Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Λίγη Ντόπα Σε G6...
Παλιά 04-10-05, 02:41
osfp10 Offline:
Μέλος

Περιοχή: Patra
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 260
osfp10 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λίγη Ντόπα Σε G6...

Έχω ενα corolla g6 '99 kai σκέφτομαι να του βάλω τα εξής:φίλτρο ή χωάνη,ρυθμιστή πίεσης βενζίνης,χταπόδι,εξάτμιση! Τωρα δεν ξέρω αν θα χρειαστώ και πρόγραμμα????Τι πιστεύεται?με αυτά τα πραγματάκια πόσα περίπου άλογα θα πάρω?Ξέρει κανείς?Στα 100αρια θα πήγαινω δίπλα(polo,ibiza,κάτι παλιο golf 1600αρια που έχουν101 άλογα νομίζω)???
Παλιά 04-10-05, 13:06
george4agelu Offline:

Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Δύναμη Σεβασμού: 284
george4agelu είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Λίγη Ντόπα Σε G6...

καλημέρα, έχω βάλει βαρελάκι simota, AFR, χταπόδι, εκκεντροφόρους paseo, φλάντζα κεφαλής από TRD, ΜΠΟΥΖΟΚΑΛΏΔΙΑ ΤRD και άλλα μπουζί μαζί με εξάτμιση και μου έδειξε 108 στο δυναμόμετρο. Με polo Και ibiza 100 δεν ασχολούμαι απλά.
Παλιά 04-10-05, 13:52
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 362
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φίλε μου εγω είμαι λίγο αντίθετος στο να βάλεις ρυθμιστή πίεσης διότι δε σου χρέιάζεται κ η άκαφτη που θα πετάς,κοστίζει πλέον...Φτιάξε πρώτα εισαγωγή εξαγωγή κ μετά να ξέρεις οτι το δικό σου δεν παιρνει πρόγραμμα αλλά θλελει εγκέφαλο....οπως καταλαβαίνεις πας για πολλά μετα που στην ουσία θα σου προσφέρουν λίγα...εγω εχω g6 του 97 στρογγυλοφάναρη κ έχω μονο χωάνη κ τελικό.Μετα απο αυτά οταν βρω λεφτά θα παω μια κ καλη για μοτερ για να δω πραγματικα άλογα κατω απτο καπω
Παλιά 04-10-05, 16:43
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ρε παιδιά ταπεινή μου γνώμη είναι ότι όλα τα ατμοσφαιρικά πειράγματα είναι σχεδόν άχρηστα αν δεν συνοδευτούν και με τοποθέτηση κατάλληλου καταλύτη. Όλα αυτά έπιαναν τόπο στα παλίας συμβατικής τεχνολογίας οχήματα με καρμπυρατέρ. Δεν υπήρχε καταλύτης και με πια απλή ελευθέρας εξάτμιση το έβλεπες οτι τράβαγε καλύτερα. Ότι και να του κάνεις τώρα μόλις τα καυσαέρια πάνε στον μαμίσιο καταλύτη μπλοκάρονται μοιραία. Για να μη με κράξετε δεν λέω ότι δεν θα κερδίσετε τίποτα...αλλά σίγουρα όχι αυτό που προσδοκάτε. Ρωτήστε καλύτερα κανένα σωστό μηχανικό που έχει φαει τα χρονάκια του πάνω στα μοτέρια και μη ξεγελιέστε απο τις <<ΑΤΣΙΔΕΣ>> που σκέφτονται πως θα πουλήσουν παραμύθι για να κανομήσουν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-05, 17:09
osfp10 Offline:
Μέλος

dinos δίκιο έχεις για το μοτερ αλλά ακομα δεν έχει έρθει ο καιρος του,ομως λογικα οταν θα δώσεις περισσοτερο αέρα θα πρέπει να ρίξεις και περισσότερη βενζίνη και μετα να ελεύθερωσεις καλύτερα για να δεις διαφορά,πως αλλιώς να ρίξεις περισοτερη βενζινη εκτός απο μπεκ και εγκεφαλο, αρα μένει ο ρυθμιστης!Διορθωστεμε αν κάνω λάθος!
george4agelu ευχαριστω για την απάντηση,μπορείς να μου πεις τιμη για τους κεντροφόρους τα μπουζοκαλώδια και το βαρελάκι,η φλάντζα πόσο σου στοίχησε???όταν αλλάζεις φλάτζα μετά δεν θέλει στρώσιμο για κάποια χιλιόμετρα????κεντροφόρους από πιο paseo??το 1500 με τα 110 άλογα???ποιό?αν μου απάντουσες στις ερωτήσεις θα με βοηθουσες πολύ!!!

spyros_45 δίκιο έχεις αλλα έλεγα να αφήσω τον καταλύτη για αργότερα!ξέρεις πόσο περίπου θα μου στοιχισει ένας πιο ελέυθερος κατάλυτης??
Παλιά 04-10-05, 17:51
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 362
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ωπα ωπα οταν παρει περισσοτερο αερα δινει μονο του περισσοτερη βενζινα γιαυτο αλλωστε υπαρχει κ το α.φ.μ πανω στον παπα...αν βαλεις πανω οργανο αναλογιας αερα καυσιμου θα δεις οτι δε χρειαζεται
Παλιά 04-10-05, 18:07
osfp10 Offline:
Μέλος

Σίγουρα?τότε για ποιό λογο βάζουν ρυθμιστή????????????????????
Παλιά 04-10-05, 19:02
spyros_45 Offline:

Δεν έχουν μεγάλη διαφορά απο τους μαμίσιους στην τιμή. Μη σου πω οτι αμα ψάξεις καλά θα βρεις και φτηνότερο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-10-05, 19:19
osfp10 Offline:
Μέλος

Δηλαδή πόσο περίπου κοστιζουν??δεν ξερω καθόλου τιμές!!!
Παλιά 04-10-05, 23:55
spyros_45 Offline:

Γενικά είμαι της άποψης οτι δεν πρέπει να πειράζω το αυτοκίνητο. Δεν έχω ψαχτεί καθόλου απο τιμές. Κάποιος απο δω θα σου απαντήσει αλλιώς τι πιο εύκολο απ το να κάνεις μια βόλτα στη πιάτσα να δείς και να συγκρίνεις φυσικά. Αλλά επειδή σε βλέπω νέο και όπως είναι λογικό και κ@υλόγκαζο σου συνιστώ να προσέχεις τους παραμυθατζίδες που θα σε κάνουν να πιστέψεις οτι κάθε 50ευρω που θα δίνεις θα είναι και ένα άλογο δύναμης. Έχω πάθει και έχω ακούσει απο γνωστούς τα απίστευτα σενάρια. Και το πιο ωραίο είναι οτι αυτοί οι τραγελαφικοί τύποι με τους βελτιωτικούς οίκους έχουν μέσα δυναμόμετρα που σε πείθουν οτι το αμάξι σου ξαφνικά έγινε WRC. Περιττό βέβαια να σου πω οτι τα δυναμομετρά τους είναι πειραγμένα ώστε να δείχνουν οτι αυτοί γουστάρουν. Και φυσικά εσύ και ο κάθε ένας στην ηλικία σου να λέτε χαλάλι ένα σκασμό Ευρώ που έσκασα για να το κάνω να πετάει. Αυτό βέβαια θα είναι στην σφαίρα της φαντασίας σου. Και θα το διαπιστώσεις στην πρώτη καρότσα που θα φας απο μαμίσιο αυτοκίνητο. Έχω να σου πω πολλά ακόμα και δε στο παίζω μάγκας. Στα ΄λέω επειδή απ τη μια μας λες οτι θες να το βελτιώσεις και απ την άλλη με ρωτάς πόσο έχουν οι καταλύτες και πως δεν έχεις ψαχτεί καθόλου. Μ αυτή λοιπόν τη νοοτροπία είσαι ένα ωραιότατο θύμα όλων αυτών που προανέφερα. Στον πρώτο αετονύχι που θα πέσεις θα σου πουλήσει φούμαρα! Πρόσεχε, ψάξε,ρώτα γνωστούς και πήγαινε κάπου συστημένα και εγγυημένα. ¨εχουν δει τα μάτια μου βελτιωμένα αυτοκίνητα να πηγαίνουν πιο αργά απο πριν και να οδήρωνται οι τύποι που είχαν δώσει τα λεφτάκια τους.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Λίγη βοήθεια εδώ!! anubis SUPPORT 6 25-11-12 20:16
Λίγη βοήθεια tdm900m ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 24 27-09-07 10:52

Page generated in 0,15883398 seconds (81,22% PHP - 18,78% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:15.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com