Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Ναι γελα Marmel μου γλιτωσες γι'αυτο.Ρε μπας και τα εκανες εσυ μπαχαλο για να τη γλιτωσεις;
Τελοσπαντων ρε φιλε μπριζωνομαι γιατι καποια πραγματα μου φαινονται απιστευτα.Κανονισου να εχει η δυναμομετρηση 1.4 και 1.6 ως επι των πλειστον.Αληθεια εσυ το εβαλες πανω;
Και για να σχολιασω και εγω καποια μελη και ας μην τα εχω δει ποτε μου(για να μην λετε οτι γκρινιαζω και συνεχεια) δεν ξερω αλλα σαν το bill αλλα και το Hatzidi2 που πρωτοι αυτοπροταθηκαν για να δωσουν τη θεση τους αξιζει να τα γνωρισεις αλλα κατι αλλους που μυριστηκαν 'πτωμα' και επεσαν να το κατασπαραξουν ουτε απο μακρια φιλε μου.
Φιλε wastegate sorry δεν καταλαβα οτι εκανες πλακα αν και σου απαντησα γιατι διαφωνω.Τελοσπαντων συγνωμη αν φανηκα επιθετικος και αρκετα συγχυστηκα με ολο το θεμα.
|
χα χα λες να τα εκανα εγω? ελειπα στη δευτερη φορα. οντως εγιναν απο οτι ακουσα καποια λαθακια αλλα ολα στο προγραμμα ειναι αλλα ειδα σωστη αντιμετωπιση απο τα μελη. το εβαλα επανω την πρωτη μερα πηγε καλα απλα περιμενα και αλλα ........ απλα υπηρχαν διαφοροι λογοι που και γω ακομα εχω αποριες με το τι και πως.ισως στα αλλα 3 δυναμομετρα με κοροιδευαν με τα χαρτια τους. ισως αυτο.ισως ειμαι εκει σε οτι εδειξε!!! το θεμα ειναι τι λεει στο δρομο. και μαμα μαυροκαπακο δε μ εχει περασει ακομα και ουτε προκειτε ειδικα το δικο σου χε χε. τελος καλο ολα καλα.
α ξεχασα τα νουμερα. εδειξα 142κατι και 15,6 κιλα ροπη. και 197 τελικη η 4ρτη.(εσυ γιαννη? χεχε) εχω και μπορω να παρουσιασω δυναμομετρησεις με 140κατι αλογα τροχο και 16 κιλα που σημαινει 160κατι και 18,5 κιλα κινητηρα. και τελικη με 4ρτη 203.τι να πιστεψω? οτι με συμφερει η οτι βλεπω? οδηγωντας το βλεπω 150 κινητηρα. αυτο ειναι και ετσι το βλεπω. παντως σχεδον ολα τα υπολοιπα πηγαν καλα και ΙΣΩΣ δειχνει σωστα το δυναμομετρο οποτε αρχιζω και ψαχνομαι.......... μηπως με δουλεψαν σε 3 δυναμομετρα(γινοντε και αυτα)
YΓ προυποθεσεις που ισως φταινε...
ειχα ξεφουσκωτα λαστιχα
εχω πειραγμενο στροφομετρο και το δυναμομετρο διαβαζει 3000 στροφες παιρνει δεδομενα και αναλογα δινει.(εδω κατι γινεται)
ειχα απλη αμολυβδη λογω οτι ημουν απο ταξιδι και ημουν φουλ
δεν αποθηκευσαν στο κομπιουτερ του δυναμομετρου τις διαστασεις απο τα λαστιχα μου. εχω 14ρες. ισως να μη χρειαζεται.Αλλα στα αλλα δυναμομετρα ηταν απαραιτητο!!!
ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ?