ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΚΗ:
Φίλε άκου τι έχω να σου πω και άκουσε με καλά γιατί την πηγαίνεις μακριά την βαλίτσα...
Εσύ δεν ήσουν αυτός που πετάχτηκες από το πουθενά και είπες ότι ο Astakos λέει κάποια ψέμματα; Εσύ δεν ήσουν αυτός που έθιξες το θέμα του παράλληλου σε σύγκριση με το PowerFC σου; Εσύ δεν ήσουν αυτός που είπες ότι το δυναμόμετρο που χρησιμοποιώ είναι ανακριβές ενώ το δικό σου το αυστηρότερο που υπάρχει; Εσύ δεν είπες ότι λέω μόνο λόγια κι όχι έργα;
Λοιπόν φιλαράκο για εξήγησε μας λίγο...
Που λέω ψέμματα και τι ζόρι τραβάς με την πάρτη μου αλλά όπως φαίνεται και με την πάρτη άλλων;
Κι αφού θες τόσο πολύ να με γνωρίσεις (!!!!!) γιατί δεν μου στέλνεις απλά ένα pm;
Ύστερα για πες μας...ποιοί είναι όλοι αυτοί που έχεις μιλήσει και κυρίως ποιοί είναι αυτοί που έχουν οδηγήσει κιόλας το αμάξι μου; Δεν μας παρατάς ρε μάγκα...
άκου εκεί το έχουν οδηγήσει κιόλας!!!!!
Αααα, μην το ξεχάσω...ξέρεις και τον λόγο που δεν γράφω πια, ε; Σαν τον φωτεινό παντογνώστη μου ακούγεσαι ρε φίλε που ξέρει τα πάντα για τους άλλους! Και προσπαθείς κιόλας να με βρεις 1 χρόνο τώρα αλλά...εγώ...άφαντος, ε;
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Κι αφού παρακολουθείς το TSport Forum εδώ και πολύ πολύ καιρό θα ήξερες (τουλάχιστον προσφάτως) ότι γράφω σαν kapios κι όχι σαν Astakos. Γιατί δεν μου έστελνες pm ή mail; Την απάντηση μάλλον μόνο εσύ την ξέρεις.
Τέλος πάντων επειδή δεν θέλω να μακρυγορώ και το κυριότερο να ασχοληθώ άλλο με το άτομο σου...
Μην τυχόν και ξανα-αναφερθείς στο πρόσωπο μου εδώ μέσα. Αν τραβάς ζόρι με μένα να έχεις τα κότσια να έρθεις να με βρεις και να μου τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο. Αν βέβαια επιμένεις να με δεις μπορείς να με βρεις εκεί που πήρες και σου είπαν ότι είμαι 185 άλογα...με τόση σιγουριά βέβαια!!
Αυτά...όπως είπα δεν πρόκειται να ξαναγράψω εδώ και ούτε ν'ασχοληθώ άλλο με τα παιδιαρίσματα του Άκη και του κάθε Άκη!
Γειά και χαρά σου!