Αντώνη αν κατάλαβα καλά σκοπεύεις να αγοράσεις το pre-facelift μοντελο στην εκδοση SOL. Το ίδιο ακριβώς έχω κι εγώ!Ο κινητήρας ειναι ακριβώς ο ίδιος με αυτον του facelift και τα χαρακτηριστικα του μπορεις να τα βρεις στο site της ΤΟΥΟΤΑ (
www.toyota.gr). Τα άλογα που δίνει το εργοστάσιο για αυτο το αυτοκίνητο ειναι 97, σε δυναμομετρηση όμως που έγινε εδω στο κλαμπ ενος ίδιου και εντελως εργοστασιακού έδειξε 101+. Ο εξοπλισμός του όμως διαφέρει όπως και τα ηλεκτρονικα του βοηθήματα. Για να σε βοηθήσω θα σου πώ οτι το μοντέλο που έχεις βρει έχει ΑBS-EBD, 4 airbags,Clima (ηλεκτρονικα ελεγχομενο με κουμπια και οθόνη στην κεντρική κονσόλα αντιθέτως με την εκδοση TERA που έχει Α/C με τους κλασσικους περιστρεφόμενους διακόπτες), Προβολεις Ομιχλης, Χρωμιωμενο Λεβιε Ταχυτήτων. Επίσης ΔΕΝ έχει τα βοηθήματα ευσταθιας που έχει το facelift μοντέλο!
Η τιμή του είναι παρα πολυ καλή, ευκαιρία θα έλεγα,αφου σε αυτή την τιμή βρίσκεις την προηγούμενη Corolla (Ε11) αλλά το ότι δεν έχει ουτε μια γρατζουνιά εμένα προσωπικά θα με προβλημάτιζε για το αν έχει ξαναβαφτεί και ίσως αυτό θα έπρεπε να κοιτάξεις πιο προσεκτικά!
Πάντως απο το αυτοκίνητο θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος!
το μέλλον όμως?