Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |
|

31-08-05, 15:21
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
πάντως με την λακ είναι εξακριβωμένο ότι η πινακίδα φαίνεται!!!!!
|
 |
Re: Πείτε μας τι κλήσεις (πως, που, γιατι.....?) φάγατε!!!! |
 |

31-08-05, 15:32
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Re: Πείτε μας τι κλήσεις (πως, που, γιατι.....?) φάγατε!!!!
Μούφα πρέπει να είναι και το μανο και η λάκ...
Εμένα ενας γνωστός μου είπε ενα αλλο κολπο... Αν λέει περάσεις από το radar με περισσότερα απο 200 χιλιομετρα δεν προλαβαίνει τα σε πάρει φωτογραφία και κάτι τέτοιες μπαρούφες... Καγκούρικες απόψεις...
Πάντος δεν ήξερα οτι μπορεί το περιπολικό να σου μετρήσει την ταχύτητα ενω αυτό ειναι εν κινήσει...
Αν κάποις ξέρει τρόπους να προστατευτούμε από τα smurfs (sorry MIkeG) ας μας τους πει!!! 
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
 |
 |

31-08-05, 21:43
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλαμάτα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κυκλοφορεί ένα σπρέι που σίγουρα αποτρέπει απο τα σταθερά ρανταρ να σε φωτογραφίσουν. Αλλα δεν ξέρς που μπορεις να το βρείς. Εγώ παντος όταν κατέβαινα απο Θεσσαλονίκη είχα βγάλει την πίσω πινακίδα και πήγαινα ταπα

03-09-05, 01:40
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
παιδιά δεν είναι και πολύ καλή ιδέα αυτά! μπορεί μετα να σας πάρουν στο κυνήγι και τότε πραγματικά την βάψατε!!!
ps. επειδή είμαι σχετικά νέος οδηγός και μου αρ΄σει να κάνω βλακείες του style σβούρες και χειρόφρενα στις στροφές, αν σε πιάσουν σε γ΄ραφουν για επείδηξη ικανοτήτων! τι πρόστιμο τρως??? Έχει και πόντους και τέτοια???
|

03-09-05, 15:35
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
7 πόντοι, 167 Ευρώ (αν σε γράψουν μόνο για μία παράβαση) 1 μήνα πινακίδες και δίπλωμα...
|
 |
 |

03-09-05, 18:06
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
ouch ouch ouch Δεν είναι λίγο έως πολύ αυστηροί??? αν Γίνει κάτι τέτοιο θα με μαμίσει ο πατέρας μου! 
|
 |
 |

17-05-06, 00:31
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
ρε γ@@@@@ με γραψανε για φιμε στο parking του ΣΕΦ. ενταξει το χρημα ειναι λιγο 33  .το χειροτερο ειναι οτι πηρε και την αδεια κυκλοφορειας για 10 μερες λεει. του μπιπ η δεν του μπιπ? κατι μου ειπε οτι επρεπε να ειχα εγραφο που να λεει οτι η σκαλα του φιμε μου επιτρεπεται. αληθευει? αλλα απ` την μια καλα την εβγαλα γιατι ειχαν σταματησει και 1 citroen saxo και του μπιπ την μανα στα αυτογραφα. μιλαμε 2 μηνιατικα δεν του φτανουν. την ωρα που με ζωγραφιζαν περασαν και 2 corollakia του club. ποιοι περασαν και δεν σταματησαν να του ζωγραφισουμε το μπατσαδικο με τα λογοτυπα μας?
τι παιζει? μπορω δλδ να παω στον διοικητη και να του πω οτι τα φιμε μου ειναι μια χαρα απλα επειδη δεν ειχε καλο φωτισμο φαινοντουσαν σκουρα? η να του πω κατι αλλο για να μου δωσει την αδεια γρηγορα? ετσι και αλλιως το αμαξι μου δεν μπορει να το δει.. δεν εχω αδεια να το κυκλοφορησω
Υ.Γ. και την παρασκευη στην συναντηση γιοκ  ελπιζω μονο αυτην και να εχω παρει την αδεια μεχρι την αλλη....
Παντα φιλικα,
Διονυσης
|

17-05-06, 07:37
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Εκείνο που ξέρω εγώ είναι ότι όταν βάζεις μεμβράνες φιμέ, πρέπει να πάρεις βεβαίωση από αυτόν που σου την τοποθέτησε ότι πληρεί τις προδιαγραφές προκειμένου να μην έχεις πρόβλημα στο ΚΤΕΟ. Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα ήθελαν να δουν και οι αστυνομικοί. Εσύ τι μεμβράνες έχεις; 3Μ ή άλλης εταιρίας; Ποιο επίπεδο; 1ο - 2ο - 3ο;
 |

17-05-06, 10:53
|
 |
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
εμενα προσωπικα 3 φορες με εχουν γραψει και τις 3 στην πατρα!!! αντε μην πω τπτ για την πατρα τωρα!!!!! τεσπα τη μια φορα μολις ειχα απολυθει απο φανταρος και κατεβηκα να δω κατι παιδια φευγοντας περναω απο την κεντρικη πλατεια και (τοτε ειχαν κανει πλακοστρωτο και συνεπως πεζοδρομο) τρελαμενος εγω τερμα μουσικη στις 3 το πρωι ανεβαινω πανω με κατι αναποδα,με σταματαν 2 ζηταδες και αρχιζουν .... ηχορυπανση, επικινδυνη οδηγηση, δεξιοτεχνια, πεζοδρομος κτλ!!! οτι μπορεις να φανταστεις μου λεει πινακιδες και προστιμο!!! αρχιζω να του λεω εγω δεν το ξερα μολις απολυθηκα σε παρακαλω τπτ αυτος αμετακλητος παει να ξηλωσει πινακιδες,ευτυχως ειναι με κλειδια οι βιδες και ειχε μονο κατσαβιδι ο τυπας και δεν μου τις ξηλωσε. αλλα ουτε λιγο ουτε πολυ με τον μ...... πληρωσα αδρα 154 ευρα!!! και αλλες δυο φορες στην εθνικη πατρων - αθηνων απο 33 ευρω για υπερβολικη ταχητητα!!!! αχ μας εχουν φαει οι γυναικες  !!!!!!
 |
 |

17-05-06, 22:50
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p="44871
Εκείνο που ξέρω εγώ είναι ότι όταν βάζεις μεμβράνες φιμέ, πρέπει να πάρεις βεβαίωση από αυτόν που σου την τοποθέτησε ότι πληρεί τις προδιαγραφές προκειμένου να μην έχεις πρόβλημα στο ΚΤΕΟ. Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα ήθελαν να δουν και οι αστυνομικοί. Εσύ τι μεμβράνες έχεις; 3Μ ή άλλης εταιρίας; Ποιο επίπεδο; 1ο - 2ο - 3ο;
|
της 3Μ εχω και ειναι 2 σκαλες πριν το πολυ πολυ μαυρο και 3 πριν το ασημι. αν θυμαμαι καλα ειναι το νουμερο PANTHER CS BLACK 20. για παραδειγμα η 3Μ εχει 4 επιπεδα μαυρου, τA BLACK 5 - BLACK20 - BLACK35 - BLACK50. παντως ΚΤΕΟ που το περασα τον Ιανουαριο που ειχα και τα φιμε δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο.
Παντα φιλικα,
Διονυσης
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17354798 seconds (79,85% PHP - 20,15% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|