LoL και μετα νομιζα οτι εγω φαινομουν κακος!!!
Mechanicaf θα σε χαλαγε εσενα να πηγαινες εκει μεσα να κανεις το κομματι σου και να παρεις και δεν εγω ξερω ποσα λεφτα?
Αυτοι που ειναι εκει μεσα δεν ξερεις τον λογο που μπαινουν..μπορει να μενουν στο νοικι και να δουλεουν σας τα σκυλια μερα νυχτα για να τα βγαλουν περα μπορει καποιο συγγενικο τους ατομο(κουφια η ωρα) να πεθαινει και να πρεπει να κανει εγχειρηση να μην του δινουν οι τραπεζες και να πρεπει να βρει εναν τροπο να κερδισει λεφτα.
Ειναι λιγο βαρια τα παραδειγματα που λεω αλλα ετσι ειναι με αυτην την λογικη ο οικοδομος που δουλευει για ενα μεροκαματο να μην παιζει Λοτο ή Τζοκερ με την ελπιδα να ζησει μια ζωη οπως πρεπει αλλα να δουλευει μια ζωη στην ζεστη και τον ηλιο γιατι αν κερδισει τελικα θα αλλαξει και μπορει να γινει χειροτερος απο αυτους που τον κοροιδευαν...δεν νομιζω
Αλλα γιατι αποκλειεις οτι ο Νικος δεν τα βρηκε ολα ετοιμα,ουτε ειχε γονεις να του παρουν Corolla και επρεπε να στερειτε εξοδους και εγω δεν ξερω ποσες αλλες ανεσεις για να πληρωσει την δοση του αμαξιου και οτι οταν με το καλο βγει και εχει παρει τα λεφτα δεν θα δωσει πολλα σε φιλανθρωπιες.
Γνωμη μου βεβαια αλλα το νομισμα εχει δυο μεριες και μολις με το καλο βγει ο Νικος καλο θα ηταν να κατσουμε και να μιλησουμε μαζι του
Αν δεις πιο πανω και εγω δεν συμφωνω στο να μπει πρωτη σελιδα και το δηλωσα απο την πρωτη στιγμη..
Παντα φιλικα και ελπιζω να μην το πηρες προσωπικα...