε μου ή φιλη μου(αληθεια το Ζηνα τι ειναι) δεν παιζει το σεναριο που λες.Ορθα κοφτα αλλαξε ροτα.
|
|
|
24-03-06, 19:02
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
εγω παντως αν ηταν για οικονομικους λογους και λογους οπως το ακριβοτερο σημα θα το αλαζα για τον κυριοτερο λογο οσο πιο παλιο τοσο καλυτερα
|
25-03-06, 03:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
εγω παντως αν ηταν για οικονομικους λογους και λογους οπως το ακριβοτερο σημα θα το άλλαζα για τον κυριοτερο λογο οσο πιο παλιο τοσο καλυτερα
|
Ναι και όσο ποιο παλιό τόσα ποιο πολλά μαζέματα χρειάζεται!!! Πάντως φίλε μου σωστά μίλησε ο Μιχάλης. Θα μπείς σε περιττά έξοδα και κόπο χωρίς να κερδίζεις τίποτα παραπάνω!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
erotisi |
Nillion Ts |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
9 |
06-02-06 21:57 |
Page generated in 0,16816497 seconds (81,15% PHP - 18,85% MySQL) with 46 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|