Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
13-01-06, 03:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πεταμενα λεφτα???220 Εθρο για τον προφυλακτηρα που εβαλα στο corolla mou facelift(ηταν απο πατεντα απο pro facelift Corolla) omorfia den lev(exv balei kai fvto) αλλα μου στοιχησε 2 θολους και κενα με το υπολοιπο αμαξωμα(συντομα θα αλαχτει thank God) kai 20 ευρο για κατι μουφα πεταλιερες που τελικα πεταξα αφου για να τις βαλω επρεπε λεει να κανω τρυπες στα πεταλια μου...ναι καλα!!
|
14-05-06, 22:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
1570 Ε για μετατροπή από αυτόματο σε manual....
συν περίπου 200 Ε για το καράβι (Ηράκλειο - Πειραιάς).
Και όχι τίποτα άλλο ακόμα παλεύω να βρώ τι ημιαξόνια πρέπει να μπούν (από τα Χριστούγεννα)...
Με 2000 Ε έβαζα ασημοκάπακο...
Α... Επιλογέας, τρόμπες και μαρκούτσια τα είχα....
Τα σχόλια δικά σας...
|
28-11-07, 20:41
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
|
|
280 για εναν καταλυτη americat (ετσι νομιζω οτι λεγεται ) που τον εβγαλα γιατι αναβε το check . και ουτε που τσουλαγε καλυτερα . τον πουλησα ομωσ 150 ευρο
28-11-07, 20:45
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
Πεταμενα λεφτα???220 Εθρο για τον προφυλακτηρα που εβαλα στο corolla mou facelift(ηταν απο πατεντα απο pro facelift Corolla) omorfia den lev(exv balei kai fvto) αλλα μου στοιχησε 2 θολους και κενα με το υπολοιπο αμαξωμα(συντομα θα αλαχτει thank God) kai 20 ευρο για κατι μουφα πεταλιερες που τελικα πεταξα αφου για να τις βαλω επρεπε λεει να κανω τρυπες στα πεταλια μου...ναι καλα!!
|
ο υπερκυβισμος σου δεν ηταν πεταμενα λεφτα?
28-11-07, 21:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
ο υπερκυβισμος σου δεν ηταν πεταμενα λεφτα?
|
Δεν ήταν....
ΕΙΝΑΙ!!!
Απλά δεν το έχει χωνέψει ακόμα....
|
28-11-07, 22:22
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
τελικα οσο τα σκαλιζουμε τοσο ποναμε.γι αυτο παρτο ετοιμο εργοστασιακο το τουτου για να ξερεις που βρισκεσαι,τουλαχιστον στην περιοδο εγγυησης.
πεταμενα λεφτα? ενα καρο λαμακιες σε σπρευ επωνυμων εταιριων, γιατιιι?για να λεω οτι εριξα SONAX το οποιο καθαριζει κανει ρανει κ τριχες περμαναν.
πηρα κανα δυο απ το ΑΛΕΞΠΑΚ κ τελος.δε λεω το ποναω το καρο αλλα δε θα γινω κ ΔΟΥΛΟΣ του.
18-03-08, 11:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Δυστυχως ειμαι κι εγω μεσα σ'αυτους που μετανιωσανε για τσαμπα λεφτα στην κουκλα μου.Καταρχην κατι μαιμου πεταλιερες των 15 ευρω που το μονο που προσφεραν ηταν να σηκωνουν σουζα το πατακι και να κολλανε τα ποδια μου πανω του με αποτελεσμα να ειμαι επικινδυνος.Τωρα τη θεση τους εχουν παρει κατι Isotta των 50 ευρω.Τα πιο πεταμενα λεφτα ομως δοθηκαν σε εξατμισα στο Περιστερι στη Θηβων που το ονομα του ξεκιναει απο Ζα... και τελιωνει ....ινας.Μιλαμε ο ανθρωπος ειναι πανασχετος απο εξατμισεις.Μετα απο 2 αλλαγες σε τελικο και μεσαιο καζανακι το μονο που καταφερα ειναι να ειμαι μια κινητη ηχορυπανση.Το χειροτερο ομως ειναι οτι το αμαξι δεν ειχε πιεση με αποτελεσμα να εχει κοψει τρελα και να μην τραβαει με τιποτα.
Αισχος!!!!
|
18-03-08, 13:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Ασχετος οντως γιατι επρεπε να σου πει οτι στο αμαξι σου μεσαιο καζανακι ΔΕΝ πειραζεις!!!!
το μέλλον όμως?
|
18-03-08, 13:19
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αν πας στο γνωστό αυτό συνεργείο με εξατμίσεις, δεν ξέρουν τι άλλο να σου πουν κ αμέσως μετά το τελικό σου λένε πως θες και μεσαίο για να αποδώσει τα μέγιστα...Πραγματικά άσχετοι....
|
18-03-08, 16:28
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Εμενα στο Ζα...ινα μια χαρα δολυεια μου εχουν κανει και στην εξατμιση αλλα και οταν χρειαστηκε να αλλαξω τελικο και αποληξη...Λιγο πιασοκωλικα αλλα πολυ καλο αποτελεσμα...
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16635203 seconds (81,53% PHP - 18,47% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|