Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-01-06, 18:32
Το avatar του χρήστη akis_1
akis_1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 255
akis_1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο Astakos αναφέρθηκε σε αυτόν που φέρνει τον παράλληλο που έβαλε.. με τον ίδιο τρόπο που αναφέρθηκες εσύ στον άνθρωπο που σου έβαλε τα δικά σου. Ο Astakos δε διαφημίζει τον αντιπρόσωπο της Dastek, αναφέρει τι κάνει στο αμάξι του που δουλεύει γιατί το έχει δοκιμάσει. Η ιδέα του forum είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο να βρούμε λύσεις γι'αυτό το δύσκολο μοτέρ. Αυτό κάνει και ο Astakos... Δεν πούλησε μούρη σε κανέναν, ούτε είπε ότι γ***άει ότι κινείται στο δρόμο. Λέει τι "παίρνει στο δρόμο" με αυτά που έχει κάνει. Και μέχρι τώρα όσοι τον έχουν ακούσει έχουν κερδίσε σε δύναμη και ροπή.

Από την άλλη εσύ εμφανίστηκες από το πουθενα να μας πεις για τα 200 άλογα σου και για τα ψέματα του Astakou. Πως θα σου ακουγόταν αυτό αν ήσουν ο Astakos ή οποιοσδήποτε άλλος. Και στην τελική ο Astakos δεν έχει να αποδείξει τίποτα εδώ... γι'αυτό και δεν γράφει πια.. γιατί για κάθε τι που έλεγε έβγαινε και κάποιος να τον κοντράρει... ότι έκανε δεν το έκανε για μούρη ούτε για να πουλήσει Dastek και να πάρει μίζα...

Και σου είπε κάποιος ότι με τα παραπάνω φτάνεις 185 άλογα... Ο Astakos δεν έχει μόνο τα παραπάνω...

Και στην τελική αν ήθελες να μάθεις πως πάει το αυτοκίνητό του θα έλεγες απλά: Πάμε μια βόλτα να δούμε πως πάμε;.. και όχι... ο Astakos λέει ψέματα για το αμάξι του...

Αυτά.... ας πάω πάλι στο vwforum...
Ηρεμια φιλε μου θα κοψεις κανια βιδα απο το Li και θα αρπαξουν οι εκεντροφοροι.Εγω δεν ειπα οτι παιρνει μιζα,ουτε οτι παταει τα παντα τωρα γιατι εσυ ζοριζεσαι δεν μπορω να το καταλαβω.Αν παρακολουθουσες παλιοτερα το forum θα εβλεπες οτι ολο αρυθμιστο ηταν το αμαξι.Α και δεν σταματησε να γραφει για τον λογο που λες.

Τωρα πηγαινε στο vwforum.
Re: Ts Forum -3-
Παλιά 20-01-06, 18:41
akis_1 Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Επί τι ευκαιρία, θα ήθελα να σας καταθέσω και τη προσωπικη μου γνώμη. Έχω γνωρίσει τον ASTAKO και έχουμε συζητήσει. Έχει πολύ βαθιά γνώση της βελτίωσης του εν λόγω οχήματος και είμαι σίγουρος ότι οι έλληνες βελτιωτές γνωρίζουν λιγότερα από αυτόν για το TS. Το έχουμε διαπιστώσει αμέτρητες φορές. Με τις συμβουλές του και εγώ αλλά σίγουρα και άλλοι έχουν αποφύγει πολλές κακοτοπιές και άσχετους που τάζουν λαγούς με πετραχήλια....
Δέν έχει κοκορευτεί ποτέ για τη βελτίωση του οχήματος του και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει. Σημειωτέον οτι όσα μας έχει προτείνει, τα έχει μελετήσει και δοκιμάσει, με αποτέλεσμα να έχουμε άκρως αξιόπιστο αποτέλεσμα.
Ήταν και είναι ευχάριστη έκπληξη για μένα να συναντώ ανθρώπους με τόσο μεγάλη τεχνογνωσία που δέχονται να την μοιράζονται τόσο απλόχερα, όταν ζούμε στην Ελλάδα την χώρα των κρυψίνους που όλοι κρατούν όλλα μυστικά....
Και τέτοιες συμπεριφορές αξίζουν τουλάχιστον εκτίμησης και όχι κατάκρισης...
Δημητρη εχω γνωρισει πολλα ατομα που εχουν μιλησει με τον αστακο λογο της δουλειας μου και εχουν παει βολτα και με το αμαξι του πολοι απο αυτους μου ελεγαν οτι κανουν πολυ παρεα και τα σχετικα και σε ολους ελεγα εδω και ενα χρονο και οτι να συναντηθουμε για να δουμε τα αμαξια.Εχω και εγω γνωσεις πανω στο μοτερ τωρα αν νομιζεις οτι τον κατακρινω κανεις λαθος απλα αφου τον εφερε παλι η συζητηση ειπα να postaro μιας και ολον τον καιρο που ειμαι μελος απλα δεν εγραφα για να αποφυγο αυτα τα παρατραγουδα.
Παλιά 21-01-06, 01:45
Kapios Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
Kapios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΚΗ:

Φίλε άκου τι έχω να σου πω και άκουσε με καλά γιατί την πηγαίνεις μακριά την βαλίτσα...

Εσύ δεν ήσουν αυτός που πετάχτηκες από το πουθενά και είπες ότι ο Astakos λέει κάποια ψέμματα; Εσύ δεν ήσουν αυτός που έθιξες το θέμα του παράλληλου σε σύγκριση με το PowerFC σου; Εσύ δεν ήσουν αυτός που είπες ότι το δυναμόμετρο που χρησιμοποιώ είναι ανακριβές ενώ το δικό σου το αυστηρότερο που υπάρχει; Εσύ δεν είπες ότι λέω μόνο λόγια κι όχι έργα;

Λοιπόν φιλαράκο για εξήγησε μας λίγο...

Που λέω ψέμματα και τι ζόρι τραβάς με την πάρτη μου αλλά όπως φαίνεται και με την πάρτη άλλων;

Κι αφού θες τόσο πολύ να με γνωρίσεις (!!!!!) γιατί δεν μου στέλνεις απλά ένα pm;

Ύστερα για πες μας...ποιοί είναι όλοι αυτοί που έχεις μιλήσει και κυρίως ποιοί είναι αυτοί που έχουν οδηγήσει κιόλας το αμάξι μου; Δεν μας παρατάς ρε μάγκα... άκου εκεί το έχουν οδηγήσει κιόλας!!!!!

Αααα, μην το ξεχάσω...ξέρεις και τον λόγο που δεν γράφω πια, ε; Σαν τον φωτεινό παντογνώστη μου ακούγεσαι ρε φίλε που ξέρει τα πάντα για τους άλλους! Και προσπαθείς κιόλας να με βρεις 1 χρόνο τώρα αλλά...εγώ...άφαντος, ε; ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Κι αφού παρακολουθείς το TSport Forum εδώ και πολύ πολύ καιρό θα ήξερες (τουλάχιστον προσφάτως) ότι γράφω σαν kapios κι όχι σαν Astakos. Γιατί δεν μου έστελνες pm ή mail; Την απάντηση μάλλον μόνο εσύ την ξέρεις.

Τέλος πάντων επειδή δεν θέλω να μακρυγορώ και το κυριότερο να ασχοληθώ άλλο με το άτομο σου...

Μην τυχόν και ξανα-αναφερθείς στο πρόσωπο μου εδώ μέσα. Αν τραβάς ζόρι με μένα να έχεις τα κότσια να έρθεις να με βρεις και να μου τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο. Αν βέβαια επιμένεις να με δεις μπορείς να με βρεις εκεί που πήρες και σου είπαν ότι είμαι 185 άλογα...με τόση σιγουριά βέβαια!!

Αυτά...όπως είπα δεν πρόκειται να ξαναγράψω εδώ και ούτε ν'ασχοληθώ άλλο με τα παιδιαρίσματα του Άκη και του κάθε Άκη!

Γειά και χαρά σου!
Παλιά 21-01-06, 05:53
gtschr Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 235
gtschr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Η γνώμη μου είναι ότι αντεγκλήσεις αυτού του είδους απλά υποβιβάζουν την ποιότητα του FORUM.
Είμαστε εδώ για πολιτισμένη ανταλλαγή απόψεων - μετατροπών , που σκοπό έχουν να καλιτερεύσουν την ΤS μας.
Ολες οι απόψεις καλοδεχούμενες, κανείς δεν διεκδικεί το αλάθητο,
αρκεί να μην θίγει ο ένας τον άλλο......
Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι να μοιράσουμε εδώ μέσα,απλά κάνουμε το χόμπυ μας..
ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Παλιά 21-01-06, 11:58
akis_1 Offline:
Μέλος

Τελικα ο αστακος βγηκε απο το καβουκι του λοιπον σου στελνω pm να βρεθουμε απο κοντα και να τα πουμε.
Παλιά 23-01-06, 00:02
HORSEPOWER Offline:

Περιοχή: Δήλεσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 238
HORSEPOWER είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

θα κανω μια αναδρομη σε παλιοτερες δημοσιευσεις και συγκεκριμενα στην καταναλωση λαδιου σε Τs.Πρωτη αλλαγη στα 7000 χλμ καταναλωση λαδιου ελαχιστη τωρα εχω 11000 και κατι χλμ παρατηρω οτι η καταναλωση αυξηθηκε δραματικα! Το θεμα ειναι στο αν ειναι καλυτερο να συμπληρωσω η να τα αφησω εως την επομενη αλλαγη?ΡωτΩΝΤΑς τους στην εταιρεια μου λενε οτι αν δεν κατεβει η σταθμη στο δεικτη κατω απο την μεση κανενα προβλημα αν την ξεπερασει να το παω για ελεγχο.Εσεις τι λετε?Σορυ αλλα ειμαι λιγο ψειρας σε οτι αφορα ταμαξια.
Παλιά 23-01-06, 19:13
powerCTS Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 248
powerCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο Astakos αναφέρθηκε σε αυτόν που φέρνει τον παράλληλο που έβαλε.. με τον ίδιο τρόπο που αναφέρθηκες εσύ στον άνθρωπο που σου έβαλε τα δικά σου. Ο Astakos δε διαφημίζει τον αντιπρόσωπο της Dastek, αναφέρει τι κάνει στο αμάξι του που δουλεύει γιατί το έχει δοκιμάσει. Η ιδέα του forum είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο να βρούμε λύσεις γι'αυτό το δύσκολο μοτέρ. Αυτό κάνει και ο Astakos... Δεν πούλησε μούρη σε κανέναν, ούτε είπε ότι γ***άει ότι κινείται στο δρόμο. Λέει τι "παίρνει στο δρόμο" με αυτά που έχει κάνει. Και μέχρι τώρα όσοι τον έχουν ακούσει έχουν κερδίσε σε δύναμη και ροπή.

Από την άλλη εσύ εμφανίστηκες από το πουθενα να μας πεις για τα 200 άλογα σου και για τα ψέματα του Astakou. Πως θα σου ακουγόταν αυτό αν ήσουν ο Astakos ή οποιοσδήποτε άλλος. Και στην τελική ο Astakos δεν έχει να αποδείξει τίποτα εδώ... γι'αυτό και δεν γράφει πια.. γιατί για κάθε τι που έλεγε έβγαινε και κάποιος να τον κοντράρει... ότι έκανε δεν το έκανε για μούρη ούτε για να πουλήσει Dastek και να πάρει μίζα...

Και σου είπε κάποιος ότι με τα παραπάνω φτάνεις 185 άλογα... Ο Astakos δεν έχει μόνο τα παραπάνω...

Και στην τελική αν ήθελες να μάθεις πως πάει το αυτοκίνητό του θα έλεγες απλά: Πάμε μια βόλτα να δούμε πως πάμε;.. και όχι... ο Astakos λέει ψέματα για το αμάξι του...

Αυτά.... ας πάω πάλι στο vwforum...
Ηρεμια φιλε μου θα κοψεις κανια βιδα απο το Li και θα αρπαξουν οι εκεντροφοροι.Εγω δεν ειπα οτι παιρνει μιζα,ουτε οτι παταει τα παντα τωρα γιατι εσυ ζοριζεσαι δεν μπορω να το καταλαβω.Αν παρακολουθουσες παλιοτερα το forum θα εβλεπες οτι ολο αρυθμιστο ηταν το αμαξι.Α και δεν σταματησε να γραφει για τον λογο που λες.

Τωρα πηγαινε στο vwforum.
Μου αρέσε πολύ το στιλάκι σου πάντως... πάρα πολύ... τέλος πάντων....

Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι με τον Astako είμαι φίλος και όχι απλά κάποιος που μιλάει μαζί του στο forum και μόνο... οπότε ξέρω πολύ καλά γιατί δεν γράφει εδώ... εσύ τώρα πως ακριβώς το ξέρεις χωρίς να τον γνωρίζεις;;;; Μάλλον κανένας άλλος θα σου το είπε που τον ξέρει... από τους διάφορους που λένε ότι τον ξέρουν....
Παλιά 23-01-06, 19:15
powerCTS Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Επί τι ευκαιρία, θα ήθελα να σας καταθέσω και τη προσωπικη μου γνώμη. Έχω γνωρίσει τον ASTAKO και έχουμε συζητήσει. Έχει πολύ βαθιά γνώση της βελτίωσης του εν λόγω οχήματος και είμαι σίγουρος ότι οι έλληνες βελτιωτές γνωρίζουν λιγότερα από αυτόν για το TS. Το έχουμε διαπιστώσει αμέτρητες φορές. Με τις συμβουλές του και εγώ αλλά σίγουρα και άλλοι έχουν αποφύγει πολλές κακοτοπιές και άσχετους που τάζουν λαγούς με πετραχήλια....
Δέν έχει κοκορευτεί ποτέ για τη βελτίωση του οχήματος του και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει. Σημειωτέον οτι όσα μας έχει προτείνει, τα έχει μελετήσει και δοκιμάσει, με αποτέλεσμα να έχουμε άκρως αξιόπιστο αποτέλεσμα.
Ήταν και είναι ευχάριστη έκπληξη για μένα να συναντώ ανθρώπους με τόσο μεγάλη τεχνογνωσία που δέχονται να την μοιράζονται τόσο απλόχερα, όταν ζούμε στην Ελλάδα την χώρα των κρυψίνους που όλοι κρατούν όλλα μυστικά....
Και τέτοιες συμπεριφορές αξίζουν τουλάχιστον εκτίμησης και όχι κατάκρισης...
Δημητρη εχω γνωρισει πολλα ατομα που εχουν μιλησει με τον αστακο λογο της δουλειας μου και εχουν παει βολτα και με το αμαξι του πολοι απο αυτους μου ελεγαν οτι κανουν πολυ παρεα και τα σχετικα και σε ολους ελεγα εδω και ενα χρονο και οτι να συναντηθουμε για να δουμε τα αμαξια.Εχω και εγω γνωσεις πανω στο μοτερ τωρα αν νομιζεις οτι τον κατακρινω κανεις λαθος απλα αφου τον εφερε παλι η συζητηση ειπα να postaro μιας και ολον τον καιρο που ειμαι μελος απλα δεν εγραφα για να αποφυγο αυτα τα παρατραγουδα.
Μάλιστα... ας μην πω τίποτα.. απάντησε ο ίδιος... όσο για το ποιος έχει πάει βόλτα με το αμάξι του Astakou νομίζω ότι μόνο εγώ το έχω οδηγήσει... ίσως και ο DjBac....

Τα παρατράγουδα συμβαίνουν γιατί δεν ήρθες με σωστό τρόπο να μιλήσεις και να μας πεις για το αμάξι σου.. μην τα ξαναλέμε...
Παλιά 23-01-06, 20:52
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 497
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Nope, δεν είχα την τύχη να το οδηγήσω!!! Μόνο να τον πατήσω!!!

Φιλικά πάντα!!!!

Κανονίστε Δημήτρη αν είναι να τα πούμε!!!

Z4 3.0i SMG
Παλιά 23-01-06, 21:46
powerCTS Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Nope, δεν είχα την τύχη να το οδηγήσω!!! Μόνο να τον πατήσω!!!

Φιλικά πάντα!!!!

Κανονίστε Δημήτρη αν είναι να τα πούμε!!!
Θα κανονίσουμε φίλε... Ασε πέτυχα ένα R32 σήμερα το πρωί... σκοτώνει.. τρελός ήχος.. και μπάσος και γουργουρητός... απίθανο.. δεν ήμουν με το Golf να δω πως πάμε.. έτσι φιλικά...
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,17560601 seconds (79,06% PHP - 20,94% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com