Λοιπον παιδες για να λυθουν καποιες παρεξηγησεις. Αυτη τη στιγμη δουλευω με 8μηνη συμβαση στον Οτε. Ξεκαθαριζω απο την αρχη οτι δεν θα αντιδικησω με κανεναν σας και για τιποτα και δεν θα παρω και το μερος του Οτε επισης. Η κινηση που εγινε με το ΕΠΑΚ μαλλον ειχε σκοπο να αυξησει τους χρηστες adsl αφου η λογικη λεει οτι οσο αυξανει η χρηση του ιντερνετ πανελλαδικα(και οντως εχει αυξηθει) τα τιμολογια μικραινουν και δεν αυξανουν. Αυτο που γραφτηκε ομως οτι δεν καλυπτει πανελλαδικα ολους τους χρηστες ο ΟΤΕ, εγω θα σας πω το εξης. Απο το καλοκαιρι που δουλευω φανταστειτε οτι ουτε στην αθηνα σε καποιες περιοχες δεν μπορουσες να βαλεις adsl ειτε γιατι δεν υπηρχε κεντρο ειτε επειδη οι πορτες που ειχε δεν επαρκουσαν. Αυτη τη στιγμη οποιαδηποτε περιοχη εκτος Αθηνων εχει απο 7000(νομιζω ετσι μας ειπαν) ανθρωπους και πανω εχει κεντρο.Στην Αθηνα τα κεντρα εχουν ανανεωθει, και γενικως οπου υπηρχε κεντρο πανελλαδικα μπορει να υποστηριζει τις αναγκες των πελατων Ειναι λογικο περιοχες με γενικως πολυ μικρο ενδιαφερον να μην εχουν κεντρο γιατι η εγκατασταση ενος κεντρου κοστιζει παρα πολλα εκατομμυρια. Ολοι οι χρηστες ομως που το επιθυμουν μπορουν να κανουν δηλωση ενδιαφεροντος και αν αυτο ειναι αρκετο πιστεψτε με θα βαλουν κεντρο.
Για να υποστηριξω αυτα που σας λεω φανταστειτε οτι ειμαι στο τμημα εξερχομενου τηλεμαρκετινγκ του adsl. Βλεπω ρε παιδια περιοχες με dslam(κεντρο) που πραγματικα δεν τις ηξερα μεχρι σημερα. Μετα μην τα ριχνουμε ολα στον Οτε. Ειμαστε και σαν λαος λιγο τεχνοφοβικοι και γενικως ανεπιδεκτοι στις νεες αλλαγες.Καθημερινα μιλαω με πελατες που εχουν επακ το διμηνο πανω απο 100ε και δεν ξερουν αφενως για το adsl καθολου, και που θα επρεπε να ειναι οι πρωτοι που θα το εψαχναν να μειωσουν το κοστος προσβασης και αφετερου μπορει και να μην το βαλουν γιατι οταν πλεον ενημερωθουν θα πουν το γνωστο---δεν θελω να κανω αλλαγες στο παλιο μου συστημα γιατι δεν θελω να ασχοληθω ή οτι οι τιμες στο εξωτερικο ειναι χαμηλοτερες. Ειναι και αυτοι μαλακες και συγχωρειστε μου την εκφραση που δεν εκμεταλλευονται την καινουρια τεχνολογια προς οφελος πρωτα δικο τους και μετα ολων τον υπολοιπον χρηστων με μικροτερο επακ και ας ειναι πιο ακριβα απο το εξωτερικο.
Λοιπον για τις χρεωσεις τωρα λιγο για να τις εχετε υπ'οψη σας:
Το παγο τελος adsl αντικαθιστα τις κλησεις προς internet και τιμολογειτε ως εξης:
ΟΤΕ/384
15,9 παγιο/μηνα
ΟΤΕΝΕΤ
ογκοχρεωση---1giga/μηνα--->9,9e /* οι τρεις πρωτοι μηνες 4,9
ογκοχρεωση---3giga/μηνα--->14,9e /* οι τρεις πρωτοι μηνες 9,9
ογκοχρεωση---5giga/μηνα--->16,9e
Απεριοριστο --- απειρο --->18,9e
Ο εξοπλισμος που δινει ο Οτε ειναι παντα router. Στα καταστηματα δεν δινεται απο οσο ξερω δωρεαν.Οι τιμες παιζουν απο 35ε μεχρι 49ε για τα ενσυρματα μοντεμ και νομιζω 80 για τα ασυρματα./*Στο τμημα που δουλεω τον εξοπλισμο τον δινουμε δωρεαν*/
Τελος εφαπαξ ενεργοποιησης 35ε
Σορρυ για το μεγεθος του post zzz zzz . Οπως ειπα και παραπανω δεν εχω σκοπο να μπω σε αντιπαραθεση με κανεναν αλλα θα ηθελα να επισημανω καποια μικρα παραγματακια