ενα δύο, ενα δύο, με ακούτε;;; Να πώ και εγώ τη γνώμη μου;;;
Το Αδωνης κατα πάσα πιθανότητα είναι λίγο χειρότερο απο το Δελφίνι, αλλά έχει ενα σημαντικό πλεονέκτημα. Είναι πολύ κοντά στην πόλη. Δηλαδή για την βραδυνή μας βόλτα δεν θα χεριαστεί να πάρουμε τα αυτοκίνητα... Ενώ από το Δελφίνι θα πρέπει να μπούμε στο κέντρο με τα αμάξια (και για πειτε μου που θα παρκάρετε σαββατόβραδο μέσα στην Πάτρα;;;
. Το γεγονός οτι το Αδωνης δεν εχει γκαράζ το εχω λύσει μια και εχω συμφωνήσει με ιδιοτικο parking (σκεπασμένο παρακαλώ) για να διανυκτερεύσουν όλα τα αυτοκινητα του club με τιμή 4
το ενα (καλά ρε δεν διαβάζετε τι γράφω;;
Άρα το κόστος ειναι μια η άλλη. Το parking αυτο ειναι 2 λεπτά με τα πόδια από το Αδωνης!!!
Η γνώμη μου ειναι οτι για την νυχτερινή μας εξόρμιση (θα τα πιούμε τα κρασάκια μας ρε Marmel) δεν πρέπει να χρειαστεί να κινήσουμε τα αυτοκινητα (γι αυτο και συμφέρει το Αδωνης, παρότι ίσως να ειναι λίγο χειρότερο!)(εκτός αν θέλετε Δελφίνι και μετακίνηση από και ΄προς το κέντρο με ταξι.....)
Για άλλα ξενοδοχεία στο κέντρο, μπορούμε να εξετάσουμε και τις προτάσεις του Αντρέα (Corollapatra), αλλα προτείνω να μην εχουμε πολλά υποψήφια γιατι δεν θα μπορέσουμε να αποφασίσουμε....
Εννοείται οτι όλοι θα πάνε στο ίδιο ξενοδοχείο, γιαυτο σας συμβουλεύω να συμφωνήσετε σε κάποιο....
Στην τελική εγώ, ο Nikos και ο Αντώνης θα κοιμηθούμε στο σπίτι μου (ε ρε θάψημο που θα φάει πάλι ο Marmel!!!)