Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Dyno Day
Παλιά 14-09-05, 11:10
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από admin";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
λογω του οτι εγινε ενα μεγαλο προβλημα με εγγεγραμενα μελη με καρτα και μη , στην δυναμομετρηση θα προτιμηθουν τα μελη που εχουν καρτα και ειναι εντος της λιστας και μετα οι υπολοιποι.

συγνώμη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα, από ότι είδα την λίστα είμαστε 16 αυτοκίνητα, θα παρακαλούσα τον φίλο από την POWER, να μας πει εάν μπορεί να εξυπηρετήσει και τους 16, εάν δεν είναι εφικτό και πρέπει να αφαιρεθούν κάποια αυτοκίνητα, ξεκινήστε πρώτα από εμένα.

Νόμιζω ότι δεν θα μου άρεσε να χάσω όλη την ημέρα μου, και τελικά να μην κάνω την δυναμομέτρηση.
Και επειδή δεν μου αρέσουν οι παρεξηγήσεις, όπως και οι συμπεριφορές σε πήρα τηλέφωνο και ετοιμάζομαι για την Πέμπτη, θα παρακαλούσα για μια οριστική λίστα για να ξέρουμε τι θα κάνουμε.

στο φίναλε το αρχικό post έλεγε να δηλώσουμε συμμετοχή ανεξάρτητα εάν είμαστε μέλη με κάρτα ή όχι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-09-05, 11:45
Το avatar του χρήστη SavvasKE35
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 354
SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
"στο φίναλε το αρχικό post έλεγε να δηλώσουμε συμμετοχή ανεξάρτητα εάν είμαστε μέλη με κάρτα ή όχι"

ΣΩΣΤΟΣ.........ΣΩΣΤΟΣ.......Οι "γρηγοροι" δηλ. ΘΑ ειναι μονο οι "φραγκατοι"? αυτοι που πληρωνουν? Για χομπι το κανουμε, αμα το καναμε για καρριερα θα ειχαμε πεθανει της πεινας.
Παλιά 14-09-05, 12:18
Το avatar του χρήστη ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 260
ΘΕΟΔΩΡΟΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
όπως και οι συμπεριφορές σε πήρα τηλέφωνο και ετοιμάζομαι για την Πέμπτη, θα παρακαλούσα για μια οριστική λίστα για να ξέρουμε τι θα κάνουμε.

κοιτα φιλαρακο δεν με ενδιαφερει πως την εχεις δει και τι υποννοεις με αυτο που εγραψες αλλα επειδη ακυρωσα καποια δουλεια που ειχα για την πεμπτη ζητησα απο τον Φανη να μου πει εαν υπαρχει χωρος για την δυναμομετρηση.ο ανθρωπος δεν μου υποσχεθηκε τιποτα ουτε και θα παω για να παρω καποιου την θεση.Απλα μενω κοντα και θα παω να δω τι γινεται.Οσο αφορα τα μελη με καρτα η μη τα αυτοκινητα θα μπουν στο περιοδικο αρα τα παιδια που εχουν καρτα ειναι αυτονοειτο οτι προηγουνται...........

Οι "γρηγοροι" δηλ. ΘΑ ειναι μονο οι "φραγκατοι" αυτοι που πληρωνουν

ουτε γρηγορος ειμαι ουτε λεφτα εχω(φοιτητης ειμαι) αλλα το ποσο που δινουμε για να γινουμε μελη ειναι γελοιο καθως και αναγκαιο για να υπαρχει το corollaclub.ολοι καταλαβαινουμε οτι υπαρχουν και καποια εξοδα.....οταν δηλαδη περνουμε τζαμπα το αυτοκολητακι και το παιζουμε μουρες ειναι καλα η ακομα και τωρα στη δυναμομετρηση πως θελει ενα παληκαρι που δεν εχει δωσει ουτε τα τυπικα για το club να επωφεληθει μια δυναμομετρηση που κοστιζει τουλαχιστον 60 ευρω?δεν νομιζω οτι θελει πολυ μαυλο για να το σκεφτητε.
Παλιά 14-09-05, 12:31
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 282
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
στο φίναλε το αρχικό post έλεγε να δηλώσουμε συμμετοχή ανεξάρτητα εάν είμαστε μέλη με κάρτα ή όχι.
Προς ΘΕΟΔΩΡΟ: αυτό πιο πάνω "ξέχασες" να το σχολιάσεις όμως.. Γιατί δεν μας λες την άποψή σου και γι'αυτό,μιας και είχες άποψη για τα άλλα που έγραψες...
Παλιά 14-09-05, 12:51
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Παιδιά χαλαρώστε!!!
Σωστά τα παιδιά που αναφέρουν πως στο αρχικό post δεν έγινε αναφορά μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη...
Όμως ρε σεις από τη στιγμή που ασχολήστε με το site και τις δραστηριότητες του club γιατί δε γράφεστε (πολύ μικρό το ποσό) έτσι ώστε να είμαστε και πιο οργανωμένοι... Πχ έκατσε αυτό με την αλλαγή της ημερομηνίας αν είσασταν γραμμένοι θα είχαμε τηλέφωνα να σας πάρουμε να σας πούμε για την αλλαγή.
( Βέβαια υπήρχε και η λύση με την δήλωση συμμετοχής να βάζουμε και τηλέφωνο )

Το σωστότερο θα ήταν να υπάρχει μια σημείωση πως θα έχουν προτεραιότητα τα μέλη και όσοι άλλοι χωρέσουν...

Φίλε hatzidi2 ελπίζω να τα πούμε αύριο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-09-05, 12:51
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Offline:
Μικρό Μέλος

Προς ΘΕΟΔΩΡΟ: αυτό πιο πάνω "ξέχασες" να το σχολιάσεις όμως.. Γιατί δεν μας λες την άποψή σου και γι'αυτό,μιας και είχες άποψη για τα άλλα που έγραψες...
Φιλε μου σχολιασα αυτα που αφορουν καθαρα εμενα.το παληκαρι πανω απευθυνθηκε στο post μου αφηνωντας υποννοουμενα που δεν μου αρεσαν καθολου....οσον αφορα το αλλο θεμα δεν νομιζω οτι δεν θα σας αφησουν να κανετε δυναμομετρηση εαν υπαρχει χωρος.Απλα λεω οτι ειναι απολυτα λογικο να εχουν προτεραιοτητα τα παιδια που ειναι μελη με καρτα.πιστευω πως απλα δεν θελεις να το καταλαβεις αυτο...........................
Παλιά 14-09-05, 12:53
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
ΘΕΟΔΩΡΟΣ , ειμαι λιγο μεγαλυτερος απο σενα, και οχι τοσο ευεξαπτος. Μου φαινεται οτι ολα σε φταινε. Δεν μιλησα για σενα, γιατι ουτε σε ξερω, αλλα ουτε και θελω να σε μαθω. Εχω 5-10 φιλους, και πολλοι ειναι. Εσυ κατσε και μαλωνε με ολο το κοσμο. Εγω χτιζω το κοσμο γυρω μου με ατομα που μπορω να συννενοηθω, οχι φωνακλαδες. Με τυπους σαν κ εσενα δεν εχω πασα διαθεση για επικοινωνια. Να χαλασω τη ζαχαρενια για ποιον? για σενα? αστο φιλε, φαε το κοσμο ολοκληρο, γυρνα τα πανω κατω, γραψου και σε πουθενα σαν συνδικαλιστικο οργανο, ωστε να γεμισει ο χρονος σου. Εν παση επειδη με βγαινει και μενα κακια τωρα, δεν φταις ουτε και εσυ για το τροπο που κινεισαι και μιλας......
Παλιά 14-09-05, 13:01
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Οσο αναφορα "γιατί δε γράφεστε (πολύ μικρό το ποσό) έτσι ώστε να είμαστε και πιο οργανωμένοι"
, εγω προσωπικα ουτε που το ηξερα, δεν κολλησα σε λεφτα, εχω 2-3 εβδομαδες που μπαινω,να τα στειλω με οτι θελεται. εχουμε τοσες δουλειες καθε μερα, απο το πρωι μεχρι αργα το βραδυ. Δεν προλαβαινω τιποτα, μονο σαββατο απογευμα, κυριακη ολη μερα. Εμενα το site μου το ειπε ο GEORGIOS_XYNOS απο θεσσαλονικη.εκανα στα γρηγορα register,και βρηκα πολλα παιδια με γνωσεις, που δεν εχω εγω. Πολυ θετικο. Αλλα κατι λαλακιες του στυλ, οταν ειμασταν και εμεις φοιτητες, να αρπαζονται χωρις λογο και αιτια και να τα χωνουν σε καποιον....δεν τα καταλαβαινω. Τι ειμαστε ? Χομπιστες! οχι κομματοσκυλα.
Παλιά 14-09-05, 13:10
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Offline:
Μικρό Μέλος

Εν παση επειδη με βγαινει και μενα κακια τωρα, δεν φταις ουτε και εσυ για το τροπο που κινεισαι και μιλας......

τα υποννοουμενα συνεχιζονται..............
απο ενα post δεν μπορει κανενας να κρινει ουτε ποιος ειμαι ουτε πως μιλαω.τα υποννοουμενα συνεχιζονται..............
τo μονο που εχω να πω ειναι οτι λυπαμαι για την ηλικια σας <κυριε> savaske35.εγω ουτε ασχημα μιλησα ουτε κανενα προσβαλα..........Ουτε εγω θελω τετοιους φιλους γιατι εχω πολυ καλυτερους...............
Παλιά 14-09-05, 13:16
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Offline:
Μικρό Μέλος

Αλλα κατι λαλακιες του στυλ, οταν ειμασταν και εμεις φοιτητες, να αρπαζονται χωρις λογο και αιτια και να τα χωνουν σε καποιον....δεν τα καταλαβαινω. Τι ειμαστε Χομπιστες! οχι κομματοσκυλα.

ωραιο επιπεδο εχετε <κυριε> συγχαρητηρια......................

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Dyno-day :-p Marios50 Videos 3 23-12-10 01:37
Dyno day toyota mania ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 42 17-04-10 19:37
My first dyno gio911 TOYOTA COROLLA T-SPORT 19 02-12-09 00:52
Dyno toyota mania ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 11 24-11-09 17:18
Dyno Day turbakias!!! ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 23 09-04-05 04:14

Page generated in 0,16832805 seconds (79,91% PHP - 20,09% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:02.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com