Την έβαλα στο πίσω τζάμι από μέσα και την βίδωσα επάνω στο πλαστικό καπάκι από το 3ο φως των φρένων! θέλει πατέντα και χρησιμοποίησα κάτι λαμάκια που βρήκα αλλιώς η καμερα κοιτάει καταγής!!! κανονικά πρέπει να μπει ανάμεσα στα λαμπάκια των πινακίδων, αλλά μου φάνηκε πολύ δύσκολο να περάσω εκεί τα καλώδια, γιαυτό και την έπιασα αλλού. Το κακό είναι ότι το βράδυ έχει θέμα, γιατί 1ον έχει υπέρυθρες και αντανακλάνε στις λωρίδες στο τζαμι αυτές της θέρμανσης πίσω κρυστάλλου και φαίνονται πολύ έντονες και επειδή έχω φυμέ τζαμια βλέπω και σκοτεινά. Τις υπόλοιπες ώρες δεν έχω πρόβλημα δείχνει τέλεια και με συνεφιά και με βροχή και δεν φαίνεται και από απέξω (λόγω ότι έχω φυμέ). Η κάμερα είναι αυτη :
http://www.chinavasion.com/product_i...-mounting-pal/ Κάποια στιγμή μπορεί να την βάλω στην σωστή θέση. ΑΑΑ! να συμπληρώσω όσον αφορά την συνδεσμολογία ότι το καλώδιο ρεύματος συνδέεται στην πηγη με καλώδιο που δίνει ρεύμα ΜΟΝΟ όταν βάζουμε όπιστεν! αν θέλουμε να παίζει όποτε θέλουμε εμείς βάζουμε ένα διακοπτάκι on-off και δίνουμε ρεύμα κανονικά από κάποια παροχή ρεύματος ACC +12V. Παραθέτω και φωτος.