Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh";p="
φίλε christos_m τι ζημιές σου έπαθαν δηλαδή τα potenza?δεν σας καταλαβαίνω ρε παιδιά?θέλω να καταθέσω τη δική μου εμπειρία για το συγκεκριμένο ελαστικό.εδώ και σχεδόν 2 χρόνια πηγαινοέρχομαι αθήνα χαλκίδα από τη παλιά εθνική,η οποία παίρνει βραβείο για την ολισθηρότητα και για τις λακούβες τις.το λάστοιχο είναι πάρα πολύ καλό.έχω βάλει τα φρένα του 20ν μπρος πίσω και πάντα όταν φρενάρω φοβάμαι το μπλοκάρισμα αφού το κορολάκι μου δεν έχει ΑΒS.και όμως με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.τον απρίλιο κλείνω 2 χρόνια με τα συγκεκριμένα λάστοιχα και έχω κάνει ήδη 53000 χιλ.όλα στην παλιά εθνική και σε εθνική στο γυρισμό.τώρα έχουν αρχίσει και ψιλογλιστράνε αλλά μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό.επιπλέον το ανεβάζω στα πεζοδρόμια κλπ πάντα με προσοχή.εσείς γιατί δεν είστε δηλαδή ευχαριστημένοι?το μόνο μειονέκτημά του είναι ότι το χειμώνα θέλει λίγο παραπάνω ζέσταμα από κάποια άλλα ελαστικά.
|
Οχι mr. mod δε με κατάλαβες...
Δεν έχω πρόβλημα με τα λάστιχα μια χαρά κρατάνε σε στεγνό και βρεγμένο και σου δίνουν τη δυνατότητα να κινηθείς πιο σβέλτα εφόσον έχουν ζεσταθεί. Το πρόβλημα το έχουν οι ζάντες που αποκτήσαν πιο πολλά σημάδια από τα πεζοδρόμια συγκριτικά με τα προηγούμενα λαστιχα που φορούσα, τα Β330.
Αυτά για λυθεί η όποια παρεξήγηση...