Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB |
|
|
|
Re: Dyno Day |
|
16-09-05, 18:32
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Dyno Day
billllllll
Σέ έχω δει μόνο μιά φορά αλλά είναι διάκριτο το ήθος και η ευγένεια σου.
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη νεαροί σαν εσένα...
Σχετικά με τη συγνώμη, είσαι ο μοναδικός που σίγουρα δεν χρωστάει τίποτα και σε κανένα για την έλλειψη υποδομής και οργάνωσης...
|
16-09-05, 18:34
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΙΓΑΛΕΩ
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Τώρα που τελείωσαν οι δυναμομετρήσεις, μπορούμε με κάποιο τρόπο να μάθουμε τα αποτελέσματα και να έχουμε και ένα διάγραμμα των καμπυλών ισχύος-ροπής ο καθένας για το αμάξι του, ή θα πρέπει να περιμένουμε την έκδοση του περιοδικού?
Στο περιοδικό θα δημοσιευθούν τα αποτελέσματα όλων των αμαξιών που μετρήθηκαν?
|
16-09-05, 18:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Aπαντώντας πρώτα σε 'σενα Soto, να πώ ότι το περιοδικό θα δημοσιεύσει 11 μετρήσεις απο κάθε μέρα, σε σύνολο 15 μετρήσεων (κάθε ημέρας). Επίσης (χωρίς να είμαι ακομα απόλυτα βέβαιως) θα μας δωθούνε τα αποτελέσματα των μετρήσεων, και οπότε θα μπορεί να πάρει ο καθένας την δικιά του.
Κατά 2ον, θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι δεν ήτανε άρτια διοργανωμένο απο την πλευρά μας. Βέβαια λένε ότι κάθε τι που μαθαίνεις είναι για καλο, και πάντα να κρατάς τα θετικά και τα αρνητικά να σου γίνονται μάθημα! Στο δια ταύτα, κι εγώ με τη σειρά μου να ζητήσω συγνώμη απο όσους ταλαιπωρηθήκανε, και αν μη τι άλλο να πούμε ότι θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο οργανωμένοι σε όποιο event ακολουθήσει!
Παιδιά, το θέμα ειναι να μαθαίνουμε απο τα λάθη μας....... και πιστέψτε με λάθη θα γίνονται!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
16-09-05, 19:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton";p="
Aπαντώντας πρώτα σε 'σενα Soto, να πώ ότι το περιοδικό θα δημοσιεύσει 11 μετρήσεις απο κάθε μέρα, σε σύνολο 15 μετρήσεων (κάθε ημέρας). Επίσης (χωρίς να είμαι ακομα απόλυτα βέβαιως) θα μας δωθούνε τα αποτελέσματα των μετρήσεων, και οπότε θα μπορεί να πάρει ο καθένας την δικιά του.
|
Aπό ότι μου είπαν θα στείλουν τις δυναμομετρήσεις στον Σπύρο. Άρα περιμένουμε και βλέπουμε. Πάντως είχε γέλιο χτες. Καλή φάση.
|
16-09-05, 21:16
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Ναι γελα Marmel μου γλιτωσες γι'αυτο.Ρε μπας και τα εκανες εσυ μπαχαλο για να τη γλιτωσεις;
Τελοσπαντων ρε φιλε μπριζωνομαι γιατι καποια πραγματα μου φαινονται απιστευτα.Κανονισου να εχει η δυναμομετρηση 1.4 και 1.6 ως επι των πλειστον.Αληθεια εσυ το εβαλες πανω;
Και για να σχολιασω και εγω καποια μελη και ας μην τα εχω δει ποτε μου(για να μην λετε οτι γκρινιαζω και συνεχεια) δεν ξερω αλλα σαν το bill αλλα και το Hatzidi2 που πρωτοι αυτοπροταθηκαν για να δωσουν τη θεση τους αξιζει να τα γνωρισεις αλλα κατι αλλους που μυριστηκαν 'πτωμα' και επεσαν να το κατασπαραξουν ουτε απο μακρια φιλε μου.
Φιλε wastegate sorry δεν καταλαβα οτι εκανες πλακα αν και σου απαντησα γιατι διαφωνω.Τελοσπαντων συγνωμη αν φανηκα επιθετικος και αρκετα συγχυστηκα με ολο το θεμα.
|
|
|
|
16-09-05, 21:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Ναι γελα Marmel μου γλιτωσες γι'αυτο.Ρε μπας και τα εκανες εσυ μπαχαλο για να τη γλιτωσεις;
Τελοσπαντων ρε φιλε μπριζωνομαι γιατι καποια πραγματα μου φαινονται απιστευτα.Κανονισου να εχει η δυναμομετρηση 1.4 και 1.6 ως επι των πλειστον.Αληθεια εσυ το εβαλες πανω;
Και για να σχολιασω και εγω καποια μελη και ας μην τα εχω δει ποτε μου(για να μην λετε οτι γκρινιαζω και συνεχεια) δεν ξερω αλλα σαν το bill αλλα και το Hatzidi2 που πρωτοι αυτοπροταθηκαν για να δωσουν τη θεση τους αξιζει να τα γνωρισεις αλλα κατι αλλους που μυριστηκαν 'πτωμα' και επεσαν να το κατασπαραξουν ουτε απο μακρια φιλε μου.
Φιλε wastegate sorry δεν καταλαβα οτι εκανες πλακα αν και σου απαντησα γιατι διαφωνω.Τελοσπαντων συγνωμη αν φανηκα επιθετικος και αρκετα συγχυστηκα με ολο το θεμα.
|
Φίλε Δημήτρη, είναι καλό να μπριζωνόμαστε που και που! Κάνει καλό! Ετσι θα γίνουμε όλοι καλύτεροι για αυτό που -όπως είπες και εσύ- αγαπάμε! Το κλάμπ μας!
Υ.Γ. Ελπίζω να επιτρέπεται το "Φιλε", ε?
Υ.Γ.2 Και έψαχνα να βρώ γιατί δεν ανακοινώνει τα άλογά του ο marmel!!! Σε ευχαριστώ που μου έλυσες την απορία!!! χεχεχε
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
17-09-05, 00:53
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Ναι ρε Ayrton γιατι να μην επιτρεπεται το φιλε;κανα γεροπαραξενος ειμαι;Ουτως ή αλλως δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα, αλλα μονο να μοιραστουμε.
Υ.Γ1Εκτος απο αυτους που τα θελουν ολα δικα τους
Υ.Γ2marmel where are u;
|
17-09-05, 09:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Φιλε wastegate sorry δεν καταλαβα οτι εκανες πλακα αν και σου απαντησα γιατι διαφωνω.
|
Δεν πειραζει ρε συ τωρα εχουμε αλλο θεμα.Αληθεια πανο γιατι δεν λες ποσα βγαζεις????χαχαχαχα παλι μπαχαλο θα το κανουμε
Υ.Γ.
Πανο τελικα βρηκες απο που χανει και κανει φφφςςςςςςςςςς
|
|
18-09-05, 15:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
επειδή για άλλη μια φορά φίλε μου mechanicaf παρουσιάζεις τα πράγματα όπως εσύ θα ήθελες σου λέω το εξής.δεν γράφω στο post μου έλα είτε το δυναμομετρήσεις είτε όχι (δηλαδή αν θα μπορέσεις να το δυναμομετρήσεις).απλά γράφω όσοι πιστοί προσέλθεται στην δυναμομέτρηση είτε βάλετε το αυτοκίνητο πάνω είτε όχι.αυτό μπορεί να σημαίνει αυτό που κατάλαβες εσύ ή να σημαίνει αν θέλετε μπορείτε να έρθετε για την παρέα και τον χαβαλέ.λάθος μου που δεν το προσδιόρισα σωστά,ότι και να σημάινει, αλλά και λάθος σου που πατάς πάνω σε αυτό και για άλλη μια φορά μου τα χώνεις γιατί αν διάβασες σου είπα αν μπορέσεις να έρθεις και την παρασκευή στη συνάντηση απλά για να τα πούμε.και επειδή αναφερθήκατε και στο θέμα με τα μέλη και μη μέλη, πιστεύω πως όλοι καταλαβαίνουμε πως όταν ενδιαφερόμαστε για κάτι όπως τα αυτοκίνητα μας και λέμε μπαίνω στο κλάμπ και γίνομαι μέλος το κάνουμε επειδή μας ενδιαφέρει το αυτοκινητό μας και θέλουμε να βρούμε και άλλους με τα ίδια ενδιαφέροντα.επομένως όταν βγαίνει μια ανακοίνωση ποιούς πιστεύεται ότι αφορά?τον γείτονα απέναντι ??????
και σου λέω και κάτι άλλο.αν είμαι μέσα σε αυτούς που λες ότι μυρίστηκαν πτώμα και έπεσαν να το κατασπαράξουν χίλιες φορές μακρυα φίλτατε.εγώ πάντως έδωσα το παρόν όπως και πολλά άτομα,ενεργά μέλη και μη και δυναμομετρήθηκαν όσοι ήθελαν.δεν έμεινε κανένας εκτός.εγώ πήγα απλά να παρακολουθήσω και να βιντεοσκοπήσω την όλη φάση για το αρχείο μου,η οποία κάποια στιγμή θα είναι και διαθέσημη σε όλους.το ίδιο έκαναν και αρκετοί άλλοι.
επίσης για αυτό που έγραψες φίλε ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ δεν θα ήθελα να το σχολιάσω.το αν είμαι παιδάκι ή άντρας αυτό μπορούν να το κρίνουν όλοι και ο καθένας να σχηματήσει την δική του άποψη σύμφωνα με τα πιστεύω του.
|
|
|
19-09-05, 10:46
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Καλήμέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.
ΔΙΑΦΑΝΗ ΨΥΧΗ. Γράφεις "δέν θέλω να το σχολιάσω" αλλά το σχολιάζεις....
Αυτό σημαίνει οτι ενοχλήθηκες κάπως όπως και εγώ που προετοιμάστηκα, πήγα τη Τετάρτη σαν τον μ....... επειδή κανένας δεν με ενημέρωσε τη Τρίτη. Νομίζεις οτι είχα ανάγκη να γλυτώσω χρήματα για δυναμομέτρηση ? Νομίζω οτι θα βοηθούσα στη καλύτερη παρουσία και να δείχναμε μεγαλύτερο μεσο όρο ιπποδύναμης στο περιοδικό. Το εάν ενδιαφέρομαι για το club, να ρωτήσεις το Φάνη πόσες φορές μέσω της δουλειάς μου συναντώ εταιρίες και προσπαθώ να τους πείσω να γίνονται χορηγοί και να δίνουν προιόντα με έκπτωση στο club. Νομίζει κανείς σας οτι το κάνω για προσωπικό μου όφελος ?
Πιστεύω να παρατήρησες οτι πιθανότατα θα χρειαστεί να βελτιώσεις το γραπτό σου λόγο μιάς και προκαλεί εύκολα "παρερμηνίες" και από άλλα μέλη που διαβάζουν.
Νομίζω οτι ασχολήθηκα ήδη αρκετά με το εν λόγω θέμα και σαφώς έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου από αυτό...
Με αφορμή όμως αυτό το "μικρό" διαπληκτισμό, αναρωτήθηκε κάποιος απο εσάς ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΑΝ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ???
Να γνωρίζεις οτι με την ωχαδελφίστικη συμπεριφορά κάποιων, το αποτέλεσμα είναι το club να γίνεται ολοένα πιό "φτωχό" καθώς πικραίνονται και προσβάλλονται κάποια άλλα μέλη...
Όσοι δεν γνωρίζουν το γιατί ας αναρωτηθούν...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Dyno-day :-p |
Marios50 |
Videos |
3 |
23-12-10 01:37 |
Dyno day |
toyota mania |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
42 |
17-04-10 19:37 |
My first dyno |
gio911 |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
19 |
02-12-09 00:52 |
Dyno |
toyota mania |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
11 |
24-11-09 17:18 |
Dyno Day |
turbakias!!! |
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ |
23 |
09-04-05 04:14 |
Page generated in 0,17572904 seconds (79,18% PHP - 20,82% MySQL) with 46 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|