Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
4AGE 20v Levin 1600 20V TWIN GAM VTi Silvertop & Blacktop |
|
|
|
Re: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 20 ΒΑΛΒΙΔΟ 4ΑGΕ TEΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΟ VVTi |
|
04-12-05, 14:22
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 20 ΒΑΛΒΙΔΟ 4ΑGΕ TEΤΡΑΠΕΤΑΛΟΥΔΟ VVTi
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="29937
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p="29933
θα ηθελα να ρωτησω οσους φορουν τον 20v ασημι και μαυρο αν εχουν ψαχτει καθολου με την αντια βενζινης,δηλαδη οταν κανατε την μετατροπη αλλαξατε και αντλια βρηκατε και βαλατε απο του levin η αφησατε την ιδια?μηπως για να δουλεψει εργοστασιακα το μοτερ πρεπει να αλλαχτει η ειναι ιδιες και δεν χριζουν αντικατασταση?σε τι πιεση δουλευει του levin?
|
Που εισαι βρε Χρηστο;Tι κανει η κορη;Ασε τις αντλιες, καινε βενζινη και εχεις εξοδα τωρα .Για να σιγουρευτεις για το καυσιμο,μονο με ενα καλο οργανο μειγματος καυσιμου.Αν σε στεγνωνει τοτε ψαχνεσαι.
|
γεια σου ρε ηρακλη χαθηκαμε....ειχα αρρωστη την μικρη ολα τα αλλα καλα,εσενα καλα η οικογενεια?εχω βαλει οργανακι και για να μου δειξει πλουσιο επρεπε οι στροφες να φτασουν στο θεο μεχρει που αλλαξα αισθητηρα λ και εβαλα απο levin και απο τοτε δειχνει μονο πρασινο (πλουσιο) ειναι κολλημενο μιλαμε, δεν ξερω το δοκιμαζω το halmeter και σε αλλο αυτοκινητο μηπως χαλασε αλλα δουλευει κανονικα!!το θελεις να το βαλεις στην avensara?θα βαλω μια πιεση λαδιου ειναι πιο χρησιμη
γι¨αυτο ρωταω για την αντλια μηπως παιζει καποιο ρολο,τωρα αν θα καιει παραπανω τι να κανουμε για να πηγαινει καλυτερα πρεπει να καιει περισσοτερο βασικα με ενδιαφερει να δουλευει σωστα το μοτερ....
04-12-05, 21:17
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
παιδια εχω διαβαση στο παουερ οτι τα 20ν δουλευουν στα 2,6bar εβαλα after market ρυθμιστη καυσιμου στα 3,2 δινει νευρο στισ ρεπριζ και δουλευη καλυτερα μεσαια και ψηλα ετσι νομιζω τουλαχιστον
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
|
|
05-12-05, 00:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p="29941
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="29937
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p="29933
θα ηθελα να ρωτησω οσους φορουν τον 20v ασημι και μαυρο αν εχουν ψαχτει καθολου με την αντια βενζινης,δηλαδη οταν κανατε την μετατροπη αλλαξατε και αντλια βρηκατε και βαλατε απο του levin η αφησατε την ιδια?μηπως για να δουλεψει εργοστασιακα το μοτερ πρεπει να αλλαχτει η ειναι ιδιες και δεν χριζουν αντικατασταση?σε τι πιεση δουλευει του levin?
|
Που εισαι βρε Χρηστο;Tι κανει η κορη;Ασε τις αντλιες, καινε βενζινη και εχεις εξοδα τωρα .Για να σιγουρευτεις για το καυσιμο,μονο με ενα καλο οργανο μειγματος καυσιμου.Αν σε στεγνωνει τοτε ψαχνεσαι.
|
γεια σου ρε ηρακλη χαθηκαμε....ειχα αρρωστη την μικρη ολα τα αλλα καλα,εσενα καλα η οικογενεια?εχω βαλει οργανακι και για να μου δειξει πλουσιο επρεπε οι στροφες να φτασουν στο θεο μεχρει που αλλαξα αισθητηρα λ και εβαλα απο levin και απο τοτε δειχνει μονο πρασινο (πλουσιο) ειναι κολλημενο μιλαμε, δεν ξερω το δοκιμαζω το halmeter και σε αλλο αυτοκινητο μηπως χαλασε αλλα δουλευει κανονικα!!το θελεις να το βαλεις στην avensara?θα βαλω μια πιεση λαδιου ειναι πιο χρησιμη
γι¨αυτο ρωταω για την αντλια μηπως παιζει καποιο ρολο,τωρα αν θα καιει παραπανω τι να κανουμε για να πηγαινει καλυτερα πρεπει να καιει περισσοτερο βασικα με ενδιαφερει να δουλευει σωστα το μοτερ....
|
2.8 bar δουλευει η CARINA e.Ρε χρηστο αφου εχεις πλουσιο μειγμα τη την θελεις την τρομπα;To halmeter ειναι το πιο σημαντικο οργανο.Η πιεση λαδιου το αμεσως επομενο.
|
21-01-06, 03:45
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παιδια ξερετε κανεναν ανταπτορα για το ψυγειο λαδιου ο οποιος να εχει και τη βαλβιδα αυτη πανω?Και κανενα site να δω κωδικο ειδους κτλ η αν ειναι απο Ελλαδα καλυτερα!
Το ψυγειο λαδιου που εχω απο τον 4Α-FE της carina e θα κανει?Θα εχω πτωση πιεσης μηπως?
|
29-01-06, 19:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/FULL-...cmd ZViewItem
FULL Toyota Corolla Trueno AE86 4AGE 4AGTE TURBO KIT US $1,085.50+ Shipping costs:US $75.00
Για δείτε turbo kit με ένα χιλιάρικο. Για 4age μοτέρ. Τέλειο
|
|
|
11-02-06, 00:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
λοιπον παιδες προχτες εκανα βολτα με το μαυροκαπακο του φιλου μου που σας ελεγα που το εφτιαξε στην πατρα,εντυπωσεις:καταρχην ειναι με εξαρι σασμαν φορτωνει πολυ καλα αλλα δεν ειδα την τρελη διαφορα με το δικο μου (ασημι),το σασι του ειναι ενα 101 σαν του πανου,η μονη διαφορα που ειδα ηταν οτι φορτωνε καλυτερα την τριτη λογω κοντων σχεσεων,εβαλα μεχρι και 4ρτη μετα ηταν επικυνδινα λογω χιονου
σημερα μετρησα στην δουλεια την διαμετρο του χταποδιου μου και την συγκρινα με του φιλου μου και ειχαν διαφορα 3χιλ. (35,28-38,28) αρα σε μια συζυτηση που ειχαμε λιγο καιρο πριν καταληγουμε οτι η ειξαγωγη σε θεμα παχους ειναι διαφορετικη οπως και η εσαγωγη που την ειδα απο κοντα ειναι διαφορετικη,ειναι επισης μοντελο του 98 ειναι το πιο καινουργιο που εχω δει,επισης φοραει απο του levin: τα ελατηρια και τα αμορτισερ ,τα καθισματα και το σεβρο(γομαρακι μιλαμε) ,φρενα μπρος πισω,αντλια βενζινης ,μπαρα θολων ,εξατμιση αυτη που ειχε πανω ο ιαπωνας που το ειχε μαζι με φιλτρο HKS(αφροδες) μεσα στο φιλτροκουτι
|
11-02-06, 20:35
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
γιατι να ειναι καλυτερο το εξαρι? για μενα δεν ειναι ασε που ειναι θεοβαρο γομαρακι!!!!
παντως φαινεται οτι του εχουν κανει καληδουλεια
α ρε 101 τι φορτια παιρνεις!!!!
χρηστο το ειδες πιο γρηγορο απο σενα δλδ? εγω γιατι δε το πιστευω αυτο?
|
12-02-06, 20:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Πανο την τεταρτη που θα τα ανοιξουμε θα σου πω!!! θα ρθει και ο ηρακλης για παιδακια ο jims με το TS γνωστος κρεατοφαγος στα περιχωρα λαρισσας και θεσ/νικης και οποιος αλλος θελει να ρθει ας μου στειλει pm να κανονισουμε.......
παντως το δυναμομετρησε στο ιδιο δυναμομετρο που ειχα παει και εγω και του εδειξε 157hp στροφαλο και τροχο 132(το δικο μου 150hp στροφαλο και 130 τροχο)βεβαια ειναι πιο ελαφρυς....θα δουμε
|
12-02-06, 20:34
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
αν εχει εξαρι σασμαν αυτος τον εχεις χαλαρα χρηστο. στοιχηματιζω τον....... dastek μου
|
12-02-06, 22:44
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
χρηστο με το μαυροκαπακο δεν εχεις ελπιδα με το TS μπορει
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17892098 seconds (78,49% PHP - 21,51% MySQL) with 46 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|