Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Ραδιοcd
Παλιά 27-01-06, 19:04
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 365
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

tamis Βασικά στον antonios απευθυνόμουνα για να έρθει να δει την δική μου λύση και να του προτείνω κατάστημα. Πάντως αν τύχει ποτέ να είσαι Αθήνα σε περιμένουμε να τα πούμε από κοντά.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-01-06, 19:14
Το avatar του χρήστη tamis
tamis Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: Corolla G6
Περιοχή: SAMOS
Δύναμη Σεβασμού: 0
tamis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε slobo μολις εστειλα την αιτηση εγραφης για την καρτα και καποια στιγμη θα τα πουμε απο κοντα.Συγνωμη που ξεφυγα απ το θεμα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-01-06, 03:21
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αν βαλεις Ραδιο-cd στη θεση που περνει την κασσετα, στην οθονη την εργοστασιακη θα δουλευουν ολα εκτος του Ραδιο(θερμοκρασια,ωρα και υπολογιστης ταξιδιου).Κατι αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να απευθυνθεις σε ενα μαγαζι με ηχοσυστηματα και να τοποθετησεις ενα ραδιο-cd στην θεση κατω απο εκει που περνει την κασσετα και να σου φτιαξουν μια ειδικη πλακετα που χρειαζεται ετσι ωστε να μπορεις να λειτουργεις και το Ραδιο-cd και το μαμα κασσετοφωνο χωρις να εχεις προβλημα.Ειδικα αν θελεις να βαλεις ηχοσυστημα αν το κανεις αυτο το τελευταιο που σου ειπα οταν θες να λειτουργεις το ηχοσυστημα θα ανοιγεις το Ραδιο-cd και οταν δεν εχεις ορεξη να ακουσεις δυνατα μουσικη θα ανοιγεις το μαμα ραδιοκασσετοφωνο.Αυτα μου ειχαν πει οταν ειχα ρωτησει και εγω για το δικο μου αλλα επειδη δεν ηθελα να δωσω λεφτα για μια τετοια πατεντα προτμησα την πρωτη λυση μιας και δεν υπαρχει περιπτωση να ακουσω κασσετες.Παντος δεν νομιζω οτι ο υπολογιστης ταξιδιου ειναι και τοσο χρησημος ωστε να μην τον θυσιασεις για μια καλη πηγη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-07-06, 22:39
antonios Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 236
antonios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

παίδες αγόρασα τελικά ένα χαριτωμένο και οικονομικούλι ραδιοCD

πήγα για την τοποθέτησή του σε 3 κοντινά ηλεκτρολογεία και μου είπαν όλοι το ίδιο τροπάρι:

40€ και ένας από αυτούς δε θα έμπαινε καν στον κόπο να βγάλει το παλιό κασετόφωνο από κάτω.

μήπως κάποιος από εσάς μπορεί να με καθοδηγήσει στο πώς θα πρέπει να βγάλω το κασετόφωνο, να τοποθετήσω το σχετικό φις και να τοποθετήσω τελικά το ραδιοCD γιατί τα λεφτά μου τα σέβομαι και δε μου αρέσει να πληρώνω εργασία 1€/ λεπτό....

ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Παλιά 26-07-06, 05:12
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα πραγματα ειναι απλα.Αρχικα θα πρεπει να ξυλωσεις το πλαστικο κομματι που ειναι πανω οι διακοπτες του air condition.Δεν ειναι δισκολο τραβας εξω τους 3 περιστροφικους διακοπτες και απο μεσα θα δεις αν θυμαμαι καλα 2 βιδες.Τις ξεβιδωνεις και με προσοχη τραβας εξω ολο το καμματι του ταμλο.προσεξε μολις το ξεκουμπωσεις να βαλεις απο πισω το χερι σου και να ξεκουμπωσεις και τα φις που πηγαινουν στα λαμπακια του air condition,στο λαμπακι για το τασακι και στον αναπτηρα.
Μετα βγαζεις ολο το κομματι και θα δεις την μεταλλικη θηκη που στηριζεται το κασσετοφωνο και η πλαστικη θηκη.Αυτο στιριζεται σε 2 βιδες που φαινονται και μολις τις ξεβιδωσεις θα βγει ολη η σιδερενια βαση.Θα ξεκουμπωσεις τα φις του κασσετοφωνου και μετα τις βιδες που το κρατανε πανω στη βαση του δεξια και αριστερα.Κοιτα να εχεις προμηθευτει ενα ανταπτορακι απο ενα μαγαζι με ηχοσυστηματα το οποιο θα το συνδεσεις απο τη μια μερια με τα φις του αυτοκινητου και απο την αλλη με το καινουργειο ραδιο-CD.Χωρις αυτο πρεπει να κοψεις καλωδια και δεν θα στο προτεινα.Πηγαινε παρεα με το ραδιο -CD πες του τι θελεις να κανεις και αυτος θα σου δωσει το ανταπτωρακι.Αντε να εχει 10 ευρακια.
Μετα στη θεση του κασσετοφωνου βαζεις το καινουριο και το βιδωνεις οπως ηταν το κασσετοφωνο,τα κουμπωνεις ολα πανω ξανα και εισαι ετοιμος.Μην νομιζεις οτι ειναι και πολυ δισκολη διαδικασια λιγη υπομονη θελει.Ελπιζω να σε βοηθησα.Αν ξεχασα κατι ας με διορθωσει καποιος.Καλα ακουσματα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-11-10, 16:06
koszaxareas Offline:
Υπερβολικά Νέος

koszaxareas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τι ηχοσύστημα να βάλω?
Θέλω να βγάλω το μαμά cd και να βάλω ένα με οθόνη θέλω βοήθεια ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 14-11-10 στις 16:15. Αιτία: Όχι κεφαλαία-Συγχώνευση posts
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-11-10, 20:24
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
αν μπορείς να πάρεις από εξωτερικό (με paypal δλδ πιστωτική κάρτα) σου συνιστώ από εκει που πήρα και εγώ και όχι με cd αλλά με DVD/TV κτλ. Αν θες και GPS πρέπει να πάρεις με ανακλινόμενη οθόνη, αλλιώς έχει με ενσωματωμένες 4-5" wide touchscreen πάντα αλλά χωρίς GPS. Οι τιμές είναι ΠΟΛΥ χαμηλότερες από αυτές που θα βρεις στην Ελλάδα και πριν πούμε για μάρκες ενδεικτικά θα πω ότι κινέζικες μάρκες στο eshop πχ έχουν τις 3πλασιες τιμές! δες και το δικό μου στις φωτος παραπάνω και έβαλα και πίσω κάμερα και δες και τι μοντέλα έχουν! ενδεικτικά σου δείχνω ένα με GPS πάνω! http://www.chinavasion.com/1-din-builtin-tft/cvauc87/

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-11-10, 00:32
Το avatar του χρήστη bfirfiris
bfirfiris Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla E11 1.3
Δύναμη Σεβασμού: 186
bfirfiris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικηφορε την καμερα απ' οτι βλεπω την εχεις μεσα απο το τζαμι, που τη στερεωσες και τι καμερα ειναι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-11-10, 17:24
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Την έβαλα στο πίσω τζάμι από μέσα και την βίδωσα επάνω στο πλαστικό καπάκι από το 3ο φως των φρένων! θέλει πατέντα και χρησιμοποίησα κάτι λαμάκια που βρήκα αλλιώς η καμερα κοιτάει καταγής!!! κανονικά πρέπει να μπει ανάμεσα στα λαμπάκια των πινακίδων, αλλά μου φάνηκε πολύ δύσκολο να περάσω εκεί τα καλώδια, γιαυτό και την έπιασα αλλού. Το κακό είναι ότι το βράδυ έχει θέμα, γιατί 1ον έχει υπέρυθρες και αντανακλάνε στις λωρίδες στο τζαμι αυτές της θέρμανσης πίσω κρυστάλλου και φαίνονται πολύ έντονες και επειδή έχω φυμέ τζαμια βλέπω και σκοτεινά. Τις υπόλοιπες ώρες δεν έχω πρόβλημα δείχνει τέλεια και με συνεφιά και με βροχή και δεν φαίνεται και από απέξω (λόγω ότι έχω φυμέ). Η κάμερα είναι αυτη : http://www.chinavasion.com/product_i...-mounting-pal/ Κάποια στιγμή μπορεί να την βάλω στην σωστή θέση. ΑΑΑ! να συμπληρώσω όσον αφορά την συνδεσμολογία ότι το καλώδιο ρεύματος συνδέεται στην πηγη με καλώδιο που δίνει ρεύμα ΜΟΝΟ όταν βάζουμε όπιστεν! αν θέλουμε να παίζει όποτε θέλουμε εμείς βάζουμε ένα διακοπτάκι on-off και δίνουμε ρεύμα κανονικά από κάποια παροχή ρεύματος ACC +12V. Παραθέτω και φωτος.

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αντάπτορας mp3 usb sd στο μαμά ραδιοcd tasos27 TOYOTA COROLLA E 12 51 24-08-19 21:24
toyota 58807 ραδιοcd nitrous79 TOYOTA COROLLA E 12 2 11-05-13 16:04
ΡαδιοCD niknik SUPPORT 34 01-10-11 16:44
οθονη ραδιοcd laios TOYOTA COROLLA E 12 27 02-07-07 02:33
Ραδιοcd!!! drzaf TOYOTA COROLLA E 12 14 11-11-06 12:07

Page generated in 0,16102409 seconds (81,59% PHP - 18,41% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:32.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com