Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Νέος με παλιά corolla
Παίδες γεια σας. Όπως θα καταλάβατε είμαι ακόμα ένα νέο μέλος του corolla club. Προς το παρον δεν ξέρω κανέναν από εσάς αλλά αυτό θα προσπαθήσω να το αλλάξω στο μέλλον. Το "καμάρι" μου είναι μια ασπρη corolla 1300 liftback του '91 που μου κληροδοτήθηκε από μια θεία μου. Αυτό το αυτοκίνητο μου είχε "κάτσει" από τότε που το είχα πρωτοδεί το 91. Η κατάστασή του αυτή τη στιγμή δεν είναι και η καλύτερη λόγω μικροχτυπημάτων και γρατζουνιών (α ρε θειά!!) γι’ αυτό και τον επόμενο μήνα μπαίνει φαναρτζίδικο προκειμένου να επανέλθει το λευκό, άσπιλο χρώμα της. Από εκεί και πέρα Θεού, συζύγου και παιδιού θέλοντος (είναι πολλά τα λεφτά Άρη...) ονειρεύομαι έναν 4AGE στον χώρο μηχανής. Αυτά και sorry αν σας κούρασα.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Καλωσήρθες στην παρέα μας φιλε μιτσοτα. Με το καλό να επανέλθει η corolla σου στο καλό λευκό της. Απο Σεπτέμβριο σε περιμένουμε και στις συναντήσεις μας.
Δύναμη Σεβασμού: 329
Re: Νέος με παλιά corolla
Welcome...wilkomen...Μπράβο καλώς ήρθατε...
Τρίγλωσσο καλωσόρισμα επηρεασμένος απο τους τιμοκαταλόγους στις ταβέρνες των διακοπών
(...τι φαί εριξα πάλι ο άτιμος hangry )
Δύναμη Σεβασμού: 329
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ANTONIS";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
(...τι φαί εριξα πάλι ο άτιμος hangry )
Εγω μπορώ να φανταστώ με μεγάλη ακρίβεια. Εύχομαι να μην κινδύνεψε κανένας αθώος. :P
..Όχι,δεν κινδίνεψε ακριβώς,απλά 2-3 φορές κάποια παιδάκια απο διπλανές παρεές έμειναν νυστικά γιατί...δεν είχαν το νου τους στο πιάτο τους διαρκώς(οπώς συνιθίζουν κάποιοι.. )και ως δια μαγίας εξηφανίσθει...
Δύναμη Σεβασμού: 365
Επέστρεψα και εγώ. Διακοπές τέλος!! Όχι όμως και το καλοκαίρι!!!
Και για να μην ξεφεύγουμε από το topic φίλε mitsota καλώς όρισες στην παλαβή παρέα του Corolla Club. Με το καλό να σε δούμε και στις συναντήσεις του club από Σεπτέμβριο.
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό Μέλος Slobo - Black (dog)G6
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
Και για μενα Λευτερακη διακοπες τελος.... μονο Σαββατοκυριακα πλεον αλλα το καλο ειναι οτι ειναι πολλα!!!!!
Φιλε mitsota καλως ηρθες!!!
Το αυτοκινητο σου δεν ειναι παλιο, Εξαλου μια Corolla ειναι οπως το καλο κρασι
Ισχυει και το oldie's but goodie's
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων