Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Dyno Day
Παλιά 19-09-05, 12:06
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός

Δεν ειχα παρει θεση αλλα φαινετε οτι πρεπει να βαλουμε στην θεση τους ορισμενα πραγματα.

το προβλημα το μεγαλο δημιουργηθηκε την δευτερα που το περιοδικο αλλαξε ημερομηνια χωρις να γνωριζω οτιδηποτε.

την τριτη αρχιζω να ψαχνω τα μελη να τα ειδοποιησω για την αλλαγη και ιδιετερα τον ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕ που ειχα μια καρτα του αλλα δεν τον ειχα σαν μελος και δεν καταφερα να τον βρω γιατι ηθελα ακομα μια TS και οσοι απο εσας ειχατε κατι δυνατο ,η μετατροπη ,σας το ειχα πει οτι σας ηθελα για να δειξουμε δυναμη.

τωρα για το θεμα για οσους εισαστε εγγεγραμενα μελη και μη το ειχα κανονισει να δυναμομετρηθειτε οσοι και να πηγαινατε και παρολο το οτι σας το ειπα δεν πηγατε.

δεν πειραζει .

ειχα κανονισει ενα μεγαλο προγραμμα για φετος και θα ειμαι αρκετα σφιχτος στις αποφασεις μου απο εδω και περα , ηδη στο ATHENS TUNING SHOW δεν πολυασχοληθηκαμε αν και εχουμε και περιπτερο και αυτοκινητα για ολες τις ημερες.

Παντως θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον δημητρη Δ που πραγματικα εχει ασχοληθει και εχει προσπαθησει να μας βρει αρκετες ακρες.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-09-05, 12:51
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 274
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φάνη,

Σ'ευχαριστώ για τη παρέμβαση.
Παραμένω στη διάθεση σου για οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να χρειαστείς εσύ και το club.
Παλιά 20-09-05, 01:23
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι γελα Marmel μου γλιτωσες γι'αυτο.Ρε μπας και τα εκανες εσυ μπαχαλο για να τη γλιτωσεις;
Τελοσπαντων ρε φιλε μπριζωνομαι γιατι καποια πραγματα μου φαινονται απιστευτα.Κανονισου να εχει η δυναμομετρηση 1.4 και 1.6 ως επι των πλειστον.Αληθεια εσυ το εβαλες πανω;
Και για να σχολιασω και εγω καποια μελη και ας μην τα εχω δει ποτε μου(για να μην λετε οτι γκρινιαζω και συνεχεια) δεν ξερω αλλα σαν το bill αλλα και το Hatzidi2 που πρωτοι αυτοπροταθηκαν για να δωσουν τη θεση τους αξιζει να τα γνωρισεις αλλα κατι αλλους που μυριστηκαν 'πτωμα' και επεσαν να το κατασπαραξουν ουτε απο μακρια φιλε μου.
Φιλε wastegate sorry δεν καταλαβα οτι εκανες πλακα αν και σου απαντησα γιατι διαφωνω.Τελοσπαντων συγνωμη αν φανηκα επιθετικος και αρκετα συγχυστηκα με ολο το θεμα.
χα χα λες να τα εκανα εγω? ελειπα στη δευτερη φορα. οντως εγιναν απο οτι ακουσα καποια λαθακια αλλα ολα στο προγραμμα ειναι αλλα ειδα σωστη αντιμετωπιση απο τα μελη. το εβαλα επανω την πρωτη μερα πηγε καλα απλα περιμενα και αλλα ........ απλα υπηρχαν διαφοροι λογοι που και γω ακομα εχω αποριες με το τι και πως.ισως στα αλλα 3 δυναμομετρα με κοροιδευαν με τα χαρτια τους. ισως αυτο.ισως ειμαι εκει σε οτι εδειξε!!! το θεμα ειναι τι λεει στο δρομο. και μαμα μαυροκαπακο δε μ εχει περασει ακομα και ουτε προκειτε ειδικα το δικο σου χε χε. τελος καλο ολα καλα.
α ξεχασα τα νουμερα. εδειξα 142κατι και 15,6 κιλα ροπη. και 197 τελικη η 4ρτη.(εσυ γιαννη? χεχε) εχω και μπορω να παρουσιασω δυναμομετρησεις με 140κατι αλογα τροχο και 16 κιλα που σημαινει 160κατι και 18,5 κιλα κινητηρα. και τελικη με 4ρτη 203.τι να πιστεψω? οτι με συμφερει η οτι βλεπω? οδηγωντας το βλεπω 150 κινητηρα. αυτο ειναι και ετσι το βλεπω. παντως σχεδον ολα τα υπολοιπα πηγαν καλα και ΙΣΩΣ δειχνει σωστα το δυναμομετρο οποτε αρχιζω και ψαχνομαι.......... μηπως με δουλεψαν σε 3 δυναμομετρα(γινοντε και αυτα)
YΓ προυποθεσεις που ισως φταινε...
ειχα ξεφουσκωτα λαστιχα
εχω πειραγμενο στροφομετρο και το δυναμομετρο διαβαζει 3000 στροφες παιρνει δεδομενα και αναλογα δινει.(εδω κατι γινεται)
ειχα απλη αμολυβδη λογω οτι ημουν απο ταξιδι και ημουν φουλ
δεν αποθηκευσαν στο κομπιουτερ του δυναμομετρου τις διαστασεις απο τα λαστιχα μου. εχω 14ρες. ισως να μη χρειαζεται.Αλλα στα αλλα δυναμομετρα ηταν απαραιτητο!!!
ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ?
Παλιά 21-09-05, 02:14
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλα ρε 142 μονο;Δεν ξερω ρε φιλε γι'αυτο ηθελα να δυναμομετρηθουν 20V να τελειωσει η ολη ιστορια με το ποσα βγαζουν;140-150-170;Τεσπα το αυτοκινητο σου εσυ το γνωριζεις!Παντως απο 140 σε 160 ειναι τεραστια διαφορα απο 2 δυναμομετρα.Κατι παιζει σε ενα απο τα 2
Μα καλα βαζεις απλη βενζινη;σχεδον ειναι απαγορευτικη σε τετοια μοτερ.Και εδω χανεις πολυ σε δυναμη αλλα τοσο;
Οσο για σενα diaphane οσο γραφεις ακαταλαβιστικα,σχεδον ασυναρτησιες παντα θα το βλεπεις το ονοματακι μου!Ακου τωρα απαιτηση που ειχες!Να καταλαβω αυτα που εχεις στο μυαλο σου και οχι αυτα που γραφεις!!!Και επειδη παλι εκτιθεσαι αλλο η παρεα και ο χαβαλες και αλλο η δουλεια.Οταν ειναι να κανουμε μια δουλεια,την κανουμε σωστα χωρις περαιτερω.Θα μας διαβασουν και μερικες χιλιαδες ματια.Γι'αυτο και το πηρα σοβαρα το ολο εγχειρημα σε αντιθεση με εσενα που επιμενεις απο οτι βλεπω να το αντιμετωπιζεις παναλαφρα.Χαβαλε εγω κανω στη καφετερια και οχι στα 10 πραγματακια που πρεπει να 'δημιουργησουμε' κατι.
Ρε μπας και δεν το οργανωσε ο Marmel το ολο εγχειρημα και το οργανωσες εσυ;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-05, 02:23
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Πανο.Βαζεις απλη αμολυβδη και θελεις να βαλεις νιτρο loud .Αν οντως ειχες απλη αμολυβδη τουλαχιστων 5-8 αλογα κατω απο 100 οκτανια loud .
Παλιά 21-09-05, 12:23
g6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 286
g6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Ναι γελα Marmel μου γλιτωσες γι'αυτο.Ρε μπας και τα εκανες εσυ μπαχαλο για να τη γλιτωσεις;
Τελοσπαντων ρε φιλε μπριζωνομαι γιατι καποια πραγματα μου φαινονται απιστευτα.Κανονισου να εχει η δυναμομετρηση 1.4 και 1.6 ως επι των πλειστον.Αληθεια εσυ το εβαλες πανω;
Και για να σχολιασω και εγω καποια μελη και ας μην τα εχω δει ποτε μου(για να μην λετε οτι γκρινιαζω και συνεχεια) δεν ξερω αλλα σαν το bill αλλα και το Hatzidi2 που πρωτοι αυτοπροταθηκαν για να δωσουν τη θεση τους αξιζει να τα γνωρισεις αλλα κατι αλλους που μυριστηκαν 'πτωμα' και επεσαν να το κατασπαραξουν ουτε απο μακρια φιλε μου.
Φιλε wastegate sorry δεν καταλαβα οτι εκανες πλακα αν και σου απαντησα γιατι διαφωνω.Τελοσπαντων συγνωμη αν φανηκα επιθετικος και αρκετα συγχυστηκα με ολο το θεμα.
χα χα λες να τα εκανα εγω? ελειπα στη δευτερη φορα. οντως εγιναν απο οτι ακουσα καποια λαθακια αλλα ολα στο προγραμμα ειναι αλλα ειδα σωστη αντιμετωπιση απο τα μελη. το εβαλα επανω την πρωτη μερα πηγε καλα απλα περιμενα και αλλα ........ απλα υπηρχαν διαφοροι λογοι που και γω ακομα εχω αποριες με το τι και πως.ισως στα αλλα 3 δυναμομετρα με κοροιδευαν με τα χαρτια τους. ισως αυτο.ισως ειμαι εκει σε οτι εδειξε!!! το θεμα ειναι τι λεει στο δρομο. και μαμα μαυροκαπακο δε μ εχει περασει ακομα και ουτε προκειτε ειδικα το δικο σου χε χε. τελος καλο ολα καλα.
α ξεχασα τα νουμερα. εδειξα 142κατι και 15,6 κιλα ροπη. και 197 τελικη η 4ρτη.(εσυ γιαννη? χεχε) εχω και μπορω να παρουσιασω δυναμομετρησεις με 140κατι αλογα τροχο και 16 κιλα που σημαινει 160κατι και 18,5 κιλα κινητηρα. και τελικη με 4ρτη 203.τι να πιστεψω? οτι με συμφερει η οτι βλεπω? οδηγωντας το βλεπω 150 κινητηρα. αυτο ειναι και ετσι το βλεπω. παντως σχεδον ολα τα υπολοιπα πηγαν καλα και ΙΣΩΣ δειχνει σωστα το δυναμομετρο οποτε αρχιζω και ψαχνομαι.......... μηπως με δουλεψαν σε 3 δυναμομετρα(γινοντε και αυτα)
YΓ προυποθεσεις που ισως φταινε...
ειχα ξεφουσκωτα λαστιχα
εχω πειραγμενο στροφομετρο και το δυναμομετρο διαβαζει 3000 στροφες παιρνει δεδομενα και αναλογα δινει.(εδω κατι γινεται)
ειχα απλη αμολυβδη λογω οτι ημουν απο ταξιδι και ημουν φουλ
δεν αποθηκευσαν στο κομπιουτερ του δυναμομετρου τις διαστασεις απο τα λαστιχα μου. εχω 14ρες. ισως να μη χρειαζεται.Αλλα στα αλλα δυναμομετρα ηταν απαραιτητο!!!
ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ?

Φιλε MARMEL η μονη λυση ειναι να φουλαρεις 100αρα βενζινη και να δυναμομετρησεις σε δυναμομετρο που βγαινουν οι τροχοι και το ακρο κουμπωνει πανω στο δυναμομετρο. Εκει θα βγαλεις πραγματικη δυναμη στους τροχους και τα πλεον ασφαλη συμπερασματα.
Θα κατεβεις στο Tuning Show?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-05, 13:12
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Καλα ρε 142 μονο;Δεν ξερω ρε φιλε γι'αυτο ηθελα να δυναμομετρηθουν 20V να τελειωσει η ολη ιστορια με το ποσα βγαζουν;140-150-170;Τεσπα το αυτοκινητο σου εσυ το γνωριζεις!Παντως απο 140 σε 160 ειναι τεραστια διαφορα απο 2 δυναμομετρα.Κατι παιζει σε ενα απο τα 2
Μα καλα βαζεις απλη βενζινη;σχεδον ειναι απαγορευτικη σε τετοια μοτερ.Και εδω χανεις πολυ σε δυναμη αλλα τοσο;
Οσο για σενα diaphane οσο γραφεις ακαταλαβιστικα,σχεδον ασυναρτησιες παντα θα το βλεπεις το ονοματακι μου!Ακου τωρα απαιτηση που ειχες!Να καταλαβω αυτα που εχεις στο μυαλο σου και οχι αυτα που γραφεις!!!Και επειδη παλι εκτιθεσαι αλλο η παρεα και ο χαβαλες και αλλο η δουλεια.Οταν ειναι να κανουμε μια δουλεια,την κανουμε σωστα χωρις περαιτερω.Θα μας διαβασουν και μερικες χιλιαδες ματια.Γι'αυτο και το πηρα σοβαρα το ολο εγχειρημα σε αντιθεση με εσενα που επιμενεις απο οτι βλεπω να το αντιμετωπιζεις παναλαφρα.Χαβαλε εγω κανω στη καφετερια και οχι στα 10 πραγματακια που πρεπει να 'δημιουργησουμε' κατι.
Ρε μπας και δεν το οργανωσε ο Marmel το ολο εγχειρημα και το οργανωσες εσυ;
Μπά, είναι δάχτυλος του Πάνου!!! Άκου που σου λέω!!! Αλήθεια..... ¨Πάνο, πώς βάζεις απλή βενζίνη και δεν σου βαράει πυράκια??? Μου κάνει εντύπωση!!!
Και δεν νομίζω ρε παιδιά ότι χάνει 6-7 άλογα απο την βενζίνη! Πολύ δεν είναι?

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-05, 21:38
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και εγω πιστευω οτι ειναι πολλα τα αλογα για διαφορετικες βενζινες αλλα απο την αλλη ειναι και η δομη αυτων των μοτερ να δουλευουν με 100αρες.Ασε που διαβασα και πανω απο 100.Κατι γιαπωνεζικες βενζινες!Ειναι και η συμπιεση στο θεο!!
Και ξαναειπα στο Power παλαιοτερα δυναμομετρηση 'μαυρου' στα 159 με απλη.Μεχρι τα 165 ειναι 6 αλογακια.
Μηπως εδω βρισκεται ολο το μυστικο;Τα παιδια με τα TS τι λενε;Δυναμομετρηθηκαν καποιοι με απλη;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-05, 22:05
Το avatar του χρήστη Virus
Virus Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 264
Virus είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε καποιο περιοδικο(δεν θυμαμαι πιο)ειχαν βγαλει με ενα Cupra μαμα 8 αλογα διαφορα με απλη και 100!!
Ρε παιδια αν και το εχω ξαναπει τα αλογα που δινει η Τoyota για τα 20v ειναι υπερβολικα!
Αυτα που βγαζουν ειναι 140-145 τα ασημι και 155-160 τα μαυρα!Στροφαλο αυτα οχι τροχο
Και αυτο το λεω μετα απο πολυ ψαξιμο....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-05, 23:21
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

καλα. φατε εσεις 4500 ευρω στις διακοπες σας και μετα θα δω τι βενζινη θα βαζετε.στο ταξιδι δεν βαραει πυρακια και στο συνολο του βαζω v-power απλη. δεν ειπα οτι κοβει 8 αλογα η βενζινη απλα ισως ειναι ενας λογος για λιγο πιο χαμηλα νουμερα.ειπα εμενα μου φενεται 150.μπορω να επισκεφτω ξαφνικα αυτους που εχουν αμφιβολιες (βλεπε mechanicaf χεχε ).στην εκθεση εκτος απροοπτου θα παω. θα τηλ.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Dyno-day :-p Marios50 Videos 3 23-12-10 01:37
Dyno day toyota mania ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 42 17-04-10 19:37
My first dyno gio911 TOYOTA COROLLA T-SPORT 19 02-12-09 00:52
Dyno toyota mania ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 11 24-11-09 17:18
Dyno Day turbakias!!! ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 23 09-04-05 04:14

Page generated in 0,17233706 seconds (80,57% PHP - 19,43% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:56.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com