Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Εγγύηση 6 χρόνια? |
|
22-12-05, 13:03
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Εγγύηση 6 χρόνια?
|
|
22-12-05, 14:19
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Δημητρακη οτι σου αλλαξαν, φυσικα εχει αλλα 6 χρονια εγγυησης, ετσι δεν ειναι?
Οτι βαζεις επανω στο οχημα καινουργιο πρεπει να εχει 6 χρονια εγγυησης, σωστα τα λεω? κανω λαθος? κρατα τα παραστατικα σε παρακαλω, και να γραψουν λεπτομερως τι ακριβως εκαναν, τι αλλαξαν, δικο σου ειναι το αμαξι, δεν εχει σχεση εαν περασε απο εγγυηση, πρεπει να ξερεις ακριβως τι ακουμπησαν.Και εαν σου αρνηθουν να ετοιμασουμε κανα εξωδικο, οκ?
Αντε να προετιμαζομαστε για παν ενδεχομενο, εσω ετοιμος!
|
22-12-05, 14:45
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
ouch
|
|
|
|
22-12-05, 14:48
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Και φιλε jim μην ξεχνας οτι η TOYOTA σου δινει πραγματικη εγγυηση και δεν ρωταει και ψαχνει αν φταις ή οχι.
|
Οντως έτσι είναι.Το διαπίστωσα και απο πρώτο χέρι.Εδώ και ένα μήνα έιχα το αυτοκίνητο στο χειρουργείο με συμπτώματα οξέως εμφράγματος του μυοκαρδίου(κοινώς μοτέρ πάπαλα).Το μοτέρ είχε έλλειψη απο λάδια(πάνω απο 2lt) και μετά απο δυο τρία ξεγυρισμένα κατεβάσματα παρέδωσε πνευμα(μπιελίτσα γιοκ).Για να μης σας τα πολυλογώ εκτώς απο το καπάκι που ήταν Οκ,όλα τα άλλα(το υπόλοιπο μοτέρ δλδ) αλλάχθηκαν εντώς εγγύησης και πλήρωσα μόνο τα αναλώσιμα(λαδια,αντιψυκτικά,βαλβολίνες κλπ) ενώ αλλαξα και δίσκο συμπλέκτη(τρομερή διαφορά).Εκανα μόλις 200km αλλά όλα φαίνονται να δουλέυουν ρολόι,ισως καλύτερα και απο πρίν.Τώρα καλό στρωσιματάκι και ποτέ ξανα αλλάγη λαδιών καθε 15000 αλλά καθε 7500 να χουμε το κεφαλάκι μας ήσυχο.Ολα τα παραπάνω πραγματοποιήθηκαν στην Τoyota Θερμης και αν και καθηστέρησαν να μου δώσουν αντικατάστασης,κατά τα όλα καλά.Ελπίζω να μην χρειαστώ ξανα την εγγύηση!
|
Δημητρη κατι αναλογο εκανα και εγω με την αλλαγη λαδιων (καθε 15.000 χιλ.) απο τη μετατροπη και επειτα κα8ε 7.500 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Καλο στρωσιμο !
|
|
|
22-12-05, 15:29
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p="
Δημητρακη οτι σου αλλαξαν, φυσικα εχει αλλα 6 χρονια εγγυησης, ετσι δεν ειναι?
Οτι βαζεις επανω στο οχημα καινουργιο πρεπει να εχει 6 χρονια εγγυησης, σωστα τα λεω? κανω λαθος? κρατα τα παραστατικα σε παρακαλω, και να γραψουν λεπτομερως τι ακριβως εκαναν, τι αλλαξαν, δικο σου ειναι το αμαξι, δεν εχει σχεση εαν περασε απο εγγυηση, πρεπει να ξερεις ακριβως τι ακουμπησαν.Και εαν σου αρνηθουν να ετοιμασουμε κανα εξωδικο, οκ?
Αντε να προετιμαζομαστε για παν ενδεχομενο, εσω ετοιμος!
|
Δε νομίζω ότι έχει άλλα 6 χρόνια εγγύηση. Ό,τι επισκευάστηκε πρέπει να έχει εγγύηση ως ανταλλακτικό (υποθέτω 1-2-3 χρόνια) και την υπόλοιπη εγγύηση της 6ετίας. Όποιο κρατάει περισσότερο.
|
|
|
22-12-05, 15:32
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Κι εγώ, επειδή έχω ακούσει διάφορα, την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξα τα λάδια στα 7500χλμ. Προσέχουμε για να έχουμε
|
|
|
22-12-05, 16:04
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lokatzis";p="
Δε νομίζω ότι έχει άλλα 6 χρόνια εγγύηση. Ό,τι επισκευάστηκε πρέπει να έχει εγγύηση ως ανταλλακτικό (υποθέτω 1-2-3 χρόνια) και την υπόλοιπη εγγύηση της 6ετίας. Όποιο κρατάει περισσότερο.
|
δλδ τα ανταλλακτικα της Τουοτα ποσα χρονια εγγυηση εχουν? 3?
Αρα οκ, αλλα 3 χρονια , αυτα που αλλαξαν εχουν εγγυηση, οκ?
Και εαν δεν σου πουν ή δεν σου δωσουν χαρτι τι αλλαξαν , πως εσυ θα εχεις αλλα 3 χρονια εγγυηση?
Οχι ρωταω απλα, ξερει κανεις? Δημητρη πηρες κανενα παραστατικο που να γραφει τι ακριβως εργασιες εγιναν, τι εφταιξε και παρουσιαστηκε προβλημα? ποια τμηματα αντικατασταθηκαν? ή θα μας πει κανεις " κυριε μου δεν δινουμε λογαριασμο σε σενα αλλα στην μαμα Τουοτα που πληρωνει?" Οχι λεω να μου το πουν τιποτα αλλο δεν ζητω... Λεγε Δημητρη ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΦΤΑΙΓΕ????
|
|
|
22-12-05, 16:09
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Και οσον αφορα τις αντιπροσωπειες της Τουοτα στην Θεσσαλονικη, μην ανοιξουν οι ασκοι του Αιολου και αρχισω να γραφω..................
Ο Σαββουλης μιλησε μια φορα για ενα αυτοματο σασμαν της κυρας του, εγω εχω να πω παρα πολλα.........
Μια συμβουλη οπου και να το πηγαινετε: γραπτως τι εχουν κανει και ιδιως αυτα που ΔΕΝ πληρωνετε.....τι εχουν κανει.....(εγγυησεις εννοω).
|
|
|
22-12-05, 17:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS";p="
Οχι ρωταω απλα, ξερει κανεις? Δημητρη πηρες κανενα παραστατικο που να γραφει τι ακριβως εργασιες εγιναν, τι εφταιξε και παρουσιαστηκε προβλημα? ποια τμηματα αντικατασταθηκαν? ή θα μας πει κανεις " κυριε μου δεν δινουμε λογαριασμο σε σενα αλλα στην μαμα Τουοτα που πληρωνει?" Οχι λεω να μου το πουν τιποτα αλλο δεν ζητω... Λεγε Δημητρη ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΦΤΑΙΓΕ????
|
Kοιτα δεν μου είπαν παρτε αυτό το χαρτί μαζί με την απόδειξή σας.Ρώτησα τι ακριβώς έγινε και τι αλλάχτηκε και μου κανε μια εκτύπωση την καρτέλλα μου που γράφει αναλυτικά μέχρι και την κάθε ροδέλα που αλλάχτηκε καθώς και πόσο στοίχιζε(μαλλόν σ'αυτούς)....Οπότε αν παρουσιαστή καποιο πρόβλημα ξανά(μακρύα απο μας) έχω αποδείξεις ( ...Ο Ευαγγελάτος είμαι?)
|
|
|
22-12-05, 17:28
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Οταν εννοεις σου εκανε μια εκτυπωση την καρτελλα σου, εννοεις οτι την ειδες στην οθονη του υπολογιστη τους ή στην εδωσε εκτυπωμενη? Εαν το δευτερο, τοτε ολα οκ , εαν ομως το πρωτο, καλο θα ηταν να υπηρχε και στα χερια σου ποτε δεν ξερεις.
Καποιοι καποτε ελεγαν :"φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα"
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16875792 seconds (79,36% PHP - 20,64% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|