Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|

29-11-05, 15:51
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
χαχαχαχα! καλά εσύ το παράκανες!!! περίμενες άλλο τρένο? χαχαχαχαχα οκ, ίσως να μην έχεις και άδικο....
ακούστε ένα δικό μου περιστατικό, είμαι στην Μπελογιάννη, και πηγαίνω με καμιά 60 αριά, 7 περίπου μέτρα μπροστά μου ένα πολύ παλιό ibiza, μπροστά από αυτό, ΚΑΝΕΙΣ και κάποια στιγμή το ibiza πλακώνεται στα φρένα, και μετά κατάλαβα ότι το έκανε για να μην πέσει σε μία λακούβα, λες και δεν μπορούσε το όργιο να κόψει λίγο το τιμόνι, στο τσακ πρόλαβα και σταμάτησα, και όπως καταλαβαίνετε, την περνάω μετά σαν σταματημένη και κοιτάω να δω ποιος λαλάκας το έκανε αυτό, και ήταν μία γυναίκα, αφού δεν τους πάει το άθλημα, τι το θέλουν???...
|
 |
Re: Γυναίκες Οδηγοί!!! |
 |

29-11-05, 16:33
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: Γυναίκες Οδηγοί!!!
θελετε να κατουρηθειτε? ακουστε τι εκανε μια φιλη. οδηγαει ενα saxo 1100. ειμαι συνοδηγος και καπου πηγαιναμε. ξαφνικα με πιανει ενα δυνατο μα πολυ δυνατο φτερνισμα τοσο δυνατο που πεταχτηκαν μερικα σαλια στο εμπρος τζαμι. τα ειδε και τι εκανε η κυρα? ανοιξε στο τερμα τους υαλοκαθαριστηρες
κοντεψα να ειχα πεθανει απο τα νευρικα γελια που με ειχαν πιασει και φυσικα μου κοπηκε και το φτερνισμα
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

|

29-11-05, 16:43
|
 |
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
αμ το αλλο? ειμαι μεσα στο λιμανι του πειραια και κατατυχη το λιμανι ειναι αδειο. μιλαμε για ερημια. δεν υπηρχε ουτε βαρκα μεσα. ολος ο μωλος που χωραει 2.000 νταλικες ειναι ολος αδειος. ειμαι με τη μηχανη. βλεπω παρα πολυ μακρια ενα scouter μηχανακι και ερχεται. ουτε καν που φενονταν οτι ειναι μηχανακι. ειμαστε κεντραρισμενοι απο μακρια εν τω μεταξυ. κοιτα που θα πεσουμε στη θαλασσα λεω απο μεσα μου η θα τρακαρουμε. ρε παιδια κανω λιγο ψιλοδεξια καταπανω μου αυτη. κανω λιγο αριστερα καταπανω μου αυτη. ξανακανω δεξια αριστερα οπου και να πηγαινα αυτη καταπανω μου ενω με ειχε δει ηθελε να με αποφυγει αλλα πανω μου ερχοταν. τελευταια μα τελευταια στιγμη οπως στα εργα ρε παιδια ειχαμε βρεθει ενα μετρο απο τη θαλασσα και ριχνω μια τιμονια ολο αριστερα και τερμα γκαζι και σωθηκαμε.
και θα τρακερναμε και θα πεφταμε και στη θαλασσα. γυρναω πισω και της εσυρα τα εξ αμαξης. και τι δεν ακουσε. και τι μου λεει? εγω? α να χαθεις βλακα!!!!! θα πεφταμε στη θαλασσα και ειναι δανεικο το μηχανακι μου λεει.
ποιος νομιζει οτι θα εβγαζε ακρη εκει?
 |

29-11-05, 17:17
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πάντως για εκείνο το ποσοστό των γυναικών που θεωρούνται καλοί οδηγοί εγώ έτυχε να ανοίξω 3 – 4 φορές με μερικές, χωρίς βέβαια να ξέρω απ' την αρχή ότι είναι γυναίκα ο άλλος οδηγός απλά άρχισε να μου κολλάει και άνοιξα, έχω καταλάβει ένα πράγμα. Όσο καλά και να ξέρει να ανοίγει το αμάξι, όσο ποιο γρήγορο και να είναι το αμάξι της, όσα λάθη και να κάνω πάντα υπάρχει κάτι που τις βγάζει στο τέλος χαμένες. Φοβούνται πολύ μα πάρα πολύ τις στροφές. Αυτό το κατάλαβα γιατί στην αρχή ενός ανοίγματος θέλω να είμαι πίσω και να ψυχολογήσω τον άλλο οδηγό και όλες πατάνε υπερβολικό φρένο πριν την στροφή. Πλέων μπορώ από αυτό να καταλάβω πότε ο οδηγός του άλλου οχήματος είναι γυναίκα και παίρνω τις προφυλάξεις μου (με την καλή έννοια πάντα)
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
 |
 |

29-11-05, 19:29
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mike_G";p="29645
Πάντως για εκείνο το ποσοστό των γυναικών που θεωρούνται καλοί οδηγοί εγώ έτυχε να ανοίξω 3 – 4 φορές με μερικές, χωρίς βέβαια να ξέρω απ' την αρχή ότι είναι γυναίκα ο άλλος οδηγός απλά άρχισε να μου κολλάει και άνοιξα, έχω καταλάβει ένα πράγμα. Όσο καλά και να ξέρει να ανοίγει το αμάξι, όσο ποιο γρήγορο και να είναι το αμάξι της, όσα λάθη και να κάνω πάντα υπάρχει κάτι που τις βγάζει στο τέλος χαμένες. Φοβούνται πολύ μα πάρα πολύ τις στροφές. Αυτό το κατάλαβα γιατί στην αρχή ενός ανοίγματος θέλω να είμαι πίσω και να ψυχολογήσω τον άλλο οδηγό και όλες πατάνε υπερβολικό φρένο πριν την στροφή. Πλέων μπορώ από αυτό να καταλάβω πότε ο οδηγός του άλλου οχήματος είναι γυναίκα και παίρνω τις προφυλάξεις μου (με την καλή έννοια πάντα)
|
σε αυτο που λες εχεις δικιο με τις στροφες....εγω εκανα κοντρα με μια γκομενιτσα με ενα saxo κ μολις αναβε πρασινο μου εριχνε 3-4 καροτσες...μολις πιαναμε τα στροφιλικια εφευγα 30-40 καροτσες κ παλι τα ιδια...
 |

01-12-05, 16:20
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimbo";p="29636
χαχαχαχα! καλά εσύ το παράκανες!!! περίμενες άλλο τρένο? χαχαχαχαχα οκ, ίσως να μην έχεις και άδικο....
|
Βέβαια από τότε έχω αλλάξει λίγο και έχω γίνει πίο δεκτικός.... Μπαίνω σε φίλες μου, μπαίνω και σε γυναίκες οδηγούς ταξί... αφού πρώτα έκανα ασφάλεια ζωής!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="29588
Οσο για την μια εκ των δυο δεσποινιδες του Club, την "Νεφελη" (την Σοφια δεν την ξερω) σαν οδηγος ειναι αψογη και ομολογω πως δεν εχω ξαναδει οδηγο να οδηγει τοσο ηρεμα και αερινα.
|
Και επειδή αναφέρθηκε παραπάνω, εγώ στην εν λόγω δεσποινίδα μέλος του club Ειρήνη (ονόματα λέμε μπας και σώσουμε κανένα φουκαρά) δεν μπαίνω ούτε δεμένος!!!! Κυριακό αν είναι να ξαναμπείς σε παρακαλώ να με κάνεις βασικό κληρονόμου σου...(θα μου μείνει και η ΚΕ-30 που είναι και συλλεκτική) 
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
 |
 |

07-12-05, 17:09
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ATHENS
|
|
yell GYNAIKA STO TIMONI - XAROS POY ZIGONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 skull skull skull skull
|
 |
 |

08-12-05, 17:23
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
|

08-12-05, 17:46
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Χειρόφρενο η γκόμενα ε? χμμμμμμ ενδιαφέρον..... Handbrake Master is interested... 
|

09-12-05, 08:19
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
xaxaxxa! λες? καλά θα είναι να την ξαναπετύχω! πάντως αργότερα έμαθα πως αυτή είναι από τα καλύτερα χειρόφρενα στην πλατεία ελευθερίας και κορυδαλλό...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,23339200 seconds (82,02% PHP - 17,98% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|