Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Τα Εργαλεια Κανουν Τον Μαστορα? Ο Μαστορας Παριστανει Τον Μα
Παλιά 18-11-05, 14:33
Το avatar του χρήστη SavvasKE35
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 354
SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Τα Εργαλεια Κανουν Τον Μαστορα? Ο Μαστορας Παριστανει Τον Μα

Αυτο θελει ουζο και μεζε, αλλα ετσι δουλεια δεν γινεται. Εσεις που καταληγεται μετα απο τοσες επιτυχημενες σας συναναστροφες-βλαβες με μηχανικους-συνεργεια?
Ποιο απο τα 3 ισχυει?

Εγω λεω 90% οτι τα εργαλεια κανουν τον Μαστορα δυστυχως.

Οταν πεσεις σε "Μαστορας παριστανει τον Μαστορα" την πατησες χοντρα, απλα πληρωνεις χωρις να σου κανει τιποτα.

Ενω οταν πεσεις σε "μαστορας φτιαχνει και χωρις εργαλεια", πληρωνεις και φευγει και με ακομα ενα προβλημα. Κατι ειναι τροχισμενο, κατι ειναι κομμενο, κατι ειναι απο αλλο μοντελο, κατι ειναι μεταχειρισμενο.

Ειναι αστειο και σοβαρο μαζι, αλλα αν δεν κατσεις να φτιαξεις με ηρεμια το οχημα σου, και χωρις βιασυνες, τοτε δεν προκειται να το φτιαξει κανεις.

Καθε αποψη ευπροσδεκτη!
Παλιά 18-11-05, 14:51
Το avatar του χρήστη manos vasilakis
manos vasilakis Offline:

Μοντέλο: EE90 TURBO1.3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 266
manos vasilakis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Τα Εργαλεια Κανουν Τον Μαστορα? Ο Μαστορας Παριστανει Το

Οταν το φτιαξεις μονος σου θα το φτιαξεις καλυτερα απο τον μαστορα και στο 1/4 τις τιμης απλα πρεπει να μαζεψεις απο πριν αξιοπιστες πληροφοριες για κατι που θα κανεις .(manual επισκευων,ιντερνετ,φιλοι κτλ)

Αυτο κανω εγω και συντηρω τα δυο μου αυτοκινητα με ελαχιστα χρηματα και εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-11-05, 16:44
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

τα εργαλεια κανουν το μαστορα Σαββαααα δεν το ξερεις?Λιγοι ειναι οι μαστορες με @ρχιδ... και οι περισσοτεροι ειναι @ρχιδ.. μαστορες,αυτο εχω καταλαβει,αυτο βλεπω και αυτο συνεχιζω να διαπιστωνω

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-11-05, 18:10
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από manos vasilakis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Οταν το φτιαξεις μονος σου θα το φτιαξεις καλυτερα απο τον μαστορα και στο 1/4 τις τιμης απλα πρεπει να μαζεψεις απο πριν αξιοπιστες πληροφοριες για κατι που θα κανεις .(manual επισκευων,ιντερνετ,φιλοι κτλ)
Θα συμφωνήσω... Όταν κάτι το κάνεις μόνος σου, το κάνεις με μεράκι και διάθεση... Επίσης επειδή το κάνεις στο αυτοκίνητο σου και το πόνας, προσέχεις 10 φορές περισσότερες. Από την άλλη ο επαγγελματίας κάποια πράγματα τα θεωρεί δεδομένα και τα κάνει μηχανικά (γιαυτό μερικοί γιατροί σου κάνουν εγχείρηση και όλα και κάτι ξεχνάνε μέσα!!!!)
Από την άλλη αν "πιάνουν τα χέρια σου" και χωρίς πολλά πολλά εργαλεία θα την κάνεις τη δουλεια... Έτσι madvinegar;;; Με δανεικό πριόνι κόψαμε τη σωλήνα για την φιλτοχωάνη μου... Άλλα είναι κούκλα http://www.corollaclub.com/forum/viewtopic.php?t=2234

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-11-05, 20:19
Το avatar του χρήστη SavvasKE35
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 354
SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
στα τοσα χρονια, που εφαγα σε συνεργεια, οταν ημουν πελατης, ειχα καλη διαθεση, μιας και πιτσιρικος δουλευα βοηθος σε συνεργεια και εγω. Καμια φορα μεχρι σημερα που ειμαι 33 ετων, δεν εμεινα εστω και λιγο ικανοποιημενος απο δουλεια που με κανανε. Ελεγα 100 φορες να την εκανα μονος μου. Ο λογος που δεν το εκανα ολες τις φορες, ηταν λογω χρονου, αλλα στο τελος μου εβγαινε ξυνο.
Με ολη τη σοβαροτητα, το μονο μηχανικο που τα βρηκαμε, και ειναι αληθινος, μου λεει, "αυτο το κανω", "αυτο το ξερω", "αυτο θα το προσπαθησω", και το κυριοτερο "αυτο δεν το ξερω" ειναι ο φιλος μου ο Νικος. Ο οποιος εχει δουλεψει σε 5-6 διαφορετικες αντιπροσωπειες, και ειναι ο μονος που εκανε ΟΝΤΩΣ καλη δουλεια στο μοτερ μου, και σε οτι καναμε μαζι. Αλλα αυτο ο ανθρωπος δεν πιανει πολλα αυτοκινητα.
Δυστυχως κανει επιλογη αυτα που θα ασχοληθει, γιατι φοβαται τους περιεργους.
Τον εκανα δωρο ενα Η/Υ, για το σπιτι του, μ ιντερνετ και σχετικα, και η σχεση μας ειναι τελεια. τωρα τελευταια τα μονα που δεν μπορεσε να πιασει ηταν απο μενα ηταν το διαφορικο (το εκανα εγω τελειο), και το Α131L αυτοματο σαζμαν της γυναικας μου (που το εκανα παλι εγω), αλλα μου ειπε "αυτο δεν το ξερω".
Παλιά 21-11-05, 10:09
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Από την άλλη αν "πιάνουν τα χέρια σου" και χωρίς πολλά πολλά εργαλεία θα την κάνεις τη δουλεια... Έτσι madvinegar;;; Με δανεικό πριόνι κόψαμε τη σωλήνα για την φιλτοχωάνη μου...
Ζαργανα μου επειδη εβαλες μια φιλτροχοανη μη νομιζεις οτι ολα τα πραγματα που αφορουν την επισκευη του αυτοκινητου ειναι τοσο ευκολα και μπορουν χωρις εργαλεια να γινουν.Απο το πιο απλο να αλλαξεις τακακια που αν κλεισει η δαγκανα αντε να βρεις τροπο να την ανοιξεις αν δεν εχεις το ειδικο εργαλειο που την πιεζεις μεχρι το πιο συνθετο.
Εγω πιστευω πως οτι μπορεις να κανεις μονος σου καλο ειναι να το κανεις και οταν δεις οτι μπορεις αγοπραζεις και τα εργαλεια να μπορεις να το κανεις καλυτερα.
Το δεδομενο ειναι ενα.Οτι κανεις δε θα ενδιαφερθει για το αυτοκινητο σου οπως εσυ!Εκτος βεβαια απο εξαιρεσεις που ειναι σπανιες πλεον.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Δεν τα κανουν οπως παλια... GUS CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 12 08-09-08 14:45

Page generated in 0,13679194 seconds (79,28% PHP - 20,72% MySQL) with 35 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:39.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com