Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 450
Re: Ηρθε Η Ωρα Τις Θεσσαλονίκης
Τι εγινε ρε μαγκες? Ολοι οι χορτατοι εδω μεσα βρεθηκατε? Ή μηπως ολοι οι ντροπαλοι?
Βεβαια και παλι μπορει να μην ενδιαφερεστε, δε λεω.....
Εγω παντως ζορι δεν τραβαω, τα χαφτω ολα μονομιας, και με το ξυλακι.......
Εσεις χανετε.....
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 329
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p="
Εγω εχω εκφρασει ηδη τη γνωμη μου πανω στο θεμα και απλα τη γραφω προς ενημαρωση των υπολοιπων. Λογω των δημοκρατικων μου πεποιθησεων πιστευω οτι δεν εχει νοημα οποιαδηποτε ψηφοφορια.
Απλα Αρχηγος πρεπει να ειναι ενας και μονο που θα μιλαει με Αθηνα και αλλα club. Αυτος δεν μπορει να ειναι αλλος απο τον Δημητρη, ειτε το γουσταρει ειτε οχι!
[....]
Μηπως κανενας σας θελει να προσθεσει κατι?
ΜΗΠΩΣ? Δημοκρατια εχουμε μη φοβαστε, μιληστε........
Κακώς ασχολήσε με τις ασφάλειες..Προεδρο της Δημοκρατίας απρεπε να σε κανουμε...
Εγώ απλά να προσθέσω οτι απο τον Αυγουστο που θα με καλέσει η Μαμά Πατρίδα δεν θα μπορώ να είμαι πολύ ενεργός(οχι ενεργητικός ε!) αλλά θα προσπαθώ να συμμετέχω όσο μπορώ...Κατα τα αλλά δεν έχω κανενα πρόβλημα για οτιδήποτε!Σιγουρα πάντως χρείαζεται η βοήθεια και η στήριξη όλων μας για να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε και να οργανωθούμε καλύτερα.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hello (Θανασης με το κοκκινο g6)
Συμφωνω με τις προτασεις σας για Δημητρη και Κοσμα (Κοσμα θα το φας το 101
και επισης θα προτεινα και τον Γιωργο (XYNOS)
Γιωργο του σουβλακια δυο για μενα ετσι......;;; tongue tongue
Ο roadrunner ηταν μαζι μας την Κυριακη;;; ποιος ειναι;; question
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 450
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από G-CoR";p="
και επισης θα προτεινα και τον Γιωργο (XYNOS)
Τζαμπα με ψηφιζεις, δεν εχουν δημοψηφισμα οι γριες, ουτε τα ζομπι!!!!
Ουτε αυτοπροτεινομενος ειμαι, αλλα οπου μπορω θα βοηθησω και θα ειμαι εκει, μεχρι να αναλαβουν ομως τα παιδια, οκ?
ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΩΡΕ!!!!!!