Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-12-05, 21:45
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Για καθηστε ρε παιδια μηπως ξεφυγαμε;Γιατι αναφερουμε τον παραγοντα ανθρωπο λες και ποτε υπηρχε περιπτωση ενα club να αποτελειται απο ρομποτ;Μηπως και ο καθενας στο club που ανηκει δεν λεει τα ιδια;(ειτε ειναι fiat,honda,bmw).Δεν πιστευουν οτι εχουν μεταξυ τους τις καλυτερες σχεσεις;Οτι ειναι το καλυτερο club και μαλιστα με διαφορα;Μπορει καποιος να πει το αντιθετο;Ή νομιζετε οτι μαζευονται στις συναντησεις τους και να λενε (α.ενταξει ρε κολλητοι εχουμε αλογα αλλα δεν εχουμε την ανθρωπινη επαφη του corolla club.
Και γιατι να ειναι παραλογο αυτο;Και εμεις καλα κανουμε και νομιζουμε πως εχουμε τις καλυτερες σχεσεις,πως πανω απο ολα ειναι ο ανθρωπος, η αγαπη για το κορολλι.
Γ Ι Α Τ Ι τα θετουμε υπο συζητηση και διαπραγματευση αυτα τα θεματα;Ειπε κανενας το αντιθετο;Αποτελει δικο μας μονο προνομιο;Ποιος ειπε οτι τα αλογα και το νουμερο αυτων κανουν τι;Την ποιοτητα των μελων,την αξιοπρεπεια;;
Για να μην εχουμε αυταπατες λοιπον η ιπποδυναμη σιγουρα δεν δειχνει ολα αυτα που λετε μερικοι απο εσας αλλα δειχνει,τουλαχιστον ενα μετρο συγκρισης,το ενδιαφερον,το μερακι,το χρημα,κοπο,χρονο και αγχος που εχει σπαταλησει ο καθενας μας στο αυτοκινητο του.Γιατι σιγουρα αν εγω ειμαι 'μαμα' τοτε δεν θα εχω την απαιτηση να κερδισω περισσοτερο χρονο απο τον Πανο που εχει ριξει και κανα 2αρι εκατομυρια στο τουτου του.Και μιλαω για το χρονο παρουσιασης στο συγκεκριμενο περιοδικο.Λογικο δεν ειναι αφου το περιοδικο αυτο αχολειται 'μονο' με τη βελτιωση να παρουσιασει του Πανου και οχι το δικο μου;
Ειναι κακο επομενως ακολουθωντας την παραπανω λογικη να βγαζουμε μεσο ορο 500 αλογα;Και μαζι με τα 500 αλογα και ολα τα παραπανω που λετε!Γιατι τα αλογα αναιρουν την παρεα,την φιλια και ολα τα αλλα που λετε;Αυτο δεν μπορω να καταλαβω.Ισως ομως αποτελει ενα καλο τσαγακι που σερβιρουμε μονοι μας για να αιτιολογησουμε τι;Την αποτυχια μας;
Οχι κυριοι 128 αλογα μεσος ορος ειναι λιγα!Κακιστα δεν παρουσιαστηκαν τα γρηγορα τα TS.Kαι ναι σε αυτου του ειδους τις παρουσιασεις πρωταρχικο ρολο παιζουν τα αλογα(για περιοδικο βελτιωσης μιλαμε ρε παιδια) και οχι για εγκυκλοπαιδια αναπτυξης κοινωνικων σχεσεων και επαφων.Αυτην την τελευταια μαγκια μας να τη διαβαζουμε μεταξυ μας αλλα να ειμαστε σιγουροι οτι κανενα power και αλλοι αναγνωστες ενδιαφερονται.Μονο για αλογα,αλογα και αλογα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-12-05, 10:25
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Κοίτα mechanicaf (Δημήτρη δε σε είπαμε; Χαίρω πολύ, Μιχάλης) χαίρομαι που καταρχίν βάζεις πάνω από όλα τον παραγοντα παρέα, φιλία και αγάπη για το κορόλλι. Συμφωνώ μαζί σου στο ότι έγινε μια δυναμομέτρηση από περιοδικό που ασχολείτε με επιδοσεις και βελτιώσεις και ότι ο σκοπός ήταν να βγάλουμε άλογα. Από εκεί και πέρα εμείς σαν κλαμπ στείλαμε και TS να δυναμομετρηθούν άρα το δικό μας κομμάτι το κάναμε. Τώρα αν στο περιοδικό αποφασίσανε να αφήσουνε τα TS απ'εξω, δεν σημαίνει ότι έγινε ρεζίλι το κλαμπ. Εμείς σαν κλαμπ έχουμε δυνατά αμάξια (συγχωρέστε με που βάζω και τον εαυτό μου μέσα... :-) αλλά δεν τα προβάλανε. Άρα αυτος ο μέσος όρος των 128 αλόγων είναι πλασματικός. Δεν αντιπροσωπεύει την αλήθεια! Γι'αυτό και είπα να μη δώσουμε σημασία και να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε γιατί δεν αποτύχαμε σε κάτι.... απλά μας έγινε αναληθής και συκοφαντική δυσφήμιση!
Πιστεύω ότι λέμε σχεδόν το ίδιο πράγμα απλά το κοιτάμε από άλλη σκοπιά (ποτήρι μισοάδειο και μισογεμάτο). Απλά έλεγα να μην χάνουμε την ουσία, δηλαδή να βλέπουμε το δέντρο αλλά να χάνουμε το δάσος.

Υ.Γ. Μιας που το ανεφερες, και τα TS που δυναμομετρήθηκαν ήταν κατά κύριο λόγο μαμά και βγάλανε τα μαμά (και πιο κάτω) άλογα. Μπορεί κάποιος με 1.4 να είχε ρίξει παραπάνω κόπο, μεράκι και χρήμα και να είχε ανεβάσει 10 άλογα πάνω από μαμά. Ποιος θα έπρεπε να δυναμομετρηθεί από τους δύο?
Απάντηση με παράθεση
Re: Dyno Day
Παλιά 09-12-05, 10:54
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Χαίρομαι φίλε Δημήτρη, που για άλλη μια φορά συμφωνούμε! Θα πει κανείς "τι λυγμένα παίρνει αυτός?" αφού δεν λέμε τα ίδια! Πάραυτα, καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα!!!

Γιατί όπως είπα :
"Επίσης με εκνευρίζε ιαφάνταστα που είναι στην διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε περιοδικού να αποφασίσει τι και πώς θα κάνει! Αν θα σε θάψει ή αν θα σε στείλει στα ουράνια!!! Εν κατακλείδι, λυπάμαι για το περιοδικό που λέγεται POWER.... μου απέδειξε ότι μόνο POWER δεν είναι!"

....και....
"Ομως αυτό δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο αυτά που νιώθω για το εν λόγο περιοδικό. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!"

και μετά απο αυτά που είπες και εσύ Δημήτρη, φαίνεται ξεκάθαρα ότι το περιοδικό έπρεπε να βάλει τα TS!!! Δεν το έκανε, και εδώ μπαίνει ολο το ερωτηματικό!!! Και η όλη κουβέντα -τουλάχιστον απο πλευράς μου, για αυτό έγραψα και για τις 2 όψεις- εμένα με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιοι δεν θέλανε να φανούνε δυνατά τα Corolla!!! Βάλαμε και εμείς το χεράκι μας, κανείς δεν αντιλέγει σε αυτό, αλλά η αντιμετώπιση του περιοδικού είναι τουλάχιστον ........ (συμπληρώνει ο καθένας ότι αρνητικό σχόλιο θέλει!!!). Και προσωπικά, κατανάλωσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χρόνο για αυτό το περιοδικό εδώ μέσα!

Υ.Γ. Δημήτρη, αλήθεια, αφού το περιοδικό ασχολείται με άλογα, άλογα και άλογα, γιατί πιστεύεις εσύ ότι δεν μπήκανε τα TS?

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-12-05, 15:50
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές με τους παραπάνω... Θα κάνω μάλιστα ενα βήμα πιο μπροστά. Να στείλουμε ως club επίσημα μια επιστολή παραπόνων στο περιοδικό και να ζητήσουμε τη δημοσιεύση της για την αποκατάσταση της φίμης μας. Να ζητήσουμε να μάθουμε με ποία κριτήρια επιλέχτηκαν τα αυτοκίνητα που δημοσιεύτηκαν και για πιο λόγο δεν συμπεριελύφθηκαν τα TS!!! Προσωπικά δεν με πολυνοιάζει το θέμα, αλλά είναι μια υποχρεωση του club προς αποκατάσταση του ονόματος και της φίμης του...

Υστερόγραφο: Αν δεν πάρει θέση η διοίκηση του club, θα μου επιτρέψετε να στείλω μια επιστολή μόνος μου στο περιοδικό όπου θα αναφέρω ότι είμαι μέλος του club και θα εκφράζω τις απορίες μου σχετικά με το θέμα...

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-12-05, 16:46
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Συμφωνουμε απολυτα πιστευω ολοι οτι εναι τουλαχιστον 'περιεργη' η συμπεριφορα του περιοδικου οσον αφορα τη μη παρουσιαση δυνατων αυτοκινητων και δη των TS.Το μεριδιο ευθυνης τους ειναι τεραστιο.Ε μην τους δινουμε και ευχαριστηση οτι ναι ειμαστε και club που δεν εχουμε αλογα αλλα καλη παρεα μονο.Εχουμε και αλογα και καλη παρεα(αν και δεν σας εχω δει,ομολογω οτι εστω και με αυτον τον τροπο γραφοντας ,περναω καλα).
Εν τελει συμφωνω και με τον Μιχαλη και τον Ayrton οτι λεμε και νοιαζομαστε για το ιδιο πραγμα.Και οτι ο καθενας μεσα απο το δικο του μυαλο καλυψε και γιατι οχι συμπηρωσε ο ενας τον αλλον διαμορφωνοντας μια ολοκληρωμενη εντυπωση απο το παραπανω γεγονος.
Φιλε Ranger αν και συμφωνω μαζι σου ,γενικοτερα με αυτον τον τροπο αντιμετωπισης(εχω κανει χαρτακια σε Toyota και Opel ενα σωρο) θα ελεγα να το σταματησουμε εδω γιατι δεν εχουμε τιποτα να κερδισουμε(ασε που οπως εχω πει εχουμε και εμεις τεραστια ευθυνη-μην τα ξαναλεω)
Τελικα αυτα τα TS θα μας πειτε ποσα βγαλατε και με τι καλουδια πανω;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-12-05, 17:13
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
λεμε και νοιαζομαστε για το ιδιο πραγμα.Και οτι ο καθενας μεσα απο το δικο του μυαλο καλυψε και γιατι οχι συμπηρωσε ο ενας τον αλλον διαμορφωνοντας μια ολοκληρωμενη εντυπωση απο το παραπανω γεγονος.
O καλύτερος επίλογος για το θέμα.

Λοιπόν, όντως, ας μας πούνε τα TS που δυναμομετρηθηκανε πόσα βγάλανε και τί είχανε κάνει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-12-05, 18:04
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν, όντως, ας μας πούνε τα TS που δυναμομετρηθηκανε πόσα βγάλανε και τί είχανε κάνει.
http://www.corollaclub.com/forum/vie...t=1975&start=0
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-02-06, 20:22
_ADIAFOROS Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΚΡΗΤΗ
Δύναμη Σεβασμού: 242
_ADIAFOROS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να κανω και εγω μια Ερωτηση???
Οσοι δεν εχουμε παρει το περιοδικο πως μπορουμε να μαθουμε δηναμομετρησης??
Συγκεκριμενα θελω να δω που παιζουνε τα Ε11 1300cc
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-05-06, 01:27
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

μιας και σήμερα μου ήρθε με email από τον Σπύρο το γράφημα της περιβόητης δυναμόμετρησης, το ανέβασω έτσι για την ιστορία.
Εάν και τότε μου είχαν πει 190,9 άλογα τελικά το γράφημα δείχνει ποίο κάτω
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  zmh_4154.jpg
Εμφανίσεις:  103
Μέγεθος:  119,7 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-05-06, 13:31
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 283
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ε,εντάξει πάλι καλά να λες!!Με φίλτρο το είχες τότε? Το δικό μου δεν ξέρω τι κάνει..Με έβαλες στο τριπάκι και ψήνομαι για φιλτροχοάνη,αν δίνει τόσα όσα υπόσχεται..αν και είναι λίγο υπερτιμημένη..Θα δω τι θα κάνω μετά την επισκευή του σασμάν που σου έλεγα.Δευτέρα μπαίνει.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Dyno-day :-p Marios50 Videos 3 23-12-10 01:37
Dyno day toyota mania ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 42 17-04-10 19:37
My first dyno gio911 TOYOTA COROLLA T-SPORT 19 02-12-09 00:52
Dyno toyota mania ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 11 24-11-09 17:18
Dyno Day turbakias!!! ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 23 09-04-05 04:14

Page generated in 0,17069006 seconds (80,70% PHP - 19,30% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:26.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com