Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-10-05, 14:44
jimbo Offline:

Περιοχή: Νίκαια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
jimbo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλε Φάνη, δεν είπε κανείς πως δεν θέλουμε να συμπαρασταθούμε στον Γιάννη, είπαμε να μην μπέξουμε το club γιατί θα γίνουμε λίγο ρεντίκολο. Φαντάζεσαι γέλια που έχουν να ρίξουν τα άλλα clubs? και επείσης ίσως να ήταν και υπερβολική η ανακοίνωση σου.! Συμμετέχουμε και εμείς!! Πωςςςςςςςςςςςςς???? Αυτά
Εντελώς φιλικά jimbo
Απάντηση με παράθεση
Re: Big Mother
Παλιά 21-10-05, 20:39
Το avatar του χρήστη corolla1975
corolla1975 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla KE30 (1975)
Περιοχή: ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΗΝΑΣ&AΓΓΛΙΑΣ το έχουμε ρίξει στην έρευνα...
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 300
corolla1975 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ranger εχεις απολυτο δικιο. Καλη επιτυχια στο παλικαρι αλλα νομιζω οτι τα μπλεξαμε λιγο τα πραγματα.

Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,
ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

KE-30 Classic
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-10-05, 10:13
Το avatar του χρήστη Sotosgl
Sotosgl Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Γερακας Αττικης
Δύναμη Σεβασμού: 281
Sotosgl είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Επειδη ακουστηκα και εγω λιγο κακος!Καλη Επιτυχια Νικο και μακαρι να βγεις νικητης απο εκει μεσα να μας κερασεις ολους!!!
Fanis δεν θελω να σε κρινω που θες να δειξεις ενα μελος μας-φιλο μας που και οι περισσοτεροι δεν ξεραμε καν οτι εχουμε εναν δικο μας μεσα στο Big Mother αλλα με αυτη την λογικη και το Punto Club φτου φτου πιπερι να βαλει την Φωτογραφια της Καλομοιρας πρωτη σελιδα και να λεει με μεγαλα γραμματα
"Και η Καλοιρα εχει Punto"
Απλα μας πειραξε η πρωτη σελιδα
Ελπιζω να μην φανηκα παλι κακος και αν ναι ζηταω συγνωμη...

Ζήτω η καγκουριά!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-05, 20:03
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλα κανει ο καθενας και παει οπου θελει!Αυτο τι μας αφορα;;Ετσι που το παρουσιασες Fani λες και προκειται για καποιο παιδι που μας εδωσε εθνικη υπερηφανεια και κατεκτησε κανα ολυμπιακο μεταλλιο.Τιτλος τιμης ειναι που μπηκε στο BIG M;;Οχι να μην τα παρει τα λεφτα γιατι αυτα του ειδους τα λεφτα χαλανε τον ανθρωπο.Να κατσει να τα δουλεψει!!
Και ο Δουρης δηλαδη που ειχε ΚΕ-30 τι εγινε;Οσοι τα εχουν ειναι παιδεραστες;;Συνδεσες διαφορετικα πραγματα μεταξυ τους και ηταν μα πολυυυυυυ αστοχο.Ευχομαι στο φιλο καλη επιτυχια!Να μην παρει δηλαδη τα λεφτα και να βγει ατοφιος απο εκει μεσα,να συνεχισει να ειναι αυτος που ειναι και να μην επηρεαστει απο τη ψευδοδημοσιοτητα η οποια εχει και μεγαλο αντικτυπο και απορω πως δε το βλεπετε ορισμενοι!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-05, 20:18
kyro Offline:
banned

Μοντέλο: ZZE 111 (G6)
Περιοχή: Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
kyro είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πολύ ωραία η τοποθέτηση του mechanicaf.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-10-05, 21:26
Sotosgl Offline:
Κυριλέ Μέλος

LoL και μετα νομιζα οτι εγω φαινομουν κακος!!!
Mechanicaf θα σε χαλαγε εσενα να πηγαινες εκει μεσα να κανεις το κομματι σου και να παρεις και δεν εγω ξερω ποσα λεφτα?
Αυτοι που ειναι εκει μεσα δεν ξερεις τον λογο που μπαινουν..μπορει να μενουν στο νοικι και να δουλεουν σας τα σκυλια μερα νυχτα για να τα βγαλουν περα μπορει καποιο συγγενικο τους ατομο(κουφια η ωρα) να πεθαινει και να πρεπει να κανει εγχειρηση να μην του δινουν οι τραπεζες και να πρεπει να βρει εναν τροπο να κερδισει λεφτα.
Ειναι λιγο βαρια τα παραδειγματα που λεω αλλα ετσι ειναι με αυτην την λογικη ο οικοδομος που δουλευει για ενα μεροκαματο να μην παιζει Λοτο ή Τζοκερ με την ελπιδα να ζησει μια ζωη οπως πρεπει αλλα να δουλευει μια ζωη στην ζεστη και τον ηλιο γιατι αν κερδισει τελικα θα αλλαξει και μπορει να γινει χειροτερος απο αυτους που τον κοροιδευαν...δεν νομιζω
Αλλα γιατι αποκλειεις οτι ο Νικος δεν τα βρηκε ολα ετοιμα,ουτε ειχε γονεις να του παρουν Corolla και επρεπε να στερειτε εξοδους και εγω δεν ξερω ποσες αλλες ανεσεις για να πληρωσει την δοση του αμαξιου και οτι οταν με το καλο βγει και εχει παρει τα λεφτα δεν θα δωσει πολλα σε φιλανθρωπιες.
Γνωμη μου βεβαια αλλα το νομισμα εχει δυο μεριες και μολις με το καλο βγει ο Νικος καλο θα ηταν να κατσουμε και να μιλησουμε μαζι του
Αν δεις πιο πανω και εγω δεν συμφωνω στο να μπει πρωτη σελιδα και το δηλωσα απο την πρωτη στιγμη..
Παντα φιλικα και ελπιζω να μην το πηρες προσωπικα...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-05, 11:31
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Προτείνω να μην το σκαλίσουμε άλλο το θέμα. Αποχώρησε ο Γιάννης και από το Big Mother, τον έβγαλε ο Φάνης και από την κεντρική σελίδα. Πιστεύω πως η όλη ιστορία έλαβε τέλος. ΔΕΝ υπάρχει νόημα να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-05, 12:49
Sotosgl Offline:
Κυριλέ Μέλος

Αναμάσαμε????WOW τρελοξυδε εισαι καλος με τις λεξεις!!!
ΟΚ τελος με αυτο το θεμα αρκετα ειπαμε αρκετα τσακωθηκαμε κριμα που δεν πηρε τα λεφτα το παιδι για να μας παει καμοια βολτα με την τουμπανιασμενη Corolla που θα εφτιαχνε αλλα αυτη ειναι η ζωη....

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-10-05, 20:33
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 303
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν παιρνω τιποτε προσωπικα αλλα αυτα που συγκρινεις και εσυ ειναι τελειως ανομοια.Συγκρινεις τον οικοδομο που θελει να παιξει Λοττο με αυτον που μπαινει στο Big M και εξευτιλιζεται;Και επειδη εισαι μικρος το παν δεν ειναι να βρεις χρηματα με οποιδηποτε κοστος,αλλα να τα βρεις με σωστο τροπο εστω και απο τυχη.Αλλιως τραβαω και εγω μια ληστεια επειδη εχω αρρωστη τη μανουλα μου και ολα μελι ολα γαλα,δινω και μερικα σε φιλανθρωπιες και ειμαι κυριος;Λαθος σκεψη φιλε μου και κακη αντιληψη των πραγματων.
Και το χειροτερο απο ολα ξερεις ποιο ειναι;Οτι δεν αντιλαμβανεσαι τις παγιδες που κρυβουν αυτα τα 'παιχνιδια'.
Η αξιοπρεπεια δεν αγοραζεται φιλε μου με τιποτα στον κοσμο αλλα οπως ειπα και πιο πανω πρεπει να βλεπεις το λακκο με τα σκατα για να μην πεσεις μεσα.
Σου ζηταω συγνωμη αν σε πικρανα,δεν ειμαι ουτε ο πατερας σου,ουτε διαθεση για κηρυγματα εχω.Δεν θυμωνω μαζι σου αλλα με τα κωλοπαιχνιδα που μεταδιδουν αυτα τα μηνυματα.Για λιγα λεφτα πολυ ξεφτιλα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-10-05, 00:06
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 368
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω εχω να πω οτι η αποψη μου ειναι οτι το game ειναι λιγακι(οσο παταει ο ελεφαντας στημενο) κ σιγα μη βγαζανε τον αλλον κ να κρατουσαν τον φιλο μας τον κορολλακια...ρε παδια ο αλλος τα εριχνε σε ολα τα θυληκα=θεαμα=χρημα κλπ ο κακομοιρης ο γιαννακης μαζι με τη μαμα του απλα συμμετηχαν.
Υ.Γ.ταπεινη μου αποψη η παραπανω...

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,22313690 seconds (80,72% PHP - 19,28% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:57.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com