Πιαδια χαλαρωστε και μην προτρεχετε.Εγω αλλα εμαθα, γιατι δεν περιμενουμε το Νεοκλη να μιλησει;Και κατι αλλο γιατι βιαστηκε πολυ να μιλησει ο "γρηγορος".Λεει οτι δεν ανοιξε σωστα αναρωτηθηκε κανεις απο ολους εσας που ζητωκραυγαζετε αν ο Νεοκλης το "εσπασε" γιατι οπως ολοι ξερουμε πανω απο 6,500 στροφες δεν το παει.Μετα την κοντρα μηλησα με το Νεοκλη και μου ειπε και τη δικη του εκδοχη.Η Παρασκευη ειναι κοντα...............
Νεοκλη δε χρειαζεται λυπηση σκιστο την επομενη και κλεισε στοματα (Γιατι οταν τα ανοιγουν καποιοι λενε στις 10 αληθειες 11 ψεμματα)
"ΝΕΟΚΛΗΣ"
................απλα ειδες μονο την 1μου που σου εφηγα 2 τουτου + ! ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΝΑΓΑ ΕΙΔΗ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΕΞΙ ΔΙΑΚΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΗΤΗ ΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΑ ΑΝ ΚΑΝΟ ΛΑΘΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΞΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ club αλλα αυτη την φορα θα τησ σπασο ολεσ τησ ταχυτητες δεν μετραει για μενα οτι ειχα 3 ατομα αλλα πυστεψε με αν το ανοιγα καλα θα εβλεπεσ την διαφορα πθστεψε με(παντοσ ειναι καλο το καρινακι σου αλλα ειναι λιγο για τ sport )