Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Re: Ε-12 1600cc κοντρα στον ανταγωνισμό... |
|
18-01-06, 17:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Re: Ε-12 1600cc κοντρα στον ανταγωνισμό...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas";p="
Κάτσε ρε βάγγο 60-100 με δευτέρα;;; Και ποιος σου είπε ότι πιάνεις 100 με δευτέρα; Πάντως η ποιο καλή μέτρηση ταχύτητας του αυτοκινήτου είναι το 0-1000 μέτρα. Είναι ποιο κοντά σε πραγματικές συνθήκες και περιορίζει το σφάλμα εκκίνησης σε σχέση με το 0-100. Για μένα η δεύτερη καλήτερη μέτρηση είναι το 60-160.
|
Οκ μπορει να κανω λαθος και να μετράνε με τριτη το 60-100 και με 4η το 80-120. Πάντως έχουν κοινο παρανομαστη αυτες οι μετρήσεις γιαυτο και μπορουν να αποτελεσουν βαση για εξαγωγη συμπερασματων. Και μάλλον έτσι ειναι για να μην χρειαζεται να αλλάζουν ταχύτητα στο διαστημα μετρησης και να ειναι πιο ασφαλη τα αποτελεσματα...
Εχεις δικιο για τις μετρήσεις 0-1000 και 60-160, αλλά δυστυχως με αυτά ειχα, αυτα έβαλα.
Το συμπερασμα παντος ειναι ενα.... Μην ακουσω λέξη για το ηλεκτρικο γκαζι της Ε-12 faselift 1,6. Αφού και έτσι ο αναγωνισμός την πλάτη μου βλέπει....
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
20-01-06, 01:43
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλαμάτα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Βασικά μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλάθι. Το δικό μας δεν έχει την ίδια καθηστέρηση με το Seat. Το λέο εκ πείρας γιατί τα έχω οδηγήσει και τα δύο και η απόκριση είναι σαφός καλύτερη στο Corolla
29-01-06, 13:04
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
φλωρινα
|
|
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 0-100 ΜΕΤΑΞΥ 1.4 ΚΑΙ 1.6 [acronym:9ba8a6dc25="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:9ba8a6dc25]? ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 1.6 Η ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ 1.4?
|
29-01-06, 14:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
εγω αδελφε εχω το 1,4 facelift.. ενας φιλος με το 1,6 profacelift που με εκανε βολτα ειδα μεγαλη διαφορα...(οκ και τα 13 της 1,4 καλα ειναι)15 κιλα ροπης περιπου δεν ειναι και λιγα...η 4η του σε κατηφοριτσα εγραψε 195-200 επαθα πλακα...αλλα αν ειναι για γκαζια παρε μια μεταχειρισμενη τς και νατα...
|
29-01-06, 14:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Αξίζει το 1,6 αλλά μπορείς να βρείς ένα ts με λίγα χιλιόμετρα σε λιγότερα χρήματα από καινούργιο 1,6.
|
|
|
01-02-06, 17:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Έχεις δίκιο Νίκο, αλλά εμένα (δηλαδή του πατέρα μου) δεν μου πάει να δώσω 19.000 ευρω για να πάρω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Έτσι πήρα το 1,6 καινούργιο, το οποίο κόντρα στον ανταγωνισμο τα πάει πολύ καλά... (και ας εχει ηλεκτρικό γκάζι στην faselift εκδοση!)
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
01-02-06, 18:19
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
VOLOS
|
|
Εγώ πάντως έπαψα να κοιτάω ελαστικότητα.......διαβάζω ροπή και καταλαβαίνω.
|
|
01-02-06, 19:50
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από studio54";p="
Εγώ πάντως έπαψα να κοιτάω ελαστικότητα.......διαβάζω ροπή και καταλαβαίνω.
|
Απο το avatar καταλαβαινω οτι το car σου ειναι Leon Fr-Cupra ενα απο τα δυο τελος παντων.Ο κινητηρας σου(20ντ) ειναι ενα απο τους καλυτερους,για μενα,αλλα ξερεις κατι θα προτιμουσα να ειχα ενα Audi me αυτον τον κινητηρα και οχι Seat με δευτερης-τριτης ποιοτητας υλικων.Τουλαχιστον δεν θα ηθελα να ξεθωριαζουν τα χερουλια της πορτας,να εχω ηλεκτρικα προβληματα και προβληματα με τον κλιματισμο.Αυτα τα λεω μετα απο φιλο που εχει το εν λογω αυτοκινητο οπου και το πουλησε και πηρε ταπερ.Οσο για την ροπη δεν παω εκδρομη με τα δεκαπεντε παιδια μου,ουτε σερνω το τροχοσπιτο,και οταν παω στην εθνικη δεν λυπαμαι να παω πανω απο 120χλμ γιατι καιει κατι παραπανω....διμιουργοντας το ευλογο ερωτημα των αλλων οδηγων"Κατι επαθε αυτος....."Για το αν ριχνει τσαι σε αλλα αυτοκινητα αυτο ειναι αυτονοητο γιατι μιλαμε για αμαξι των 23000 ευρο με κινητηρα θηριο.Αλλα αντι η γερμανοι να φτιαχνουν 1400-2000 με τουρμπο και κομπρεσοορες επειδει δεν μπορουν να φτιαξουν ατμοσφαιρικους μικρους κινητηρες με επιδοσεις και χαμηλές καταναλωσεις.
Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου ουτε με το εν λογω οχημα σου αλλα σκεψου το ταπερ τι καροτσες ριχνει και με χαμηλοτερη ροπη απο αλλα ντουρμπατα
|
01-02-06, 20:14
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Εμενα παντως δεν μου θυμιζει και πολλη ηλεκτρικο γκαζι.Σε σχεση με κατι γερμανικα δεν εχει καιμια σχεση.Οσο με τις επιδοσεις που κανετε λογο πιο πανω σε σχεσει με τα αλλα αυτοκινητα το δικο μας υστερei απο πλαισιο και στησιμο guys σε αντιθεση με της επιδοσεις οπου σκιζει.
|
|
01-02-06, 20:53
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
VOLOS
|
|
Καταρχήν, έχω Leon4 (το S3 των φτωχών) έχω 2 παιδιά και 2 αυτοκίνητα.
Μην φανατίζεσαι με αυτοκίνητα, μιλάμε για χειροπιαστά πράγματα κι όχι φανταστικά. Η ροπή είναι δύναμη.-
Αυτό που με ενθουσίασε κάποτε όταν αγόρασα την Corolla ήταν το τρελλό στροφάρισμα ψηλά. Η δυνατότητα να ξεκινήσω με 210 χλμ από τον Βόλο και να πάω Αθήνα με το γκάζι τέζα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν μπορώ να το συγκρίνω με άλλο, δύσκολα νομίζω μπορεί να το ανταγωνιστει άλλο, όμως μιλάμε για μιά συγκεκριμένη κατηγορία τα 1600cc. Αν στην οδηγική συμπεριφορά ήταν λίγο καλύτερο (υπέστρεφε επικίνδυνα) θα ήταν το τέλειο.
Ποτέ δεν το σύγκρινα με το leon διότι είναι σε τελείως διαφορετική κατηγορία αυτά τα αυτοκίνητα και θα ήταν άδικο. Και με τα δύο κάνω ταξίδια με πολλά χιλιόμετρα, απλά με το ΤΟΥΟΤΑ πάω λίγο οικονομικότερα ίσως και ταχύτερα (δεν κόβω πουθενά) αλλά με το Leon θα βρώ και κανένα Μ3 να παίξω. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με τις ανάγκες του το πορτοφόλι του και τα γούστα του. Ευτυχώς εγώ έχω δύο αυτοκίνητα για να βγάζω περισσότερα γούστα... και να την πώ την αμαρτία μου; δεν μπορώ να κρατηθώ όταν βλέπω S2000 και Tarer.....πρέπει να το τσαγιάσω.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16526103 seconds (82,03% PHP - 17,97% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|