Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-11-05, 14:09
Το avatar του χρήστη SavvasKE35
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 355
SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
αλιμονε, κυριακο, και αλλοι.....Gentleman Start your engines!!!!
Πιο πολυ συμφερει τωρα, αν θελω κατι να πω, να στειλω ενα ε-μαιλ σε καποιο, ή να κανω ενα ποστ, να στελνω κανονικη αλληλογραφια μεσω ΕΛΤΑ σε αυτους, ή απλα να τους παρω ολους ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ στο κινητο. Καλο?
Παλιά 18-11-05, 14:15
Το avatar του χρήστη alimonos
alimonos Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: TRUENO ΑΕ86
Περιοχή: ΗΠΕΙΡΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 429
alimonos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Άιρτον ελπίζω να εννοείς όλους εκείνους τους "αστικοκεντρικούς" χρήστες μόνο, γιατί εμείς στην επαρχία φίλε μου είμαστε ακόμα πολύ πίσω από τον κόσμο ........
Τώρα θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε π..στ.ές με ομαδικά δορυφορικά κλπ...
Παλιά 18-11-05, 19:40
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Οτε: Αναπροσαρμογή Τελών Για Επακ – Πεακ

Λοιπον παιδες για να λυθουν καποιες παρεξηγησεις. Αυτη τη στιγμη δουλευω με 8μηνη συμβαση στον Οτε. Ξεκαθαριζω απο την αρχη οτι δεν θα αντιδικησω με κανεναν σας και για τιποτα και δεν θα παρω και το μερος του Οτε επισης. Η κινηση που εγινε με το ΕΠΑΚ μαλλον ειχε σκοπο να αυξησει τους χρηστες adsl αφου η λογικη λεει οτι οσο αυξανει η χρηση του ιντερνετ πανελλαδικα(και οντως εχει αυξηθει) τα τιμολογια μικραινουν και δεν αυξανουν. Αυτο που γραφτηκε ομως οτι δεν καλυπτει πανελλαδικα ολους τους χρηστες ο ΟΤΕ, εγω θα σας πω το εξης. Απο το καλοκαιρι που δουλευω φανταστειτε οτι ουτε στην αθηνα σε καποιες περιοχες δεν μπορουσες να βαλεις adsl ειτε γιατι δεν υπηρχε κεντρο ειτε επειδη οι πορτες που ειχε δεν επαρκουσαν. Αυτη τη στιγμη οποιαδηποτε περιοχη εκτος Αθηνων εχει απο 7000(νομιζω ετσι μας ειπαν) ανθρωπους και πανω εχει κεντρο.Στην Αθηνα τα κεντρα εχουν ανανεωθει, και γενικως οπου υπηρχε κεντρο πανελλαδικα μπορει να υποστηριζει τις αναγκες των πελατων Ειναι λογικο περιοχες με γενικως πολυ μικρο ενδιαφερον να μην εχουν κεντρο γιατι η εγκατασταση ενος κεντρου κοστιζει παρα πολλα εκατομμυρια. Ολοι οι χρηστες ομως που το επιθυμουν μπορουν να κανουν δηλωση ενδιαφεροντος και αν αυτο ειναι αρκετο πιστεψτε με θα βαλουν κεντρο.

Για να υποστηριξω αυτα που σας λεω φανταστειτε οτι ειμαι στο τμημα εξερχομενου τηλεμαρκετινγκ του adsl. Βλεπω ρε παιδια περιοχες με dslam(κεντρο) που πραγματικα δεν τις ηξερα μεχρι σημερα. Μετα μην τα ριχνουμε ολα στον Οτε. Ειμαστε και σαν λαος λιγο τεχνοφοβικοι και γενικως ανεπιδεκτοι στις νεες αλλαγες.Καθημερινα μιλαω με πελατες που εχουν επακ το διμηνο πανω απο 100ε και δεν ξερουν αφενως για το adsl καθολου, και που θα επρεπε να ειναι οι πρωτοι που θα το εψαχναν να μειωσουν το κοστος προσβασης και αφετερου μπορει και να μην το βαλουν γιατι οταν πλεον ενημερωθουν θα πουν το γνωστο---δεν θελω να κανω αλλαγες στο παλιο μου συστημα γιατι δεν θελω να ασχοληθω ή οτι οι τιμες στο εξωτερικο ειναι χαμηλοτερες. Ειναι και αυτοι μαλακες και συγχωρειστε μου την εκφραση που δεν εκμεταλλευονται την καινουρια τεχνολογια προς οφελος πρωτα δικο τους και μετα ολων τον υπολοιπον χρηστων με μικροτερο επακ και ας ειναι πιο ακριβα απο το εξωτερικο.

Λοιπον για τις χρεωσεις τωρα λιγο για να τις εχετε υπ'οψη σας:

Το παγο τελος adsl αντικαθιστα τις κλησεις προς internet και τιμολογειτε ως εξης:
ΟΤΕ/384
15,9 παγιο/μηνα
ΟΤΕΝΕΤ
ογκοχρεωση---1giga/μηνα--->9,9e /* οι τρεις πρωτοι μηνες 4,9
ογκοχρεωση---3giga/μηνα--->14,9e /* οι τρεις πρωτοι μηνες 9,9
ογκοχρεωση---5giga/μηνα--->16,9e
Απεριοριστο --- απειρο --->18,9e

Ο εξοπλισμος που δινει ο Οτε ειναι παντα router. Στα καταστηματα δεν δινεται απο οσο ξερω δωρεαν.Οι τιμες παιζουν απο 35ε μεχρι 49ε για τα ενσυρματα μοντεμ και νομιζω 80 για τα ασυρματα./*Στο τμημα που δουλεω τον εξοπλισμο τον δινουμε δωρεαν*/

Τελος εφαπαξ ενεργοποιησης 35ε

Σορρυ για το μεγεθος του post zzz zzz . Οπως ειπα και παραπανω δεν εχω σκοπο να μπω σε αντιπαραθεση με κανεναν αλλα θα ηθελα να επισημανω καποια μικρα παραγματακια
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-11-05, 21:29
stopper Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 253
stopper είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδια εγώ έχω να πώ οτη στον ΟΤΕ είναι κλεφτες πήγα για ADSL οι τιμες είναι ΟΚ αλλά ενώ μου είπανε οτι θα δίνανε δωρεάν modem-router τελικα μέσα σε μ΄΄ια μέρα τελείωσε το απόθεμα και πρέπει να αγοράσω. Εκτός του ότι για να καταργήσω μία γράμμή ISDN σε PSTN θέλουν 32 ευρώ γιατί λέει πρέπει να έρθει μηχανικός να μου βγάλει το κουτί(είναι πολύ δύσκολο βλέπετε).

Έτσι απο έμενα μόνο θα βγάλουν 100ευρώ από τα οποία δεν έπρεπε να πάρουν τίποτα αλλά αυτά παθένουμε όταν υπάρχει το μονοπώλιο

corolla SR '78
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-11-05, 02:45
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Φιλε STOPPER η υποβαθμιση της γραμμης δεν σε συμφερει ιδιαιτερα. Το παγιο της ISDN ειναι στα 28,9ε ενω της PSTN στα 22,9ε το διμηνο. Αν ομως σκεφτεις οτι καποιες υπηρεσιες στο ISDN προσφερονται δωρεαν(πχ αναγνωριση κλησης) και στο PSTN χρεωνονται σχεδον 1ε ανα μηνα αμεσως αμεσως πας στα 24,9ε. Εχεις δηλαδη κερδος μεχρι 4ε ανα διμηνο, οποτε στο τελος του χρονου 24ε, που ειναι οπως καταλαβαινεις λιγοτερα λεφτα απο αυτα που θα σου στοιχισει η υποβαθμιση. Τωρα για το modem που ειπες. Επειδη το stock καθοριζεται απο τις αποθηκες και οχι απο τα εκαστοτε καταστηματα δεν εφταιγαν οι υπαλληλοι στο καταστημα. Υπαρχει οντως προβλημα ορισμενες φορες λογω τεραστιας ζητησης. Αν οντως ενδιαφεσαι παντως για το δωρεαν router εχω τηλεφωνο να σου δωσω να παρεις και να κλεισεις το πακετο με τον εξοπλισμο δωρεαν
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-05, 01:14
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 362
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδια ο οτε μπορει να βγει σε λιγο κ να μας ζηταει καθε φορα που συνδεομαστε να κανουμε κ τουμπες αυτο ομως δεν παει να πει κ τοι θα περασει....δεν προκειται να ανεβουν οι τιμες γιατι θα γινει χαμος που ηδη εχει γινει....μην ξεχναμε κ τη μυνηση που ειχε φαει ο οτε οταν ειχαν βγει οι adsl κ ο οτε ακομα εδινε isdn για να "ξεπουλησει"
θελουν να μας πιουν το αιμα με το καλαμακι αλλα εμεις θα τους το πιουμε με μπουρι απο σομπα....
Παλιά 24-11-05, 13:57
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ρε παιδιά, τα πράγματα είναι πολύ απλά..... όσο αφορά τις συγκρίσεις με το εξωτερικό... είναι πόλύ απλά.. άτοπες! Το θέμα ειναι τι γίνεται ΕΔΩ!

ΕΔΩ λοιπόν, αυτήν την στιγμή.... η ADSL είναι ότι πιο συμφέρον υπάρχει για το ιντερνετ! Καλώς η κακώς αυτή είναι η αλήθεια! (και μιλάμε πάντα για σχέση τιμής/απόδοσης!)

Επίσης η υποβάθμιση τις γραμμής οπώς πολύ απλά απέδειξε ο φίλος ddeus, όντως δεν συμφέρει! Πέρα απο το ότι έχεις με 4Ε παραπάνω άλλη μια γραμμή συν όλα τα επιπλέον τις ISDN!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-05, 14:08
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα

Τελικα η αναπροσαρμογη δεν θα γινει απο οτι ενημερωθηκα.
Για να δουμε....
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-05, 14:57
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Παιδες ενα εχω να σας πω. Ψαχτειτε πριν βαλετε adsl. Να γνωριζετε οτι οταν αγοραζετε πακετα απο οποιαδηποτε εταιρια περαν του ΟΤΕ τα λεφτα τα προπληρωνετε, οποτε αν ποτε υπαρξει καποια μειωση τιμων, συγγνωμη την πατησατε. Επισης αν βαλετε απο την εταιρια Χ πακετο και οταν τελειωσουν οι μηνες της συνδομης σας τελικα αποφασισετε οτι μια αλλη εταιρια Ψ σας συμφερει καλυτερα δεν μπορειτε να κοψετε μονο τον provider της Χ και να βαλετε της Ψ. Θα πρεπει να κοψετε εντελως το adsl με την Χ και να πληρωσετε ξανα τελος ενεργοποιησης, πιθανα και καποιο μοντεμ για να πατε στην Ψ. Αυτο ειναι ενα απο τα βασικα καλα που προσφερει το adsl του ΟΤΕ.ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ. Η χρεωση γινεται μεσω των λογαριασμων σας καθε διμηνο και ξερετε τι πληρωνετε. Μην ξεχνατε επισης οτι τα πακετα που κυκλοφορουν μπορει να σας μοιζουν συμφεροντα για τους πρωτους 3 πχ μηνες αλλα μετα η χρεωση επανερχεται στο κανονικο. Δωρο αδωρο να προσπαθησεις να κερδισεις 20ε ενω ισχυουν ολα τα παραπανω.

Εγω απο Αυγουστο εχω ΟΤΕ-ΟΤΕΝΕΤ-CONN_X.Μεχρι τωτα ο υπολογιστης αντε να εχει κλεισει 2 24ωρα συνολο. Αξιοπιστια μεγαλη. Προς θεου μην φανει οτι κανω διαφημιση. Δεν κερδιζω τιποτα. Οπως προειπα με συμβαση ειμαι στον ΟΤΕ. Απλα στην πορεια ειδα οτι το προιον που προωθω δεν κοροιδευει τον κοσμο και γι αυτο το προτεινω. Μακαρι να μπορουσατε να ακουσετε τι μου λενε πελατες καθε μερα για το τι συμβαινει εξω. Δεν μου εχουν μεινει μαλλια στο κεφαλι, καραφλιασα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-11-05, 15:14
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Εγώ πάντως, πήρα την γραμμή απο τον Π-οτε για να κοιμάμαι ήσυχος, γιατί μην ξεχνάτε ότι τεχνική υποστήριξη, με τεχνικό στο σπίτι δεν μπορεί να παρέχει άλλη εταιρεία, γιατί τα κουτιά ειναι περιουσιακό στοιχείο του Π-οτε. Ετσι την πάτησε ένας φίλος μου, και τελικά πλήρωσε τον τεχνικό του Π-οτε συν εναν αλλο τεχνικό που φώναξε γιατί η εταιρεία που είχε πάρει την adsl σύνδεση, δεν μπορούσε να πειράξει το κουτί για να δεί τι πρόβλημα υπήρχε!!!!

Εχω την σύνδεση τις Τellas, και ειλικρεινά, μπορεί και να είναι η πιο γρήγορη αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα. Και έτσι όποτε θέλω κάνω διακοπή χωρίς πολλά μπλα μπλα, και την γραμμή κρατάω σαν ADSL, χωρίς διακοπές και επανασυνδέσεις!!! χεχεχεχεχεχεχε

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Υπερκυβισμός – όλα όσα θελουμε να μάθουμε madvinegar SUPPORT 1511 12-12-21 10:11
Νεα μέτρα Τελών Κυκλοφορίας και Απόσυρση Ayrton ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 386 07-01-12 17:21
Μηχανές Εσωτερικής Καύσης – Βιβλία – Εκπαίδευση(;) kyro SUPPORT 8 22-09-07 10:15
Φτηνο στροβοσκοπιο – Πιστολι Αβανς GEORGIOS_XYNOS SUPPORT 4 01-06-07 16:56
GT Live – Part Four - Nismo Day CorollaG6 PHOTOS 13 21-12-04 14:06

Page generated in 0,16764593 seconds (81,76% PHP - 18,24% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:04.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com