Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Σωστός! Η μπαριέρες διαλύονται λες και ειναι από χαρτι! Καμία ζημιά δεν παθαίνει το αυτοκίνητο.
Τελικά όταν το ξαναφτιάχνουνε το χατσιρόκου, ασημοκάπακο του βάζουνε μέσα? (Γ@μ@ει το fiber καπώ έ?)
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 274
Re: Initial D
Βασικα δεν νομιζω να ηταν το ασημοκαπακο γιατι κατι ειπε οτι το μοτερ ειναι πανω απο 200 αλογα μπαινει μονο σε αγωνιστηκα και ειναι παρανομο στην Ιαπωνια..
Τι να ηταν αραγε?
Μπορει να κανω λαθος wait παω να δω μιας και ειμαι στο σπιτι τωρα!!!
Στελνω σε λιγο!!!
Δύναμη Σεβασμού: 283
Ξεφυλλίζοντας ένα περιοδικό για video games,κάπου πήρε το μάτι μου ένα παιχνίδι με τίτλο Initial D,το οποίο παρουσιάστηκε σε μία έκθεση και θα βγει για SONY PSP!!Λέτε να είναι καλό?Έχετε ακούσει κάτι?
Α ξεχασα να σας πω για την σκηνη με το μοτερ
Ο μηχανικος ειπε "το ΑΕ86 ειναι ήδη αντικα και αυτο το μοτερ ειναι μονο για αγωνιστηκα αυτοκινητα,θες να πας φυλακη?"
Εβγαλα κατι φωτογραφιες απο την τηλεοραση αλλα δεν μπορω να κρινω
παντως λεει Twincam 20Valve και ειναι της Τoyota τι διαολας ειναι αυτο¨? ? ? ? ?
Μια στιγμη καποιος εδω μεσα εστειλε οτι δεν θα γινει η συναντηση την Παρασκευη λογω 28ης και αν δεις και πιο πανω ρωταω τελικα ποτε θα βρεθουμε αλλα δεν μου απαντησε κανεις Marmel εχω μαθει να κραταω τον λογο μου και αφου σας υποσχεθηκα οτι θα τα φερω δεν εχω λογο να κανω την παπια!
Και ειδικα εχτες που δεν ειχα σχολη θα ερχομουν πολυ ανετα αλλα κανεις δεν μου απαντησε στο Θεμα της ωρας.
Πανο αν θες πες μου να βρεθουμε καπου για να στο δωσω,απλα να ξεκαθαριστει οτι δεν σας εγραψα και οτι εγινε παρεξηγηση....
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 345
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Sotosgl";p="27216
Μike-G δεν το περιμενα αυτο απο εσενα ενας ανθρωπος του νομου να ασχολειτε με κοπιες ? ? ! ! !
Απαπα
Να σου πω σε ποια μοναδα εισαι?Μην ερθω ολο χαρα και με βρει η μανα μου σε κανενα μπουντρουμι με τους αλλοδαπους!(Πλακα κανω)
Ρε παιδια δουλεια μου ειναι αυτα και να χαλασω 10DVD δεν μου ειναι τιποτα απλα εγω εχω μονο την ταινια αν ειναι να συναντηθουμε με τον Bill για να μοιρασουμε και τα Manga σε οποιον θελει...
Α και οποιος αλλος θελει τιποτα εξιδικευμενο εγω ειμαι εδω!!!
Destinator 3 κανεις??Ή μηπως Athens GPS JR3.5???
Εγώ κόπιες άπαπα . . . . . μόνο και πάντα αυθεντικά . . . .
τα κομικ τα κατάβασα όλα απο το link τώρα θέλω και την ταινία pls.
sotos υπάρχει περίπτωση να βρούμε και κανένα cdάκι το pes5 (απ τις αυθεντικές κόπιες )
Ειπαμε νομοταγεις ειμαστε οχι μ@λ#$ες!!!
Καλα ρε συ τι συνδεση εχεις????
ΟΚ πειτε μου που θελετε να βρεθουμε για να σας τα δωσω ή να τα δωσω σε εναν για να τα μοιρασει
Alimonos το δεματακι σου θα φυγει μεσα στην βδομαδα με Speedex...
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 429
Σώτο ευχαριστώ προκαταβολικά και αν δεν έκλεισες το δέμα θέλω και το ένα από τα GPS προγραμματάκια...
ναι ναι καλά κατάλαβες το DESTINATOR αν γίνεται...