Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: 4AGE-20V vs VVTLi
Παλιά 24-02-06, 11:28
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Να και ενας που ξερει απο κοντρες γιατι οι αλλο ασχολουνται με μ@λ@κι@ες.Βρηκανε 2-3 με ts και τους ξεφτιλιζουν.Ρε που να χτυπιεστε κατω δεν εχετε ts ειδικα στα πολλα χ.α.ω.
Πες τα Ηρακλη γιατι εμενα μου τα χωσανε οταν τους ειπα ακριβως αυτο...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-06, 12:28
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 330
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια δλδ με τον πανο παμε ισα (και απο σταση τον εχω λιγο)ο πανος περναει ts η ts χανει απο το carina που παει ισα με τον πανο που περναει την ts αλλα στο μυαλο σας χανει ενταξει αν αυτο δεν ειναι τρελα τι ειναι
οσο για το πηραγμα ειπαμε ρυθμιστη καυσημου μπουζ/δια φιλτροχοανη και θερμ/κη στο χταποδι αυτα
Ωραίες προσθαφερέσεις...Εγώ ένα πράγμα ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω...Αν το δικό σου το carina είναι μαυροκάπακο όπως το 101 που ανοιξα και έφαγα 1 καρότσα ,πώς εσυ θα μας ρίχνεις παραπάνω ?Στην καλύτερη για σενα επρεπε να σουν δίπλα μας....και αρα ο πάνος που λές οτι τον πέρασες να ηταν λίγο πίσω μας(έστω και στο φτερό)...Πώς τώρα γίνονται αυτές οι καρότσες δεν μπορώ να καταλάβω....Βεβαια όλα αυτα είναι γεμάτα αμα και αν και θεωρητικά αλλά προσπαθώ με τον δικό σου "μαθηματικό" τρόπο να εξηγησω στον εαυτό μου τι γίνεται..Δεν μου βγαινουν τα έρμα τα κουκιά ,δεν μου βγαίνουν...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
[...] βασιλη με εκανε βολτα μετα. πεφτει περιπου 6000. και 6100 να πεφτει κανει μια ωρα να παει 6400. πιστεψε με
Δεν ξερω τι κανατε....
αλλα αλαγή 3η σε 4η η βελόνα πεφτει πανω απο τις 6200 (που ειναι το λιφτ) σιγουρα και μαλιστα χωρις προσπαθεια.
Δεν βαζω το χερι μου στη φωτια για αυτο. Μπαινω ολοκληρος μεσα και στοιχηματιζω και το σπιτι μου αν θελετε. Παω και παιρνω και δανειο και το βαζω και αυτο.
Η παραπληροφορηση παει συνεφο παντως εδω μεσα.
Παντα φιλικα.
+2
Xθες προσπάθησα κανα δυό φορές να το κάνω αυτό (με τις 5900-6000 ή 6100) και δεν γίνεται.Πολύ απλά και χωρίς ιδιαίτερο άγχος μπαίνει τουλάχιστον 6200-6300+....μη μετράμε και τις γραμούλες...αλλά σιγουρα μεσα στο lift
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-06, 15:27
powerCTS Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 249
powerCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μπορούμε να δούμε κάπου αυτό το videακι γιατί μου φαίνεται από τις φωτογραφίες ότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο το κάθε αμάξι αφήνει το άλλο 1-2 καρότσες εναλλάξ...
Παλιά 24-02-06, 15:44
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορούμε να δούμε κάπου αυτό το videακι γιατί μου φαίνεται από τις φωτογραφίες ότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο το κάθε αμάξι αφήνει το άλλο 1-2 καρότσες εναλλάξ...
Ποιό βιντεάκι Δημητρη?Σε καμία απο τις δύο αυτός που ξεκόλλησε μια φορά δεν μπήκε πίσω..Είτε με μιση είτε με μια είτε με δυο καρότσες...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-06, 19:27
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ρε οτι και να καντετε ts μαμα δεν με περναει που να χτυπιεται. ηρακλη αλαξες και συ τα λεγομενα σου εχω την εντυπωση? πριν 10 μερες ελεγες δεν εχουμε την τς με τιποτα και πουθενα. τωρα λες οτι δεν την εχουμε και ειδικα στα πολλα. σε λιγο
καιρο θα λες δεν την εχουμε στην καταβαση μετεωρα γιατι εγω θα σου αποδειξω οταν ερθει η ωρα οτι δεν θα υπαρχει περιπτωση να με πιασει ουτε στα 800μετρα. εκει να δω τι θα απαντησεις.(ε κατι θα βρεις) στο τελος θα παμε κοντρα απο πειραια -λαμια.γενικα για να μη τα πολυλογουμε εδω μεσα ειδα οτι ΟΛΟΙ Η σχεδον ολοι εχετε ξαφνικα αλαξει τις γνωμες σας απο το ανοιγμα με το νεοκλη και μετα. δεν θελω να πω ονοματα αλλα το εκαναν ακομα και ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με το αθλημα και ατομα τα οποια ειναι εξω απο το χορο. η επομενη τς που θα περασω με καλο οδηγο ερχεται συτνομα. θα θελα να δω τοτε τι θα πειτε. παιδια δεν ειναι πραγματα αυτα. και μη μου πειτε οτι δεν αλαξατε ξαφνικα τις γνωμες σας γιατι θα κατσω και θα βρω ολα τα ποστ και θα απανταω στον καθενα ξεχωριστα και δεν ειναι σωστο θα εχουμε γκρινιες. στο τελος θα με τσαντισετε και θα του βαλω αγκυρα και θα κανω κοντρες μονο multimedia.
οποτε ο επομενος κινητηρας ts που θα θελει να δοκιμασει την τυχη του απεναντι μου θα πρεπει να εχει στοιχηματισει 500-1000 ευρω. αφου εισαστε σιγουροι εμπρος μαζευτειτε βαλτε ολοι μαζι και ελατε απο 0-400μετρα. νομιζω ετσι θα ληξει το θεμα της αντιπαραθεσης μας. δωστε την να την οδηγησει ακομα και ο αρης βωβος. εγω στοιχηματιζω εως 1000 ευρω τα 0-400μετρα. για να μιλατε ειστε σιγουροι οτι με εχει ετσι δεν ειναι? για να σας δω τωρα.........
φιλικα!!!!!

χρηστο οσο αναφορα το σασμαν δεν εχω να χασω τιποτα. εχω το διαφορικο-σασμαν. μια χελωνα θελω . θα εχω 2 σετ και αναλογα τη χρηση θα το αλαζω. αλωστε ενα απογευμα ειναι για μενα η αλαγη του. σε αποδοσεις τωρα ειμαι σιγουρος οτι θα γινει πιστολι shoothim
καλες αλαγες θελει και δε σε πιανει κανενας και ποτε. εννοειται οτι δεν παω τελικες διοτι οπου να ναι θα απογειωθει. ειμαι ευχαριστημενος με το αυτοκινητο μου αλλα δεν αρεσει σε μερικους. ισως να μην αρεσει η ιδεα οτι παιζει-χτυπαει ts.
Παλιά 24-02-06, 20:03
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
....γενικα για να μη τα πολυλογουμε εδω μεσα ειδα οτι ΟΛΟΙ Η [b]σχεδον ολοι εχετε ξαφνικα αλαξει τις γνωμες σας απο το ανοιγμα με το νεοκλη και μετα
Eκανα αναδρομη στα παληά και στο όλο σκηνικο..Δεν έγραψα πουθενα οτι θα σας πατήσω,θα σας φαω και θα σας ρίξω καρότσες...Παντα όμως είχα τις αμφιβολίες μου
και θα μου επιτρέψετε ακόμη να τις έχω,ειδικά για συγκεκριμένα αυτοκίνητα...Αλλοί ηταν αυτοί που μοιραζαν καρότσες με το τσουβαλι...Και σύ πάνο δεν είσουν πολύ βεβαιος όμως.Ειχες τις επιφυλαξεις σου...Τωρα βεβαια αφού είσαι απο πάνω με ευκολιά κοπανας τα χιλιάρικα...
Παράθεση:
[...]οποτε ο επομενος κινητηρας ts που θα θελει να δοκιμασει την τυχη του απεναντι μου θα πρεπει να εχει στοιχηματισει 500-1000 ευρω. αφου εισαστε σιγουροι εμπρος μαζευτειτε βαλτε ολοι μαζι και ελατε απο 0-400μετρα. νομιζω ετσι θα ληξει το θεμα της αντιπαραθεσης μας. δωστε την να την οδηγησει ακομα και ο αρης βωβος. εγω στοιχηματιζω εως 1000 ευρω τα 0-400μετρα. για να μιλατε ειστε σιγουροι οτι με εχει ετσι δεν ειναι? για να σας δω τωρα....
Σιγά ρε...σιγά...Ακου 1000...Ακού ο βωβός...Λες και αυτός θα το παει καλύτερα απο μας

[/spoiler]
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-06, 20:13
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 316
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μαλλον jims160και κατι δεν εχεις καταλαβη κατι το μαυροκαπακο του carina πιθανον (αν και ειμαι σιγουρος αλλα κραταω μια επιφιλαξη μικρη ) ειναι το πιο γρηγορο 20ν με περιφεριακες βελτιωσης ανεξαρτιτου καροτσας και φυσικα απο ts μαμα και οποιο αλλο ατμοσφαιρα εως 1987κε μεχρι τα 400μ.εξηγουμε οτι οποιο ασημοκαπακο μεχρι και παραλληλο π.χ μαρμελ και οποιοδηποτε μαυροκαπακο με περιφεριακα ειναι πισω στα 400μ.(ενοητε ο πιο δυσκολος αντιπαλος ειναι ο μαρμελ τα αλλα ειναι...σαν να κλεβω..
οσο για την κοντρα ts 20ν μαλλον ειχε αρχηση απο μενα και ο ισχιρισμος ηταν οτι τα ts ειναι πισω μεχρι τα 120 και το αποτελεσμα ηταν μεχρι τα 180 σε 3 κοντρες και μετραγαν ολα απο 1 και πανω καροτσες
jims ακομα δεν το καταλαβες τι εγινε με τον πανο και το ts το ...περασε πολυ και εσενα το 20ν σου εριξε πανω απο μια καροτσα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-06, 20:27
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ρε ασχολεισαι και με ασημοκαπακα τωρα?
νικο πως ξερεις οτι ειμαι πισω δλδ? απο που το συμπερανες και γιατι?
γιατι εγω νομιζω οτι θα φας αλλα δυσκολα μια καροτσα+ σε ολη την αναβαση? φυγεις δε φυγεις πρωτος
ας μην πω για καταβαση η ευθεια γιατι το χες παραδεχτει και τοτε οτι ανοιγα καλα την αποσταση.
αρα χαρη σου κανω που σε παω αναβαση. ε νικο?

JIMS 192 αν εννοουσα εσενα θα στο λεγα στα ισα και το ξερεις. τεσπα.
τα 1000αρικα ειναι το θεμα ρε δημητρη? εκει κολησες? θες να το παρω πισω δλδ?
το θεμα ειναι οτι κουραστηκε το θεμα. δλδ τι πρεπει να γινει με ποια αυτοκινητα και με ποιους οδηγους πρεπει να χασει ενα τς απο ενα 20v για να πειστητε? αν ειχατε παραδεχτει 1-2 πραγματακια δεν θα γινοταν χαμος εδω μεσα
Παλιά 24-02-06, 20:36
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
μαλλον jims160και κατι δεν εχεις καταλαβη κατι το μαυροκαπακο του carina πιθανον (αν και ειμαι σιγουρος αλλα κραταω μια επιφιλαξη μικρη ) ειναι το πιο γρηγορο 20ν με περιφεριακες βελτιωσης ανεξαρτιτου καροτσας και φυσικα απο ts μαμα και οποιο αλλο ατμοσφαιρα εως 1987κε μεχρι τα 400μ.εξηγουμε οτι οποιο ασημοκαπακο μεχρι και παραλληλο π.χ μαρμελ και οποιοδηποτε μαυροκαπακο με περιφεριακα ειναι πισω στα 400μ.(ενοητε ο πιο δυσκολος αντιπαλος ειναι ο μαρμελ τα αλλα ειναι...σαν να κλεβω..
οσο για την κοντρα ts 20ν μαλλον ειχε αρχηση απο μενα και ο ισχιρισμος ηταν οτι τα ts ειναι πισω μεχρι τα 120 και το αποτελεσμα ηταν μεχρι τα 180 σε 3 κοντρες και μετραγαν ολα απο 1 και πανω καροτσες
jims ακομα δεν το καταλαβες τι εγινε με τον πανο και το ts το ...περασε πολυ και εσενα το 20ν σου εριξε πανω απο μια καροτσα
Aγαπητέ φίλε ΥΖΜ-2579 ή 090-800-2579 ή ότι άλλο....Εχεις απόλυτο δίκιο...Σε όλα...Εφαγα παραπάνω απο μια μια καρότσα ίσως και τρείς..ίσως να ταν και 5,όπως πολύ σωστα είχες γραψει παλιότερα οτι μας ριχνεις.Απο καιρό ήθελα να το φωνάξω αλλά δεν μπορούσα να το παραδεχτώ οτι έκανα λάθος αγορά...Εχεις χίλια δίκια...και τώρα που βγηκε επιτέλους η αλήθεια..ε...ναι το ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ οτι το carina με αριθμο κυκλοφορίας ΥΖΜ-2579 ενοχλεί.Παρακαλείτε ο ιδιοκτήτης του να ερθει γρηγορα να το πάρει και στο δρόμο να φαει και ολα του τα λουκούμια...κερνάει ο jims140 με το ζόρι...
Καλό Σ/Κ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-06, 20:40
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 316
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

πανο αν καταλαβες μονο με το δικο σου ασχολουμε απο τα ασημια
απο που το συμπερενω οτι σε εχω απο την εκηνηση εκηνη που καναμε απο σταση και σταματησα γιατι νομιζα οτι δεν ειχες ξεκηνηση θυμασε
εγω λεω ευθεια και απο σταση να μην μου κανης χαρη
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
4age 16v vs 20v NicKE70 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 4 26-09-17 12:43
Vvti & Vvtli- Πως, που, γιατί... madvinegar Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 10-03-09 17:32
Μετατροπή 1,4 VVTi σε 1.8 TS VVTLi ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ SUPPORT 44 15-12-08 12:46
4age 16v konkon 4AGE 20v Levin 10 13-03-08 18:22
vvti vvtli? labros_k ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 11-01-07 14:17

Page generated in 0,18779206 seconds (79,81% PHP - 20,19% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:41.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com