Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Re: Καγκουριες Καρακιτσαρια
Έχετε αναρωτηθεί που φτιάχνονται όλα αυτά τα έργα τέχνης που προβάλονται σε αυτό το τόπικ; Έψαξα και βρήκα την πηγή, το μέρος από όπου ξεκινάει το κακό, την φωλιά του Κάγκουρα. Ιδού...
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
Ρε pagalo που το βρήκες αυτό; Όταν το είδα μου φάνηκε πολύ γνωστός κάγκουρας. Όταν άνοιξα την φώτο είδα ότι έχει πινακίδες Πάτρας. Και τότε θυμήθηκα ότι το βλέπω συνέχεια εδώ (στην Πάτρα). Μέχρι την Θεσσαλονίκη έφτασε η φήμη του;;;;;;;;
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ANTONIS";p="
Έχετε αναρωτηθεί που φτιάχνονται όλα αυτά τα έργα τέχνης που προβάλονται σε αυτό το τόπικ; Έψαξα και βρήκα την πηγή, το μέρος από όπου ξεκινάει το κακό, την φωλιά του Κάγκουρα. Ιδού...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 253
Βασικά το βρήκε και μου το έδειξε ένα φιλαράκι σε κάτι φωτό στο nissanclub και θυμήθηκα που το είχα δει εδώ και έστειλα τη συνέχεια... πάντως 300 άλογα σε τέτοιο κουβαδακι... θα ήθελα να ξέρω πως στρίβει??? πάντως αυτός ο φίλος που έχει ένα ίδιο nissan 1300 με ψιλοπατάει σε 0-100... γμτ το αυτόματο μου...
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
οποιος αγαπαει τις μηχανες τις παιρνει μαζι του. μην παει και κοροιδεψει κανας γνωστος αγνωστος εδω μεσα γιατι δε θα την βγαλω ποτε απο το ηχειο μου. περιμενω και το επομενο τευχος με την HONDA NSR του Mick doohan για το δεξι ηχειο μου tongue
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 293
Ουουυυυυυυυυυυ καγκουρα marmel τι εκανες παλι στο ηχειο σου? ρε συ οταν θα βαραει το μπασο του θα λαμπαδιαζει η μοτο σου και ολο κλησεις θα τρωει. δεν σου ειπα την κονσολα μου την εβαψα και εγω την προιγουμενη παρασκευη σε προλαβα..... αλλα ζηλεψα τον φανη και εβαψα και το καντραν με τα οργανακια μαζι με την κορνιζα που μπαινει απο πανο τους. θα το δεις οταν ερθω στην συναντηση..................