Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E*101

TOYOTA COROLLA E*101 1992>1996

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: 101 FORUM
Παλιά 07-09-05, 20:20
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Τα ΕΕ ειναι τα 1300cc και τα ΑΕ 1600. Οταν εγραψα 100 εννοουσα 1000 φιλε, λαθος δικο μου. Οσα σου ειπαν για μοτερ starlet gt σε σχεση με το δικο σου ισχυουν. Εχει διαφορες το gt που κανουν τη διαφορα. Μην το σκεφτεσαι καν. Το Starlet gt..... δινει φτερα. Τωρα για το βαψιμο αν και σου ειπα την αποψη μου αν εχεις τα λεφτα καντο οπως λες!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-09-05, 22:30
Το avatar του χρήστη LoVis
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 261
LoVis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
α..ΕΕ ειναι το δικο μου φιλε...1300 ειναι ειδα σημερα ενα με αεροτομη σαν το δικο μας κουκλα...και χρωμα μολυβι μεταλικο αστα επαθα την πλακα μου ο τυπος το εχει κουκλα..κορινθο το ειδα...μενει κανενας κοντα στο μεταξουργειο με ενα θαλασσι corolla 101 ? φτιαγμενο ΚΟΥΚΛΑ? κατω απο το σπιτι μου το ειδα χθες...!
Παλιά 11-09-05, 05:08
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Υπαρχουν angel eyes για το corollaki? συγκεκριμενα ψαχνω αυτα που εχουν φιμε τζαμακι απο μπροστα και τα διαχωριζει απο πισω σε 2 φωτα...οχι τα κλασσικα που βαζουν με το πλαστικο σκετα 2 φωτα ...εχω δει κατι σαν την bmw που εχει τζαμι και απο πισω εχει τα 2 φωτα...καταλαβε κανεις ? :P χεχεχεχ...Σκευτομε και για group N εξατμιση..εχει βαλει κανεις?δινει τιποτα?απο ηχο πως παει ? ( θελω να ακουγομε.. ) ... ( στο μοτερ 1.3 μαμα θα την βαλω ) ....
Παλιά 12-09-05, 19:42
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

angel eyes σε κορολλα ειχα δει μονο σε site του εξωτερικου. Η Celestial δεν πρεπει να τα εχει φερει και το κρυσταλλο τους μπροστα δεν ειναι φιμε. Τωρα για το θεμα της εξατμισης μην περιμενεις με ενα τελικο group N να δεις ηχο οπως τα rallye. Ουτε καν ξερος μπορει να μην ειναι, απλα να προσθεσει λιγη μπασιλα. Ειμαι της αποψης οτι τα κορολλα εχουν πολυ επιβλητικο κωλο για να βαλεις τη μικρh σε μεγεθος group N. Θα μου αρεσε μια κενη φαλτσοκομενη με καποια καλη εξωτερικη διαμετρο. Βεβαια και αυτη που προτεινεις δεν ειναι πολυ ασχημη ιδεα για την κοφτη κορολλα. Την εχω δει στις στρογγυλοφαναρες κορολλα και εκει πηγαινε αρκετα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-09-05, 15:02
Anonymous Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
Anonymous είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Lovis οτι και να κάνεις σε αυτό το αμάξι πάλι πανέμορφο θα είναι.....Ανέβασε καμιά φώτο
να γουστάρουμε οι Liftbackers.....Καλή συνέχεια
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-09-05, 13:21
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Καλημέρα είμαι σε δίλλημα τι εξάτμιση να βάλω...θέλω μια με μπάσσο( να της κοτσαρω κανα subwofer απο πισω? χαχααχχαχα... ) αλλα μου αρεσει και ο ηχος της group N ... πωωω...2 εξατμισεις παιρνει? χαχααχαχαχαχ:Ρ προτείνετε μου καμία καλή εξάτμιση ...άκουσα ένα honda civic 2000modelo 1.4 και είχε βάλει μια εξάτμιση που δεν είχα ξανακούσει καταπληκτικότερο ήχο...λες και παιρνούσε wrc ...περιττό οτι το αμάξι πήγαινε με τα όλα...πρέπει να ηταν "ψιλοπειραγμένο" .. αλλα ηταν 1.4 γιατί τον ρώτησα αλλα δεν τον ρώτησα τι εξάτμιση φοράει καμια πρόταση για επιδόσεις και καλό ήχο??????
Ηθελα να ερθω στο tuning show αλλα η δουλεία δεν μου το επετρεψε ετρεχα απο αθηνα =κορινθο κτλ...ελπιζω στο επομενο meeting να μπορεσω να ερθω
Παλιά 28-09-05, 19:13
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ρε παιδία που θα βρω κανενα καλό bodykit για το κορόλα?ψαχνω στο εξωτερικό αλλα θα ειναι λιγο δύσκολη η συναλλαγή ... καμια πρόταση?
Παλιά 28-09-05, 19:42
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Φιλε LOvis με το θεμα εξατμιση που ρωτας παραπανω. Αν βαλεις μια εξατμιση στρογγυλη, κενη οπως τη λενε τα μαστορια των εξατμισεων θα δεις περιπου τον ηχο που θελεις. Οταλ λεω κενη εννοω σχηματικα οπως πειπου αυτες που φορανε τα impreza και evo με μικροτερη βεβαια αποληξη στο τελος και πολυ μικροτερη διαμετρο, καταλληλη για ατμοσφαιρικο. Με αυτη θα δεις μπασο(subwoofer) ηχο στις μεσαιες και πιο ξερο αλλα οχι τυπου saxo-rallye στις υψηλες. Τιμη γυρω στα 150ε.
Τωρα για bodykit μην περιμενεις ετοιμα πραγματα για αυτο το μοντελο. Πας σε πλαστικο-πολυεστερο-μαστορα και βλεπεις φωτογραφ. και του λες να ταιριαξει κατι που σου αρεσει στο δικο σου. Η βαζεις προσθετα κατω απο τον ηδη υπαρχον προφυλ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-09-05, 19:56
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Φιλε LOvis με το θεμα εξατμιση που ρωτας παραπανω. Αν βαλεις μια εξατμιση στρογγυλη, κενη οπως τη λενε τα μαστορια των εξατμισεων θα δεις περιπου τον ηχο που θελεις. Οταλ λεω κενη εννοω σχηματικα οπως πειπου αυτες που φορανε τα impreza και evo με μικροτερη βεβαια αποληξη στο τελος και πολυ μικροτερη διαμετρο, καταλληλη για ατμοσφαιρικο. Με αυτη θα δεις μπασο(subwoofer) ηχο στις μεσαιες και πιο ξερο αλλα οχι τυπου saxo-rallye στις υψηλες. Τιμη γυρω στα 150ε.
Τωρα για bodykit μην περιμενεις ετοιμα πραγματα για αυτο το μοντελο. Πας σε πλαστικο-πολυεστερο-μαστορα και βλεπεις φωτογραφ. και του λες να ταιριαξει κατι που σου αρεσει στο δικο σου. Η βαζεις προσθετα κατω απο τον ηδη υπαρχον προφυλ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-02-06, 23:48
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

ρε παιδια τι εγινε τα 101 ? νέκρα στο section...

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E*101

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,16284609 seconds (80,17% PHP - 19,83% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:16.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com