Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Ερώτηση για mp3 player
Παλιά 04-08-05, 16:56
Το avatar του χρήστη cghera
cghera Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
cghera είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Ερώτηση για mp3 player

Το αυτοκίνητο δεν το πήρα για το ηχοσύστημα αλλά το πρόβλημα με τα ΜΡ3 ήταν αυτό που με πόνεσε πιο πολύ στην επιλογή μου. Και όταν στο Αστρα με 50 ευρώ παραπάνω έχεις ΜΡ3 στο εργοστασιακό αυτό με ενοχλεί και το θεωρώ ξεφτίλα για την ΤΟΥΟΤΑ. Ολα τα αντίστοιχα μοντέλα ανταγωνισμού έχουν ΜΡ3 στο εργοστασιακό. Και ακόμα πιο ξεφτίλα να υπάρχει στην Αυστραλία εργοστασιακό με ΜΡ3 και στην Ευρώπη τίποτα. Το μοντέλο είναι του 2004...
Και όταν βγει του χρόνου το άλλο θα το έχουν στανταρ και θα αναρωτιέμαι σε τι όφείλεται αυτή η καθυστέρηση.
Παλιά 04-08-05, 22:02
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: All About Ice

Ενω φιλε cghera αν επαιρνες το αστρα θα ησουν ευχαριστημενος?Δεν ξερω τι λενε τα καινουργια μοντελα παντως το πρηγουμενο ηταν πολυ προβληματικο οποτε μετα θα "βαραγες" το κεφαλι στο τοιχο κα θα ελεγες τι να το κανω το ΜΡ3!!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-08-05, 22:45
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός

Για mp3 player η λυση παντως ειναι σχετικα ευκολη και φτηνη.

απο το ιντερνετ και ειδικοτερα στο ebay μπορεις να βρεις αναπτηρα με usb εισοδο.πανω στον αναπτηρα εχει start stop forward kai rewind.στην εισοδο του usb μπορεις να τοποθετησεις οποιοδηποτε memory stic .και για τελευταιο πας στο εργοστασιακο radiocd player και το συντονιζεις στους 88.7mhz που εκπεμπει ο ανταπτορας που εχεις στον αναπτηρα και ετσι δεν χρειαζεσαι ουτε καλωδια ουτε τιποτα με ενα κοστος γυρω στα 30ε για τον ανταπτορα και για το memory stic απο 23ε και πανω.

καλη επιτυχια.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-08-05, 10:44
cghera Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fanis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Για mp3 player η λυση παντως ειναι σχετικα ευκολη και φτηνη.

απο το ιντερνετ και ειδικοτερα στο ebay μπορεις να βρεις αναπτηρα με usb εισοδο.πανω στον αναπτηρα
Προσωπικά αυτή τη λύση την έχω απορρίψει. Από ότι έχω διαβάσει στο ιντερνετ τετοιοι αντάπτορες κάνουν παράσιτα και από ήχο είναι χάλια. περαν των άλλων για να έχεις αρκετά MB μουσικής πρέπει να πάρεις μνήμη πολύ μεγάλη (ενδεικτικά τα 6 cd στο cd changer έχουν 4,2 GB που προσωπικά δεν τα βρίσκω και πάρα πολλά). Κι αν πάρεις τόσο μεγάλη μνήμη μετά αντε να βρεις το τραγούδι που θες εκεί μέσα και χωρίς οθόνη.
Εναλλακτικά θα πρότεινα cdchanger με πομπο που έχουν και δική τους οθόνη. Δεν ξερω βέβαια για την ποιότητα του ήχου πάλι αλλά σίγουρα θα έχουν κάτι καλύτερο από έναν αντάπτορα που μπαίνει στον αναπτήρα.
Παλιά 05-08-05, 10:56
cghera Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ενω φιλε cghera αν επαιρνες το αστρα θα ησουν ευχαριστημενος?Δεν ξερω τι λενε τα καινουργια μοντελα παντως το πρηγουμενο ηταν πολυ προβληματικο οποτε μετα θα "βαραγες" το κεφαλι στο τοιχο κα θα ελεγες τι να το κανω το ΜΡ3!!
Κοίτα... πήρα την απόφαση και αγόρασα την κορολα ελπίζωντας σε κάτι αξιόπιστο. Για όλα τα αυτοκίνητα έχω ακούσει ιστορίες πολλές. Και καλά και κακά. Για τα ΤΟΥΟΤΑ λιγότερα.Δεν υποστηρίζω το Άστρα ως το καλύτερο αυτοκίνητο αλλά τουλάχιστον από ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία νομίζω ότι είναι αντίστοιχο της corolla. Δεν εχω πολλη εμπειρία με ζημιές αλλά και εδώ στα φορουμς πολλα post μιλάνε για προβλήματα και σε toyota. Πιστεύω ότι έκανα καλή επιλογή αλλά και από την άλλη ότι η ΤΟΥΟΤΑ θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο στο ηχοσυστημα και να μην με αναγκάσει να κάνω κι άλλο έξοδο για να μπορώ να ακούω μουσική της επιλογής μου. Χωρίς να πρέπει να αλλάξω 4-5 cd σε ένα ταξίδι που θα κάνω και να έχω μία θήκη με 70 cd για να μην τα βαρεθώ αμέσως. Η λύση που επέλεξα (cd changer) είναι συμβιβασμός για μένα αλλά η καλύτερη για την ώρα. Ισως στο μέλλον πάω σε καποιο ipod.
Παλιά 05-08-05, 11:53
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

Πες τα Βασιλάκηηηη χρυσόστομε!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-08-05, 11:17
Το avatar του χρήστη Mike_G
Mike_G Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12
Περιοχή: Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Δύναμη Σεβασμού: 344
Mike_G είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cghera";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
.Δεν υποστηρίζω το Άστρα ως το καλύτερο αυτοκίνητο αλλά τουλάχιστον από ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστία νομίζω ότι είναι αντίστοιχο της corolla.
Ε όχι ρε φίλε μην τα ισοπεδώνουμε όλα δεν ξέρω τι επαφή έχεις με τα Άστρα
συγκεκριμένα αλλά σε πληροφορώ ότι σε ποιότητα κατασκευής κάνουν βήματα προς τα πίσω. Όσο για την αξιοπιστία άστο. Αρκετά φιλαράκια είχαν το προηγούμενο Άστρα και είχα την ευκαιρία να ζήσω από κοντά τα προβλήματα. Πρόβλημα από πρόβλημα διαφέρει. Κανένας δεν είπε ότι το ένα χαλάει συνέχεια και το άλλο δεν χαλάει ποτέ (αν το είπε αυτό είναι απλά αφελής) όλα τα αυτοκίνητα κατασκευάζονται σε εργοστάσια κανένα δεν το φτιάχνει ''θεϊκή δύναμη'' και έτσι όλα μπορούν να συμβούν το θέμα είναι ότι οι πιθανότητες να πάθεις κάτι είναι πολύ ποιο λίγες και αν πάθεις τελικά το αμάξι δεν θα σε εγκαταλείψει τελείως στα καλά του καθουμένου πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος (κυρίως ο τρόπος χρήσης). Το Άστρα και σαν κυρία να του συμπεριφέρεσαι πάντα θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση όχι για κανα μικροπρόβλημα αλλά για τα χειρότερα. Άσε τις αντιπροσωπίες που πήγε φιλαράκι για να του φτιάξουν ένα εργοστασιακό συναγερμό που του έβγαλε πρόβλημα και η απάντηση του τεχνικού: κύριε το αυτοκίνητο σας δεν έχει συναγερμό question .Όσο για αυτά που ακούγονται εδώ κι εγώ πιστεύω μερικές φορές ότι ορισμένοι θα πρέπει να δουν τα χειρότερα για να εκτιμήσουν αυτό που έχουν αλλά μην ξεχνάμε ότι τα άτομα που τα λένε αυτά συμπεριφέρονται στο car τους όπως κανένας οδηγός άστρα δεν θα τολμούσε και πολύ καλά κάνουν και τα λένε αυτά που λένε γιατί αν εμείς οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αρχίσουμε να δικαιολογούμε το ένα και το άλλο τότε αργά ή γρήγορα θα καταντήσουμε σαν τα άστρα. Δεν προσπαθώ να πω ότι το corolla είναι το καλύτερο car που φτιάχτηκε ποτέ ούτε ότι η TOYOTA είναι η αλάνθαστη αυτοκινητοβιομηχανία (αν και το εργοστάσιο στην Τουρκία είναι το μόνο που έχει πάρει βραβείο μηδενικών ελαττωματικών προϊόντων στον κόσμο και σε οποιοδήποτε εμπόρευμα)απλά το αυτοκίνητο για μένα πρέπει να έχει κάποια χαρακτηριστικά:
1.να έχεις πίσω σου μια εταιρία κολοσσό και όχι μια ακόμη θυγατρική απ΄ τις πολλές (για να μπορεί να παίρνει πρωτοβουλίες και όχι να χορεύει στους ρυθμούς που υπαγορεύουν άλλοι)
2.να ξέρεις ότι μπορείς να του κάνεις τη χρήση που θες εσύ και να είσαι ήσυχος ότι αν σου βγάλει τελικά κάτι θα είναι κάτι που δεν θα μπορούσες να το αποφύγεις όποιο αυτοκίνητο και να είχες σε αυτά τα λεφτά και σε αυτές τις κατηγορίες και άλλα πολλά που δεν είναι της παρούσης.
Οσο για το mp3 υπάρχουν after market λύσεις αν θές και χωρίς να καταργήσεις το μαμά ραδιοCD ψάξε λίγο καλύτερα. Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να είχε κάνει κάτι και η ΤΟΥΟΤΑ αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο για αγορά αυτοκινήτου ούτε λόγος για χαρακτηρισμούς τύπου
Παράθεση:
το θεωρώ ξεφτίλα για την ΤΟΥΟΤΑ.
στο φινάλε αν είναι τόσο σημαντικό για σένα σκάσε 4000 και να είσαι και μέρες μπροστά από όλα τα άλλα (λέμε τώρα )
sorry για το μακροσκελές post και για το off topic

φιλικά Μιχάλης

Εξτρέμ, αμυντικοί, τερματοφύλακες... και αυτοκαταστροφικοί παίχτες... μεγάλοι αγώνες, τρελά ξενύχτια... blade is back.

COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-08-05, 16:38
cghera Offline:
Νεότατος

Φίλε μου συμφωνώ σχετικά με όσα λες για την αξιοπιστία της ΤΟΥΟΤΑ αν και προσωπικά είχα επαφη με το νεότερο μοντέλο του Αstra. Τώρα δεν είμαι και δίπλα σε κάθε συνεργείο για να ξέρω, θεωρώ ότι γνωρίζεις καλύτερα και σε πιστεύω.
Δεν έχω σαν σκοπό να το εξυμνήσω ούτε να θάψω την κορολα.
Δεν ξερω για σενα αλλά για μένα το ηχοσύστημα είναι πολύ σημαντικό στο αυτοκίνητό μου, ακούω συνέχεια μουσική και σε μεγάλα ταξίδια θέλω να ακούω την μουσική που μου αρέσει χωρίς να ασχολούμαι να αλλάζω cd. Και αν δεν θες να πω ξεφτιλα για την ΤΟΥΟΤΑ, μπορώ να πω λάθος πόσο μάλλον αν σου θυμίσω ότι στην Αυστραλία υπάρχει εργοστασιακό ΜΡ3. Και Οχι δεν θελω να δώσω άλλα 4000 ευρώ πάνω απο τα 16500 που έδωσα για το αυτοκίνητο απλά και μόνο για να μπορέσω να ακούσω ΜΡ3. Κι αν μου το έλεγαν σαν πρόταση από την ΤΟΥΟΤΑ θα ένιωθα ότι με κοροϊδεύουν.
Εχω σαρώσει το Ιντερνετ (όσο μπόρεσα) και δεν βρήκα κάτι σίγουρο σαν aftermarket λύση χωρίς να ξηλώσω μόνιμα κονσόλες ή να ακυρώσω λειτουργίες του τιμονιού κλπ κλπ. Τέλος πάντων εγώ δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, ξέρω ίσως λιγότερα εσάς. Απέφυγα να αλλάξω το εργοστασιακό για να μην είμαι συνέχεια με την ανησυχία ότι θα μου σπάσουν το αυτοκίνητο και για να μπορώ να δουλευω από το τιμόνι. Ισως τελικά στο μέλλον να κουραστώ και να βάλω ένα aftermarket ηχοσύστημα.
Παλιά 07-08-05, 19:26
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Στο τελος αυτο θα γινει(και να βρεις κατι θα ειναι αρκετα ακριβο ετσι πιστευω)!!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-08-05, 10:37
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
θα μου επιτρέψετε να πω και εγω την γνώμη μου για την ΤΟΥΟΤΑ, ναι σε ορισμένα θέματα είναι ξεφτίλα.
Δεν θα μπορούσαν να έχουν ένα mp3 player, να σου πουν κάνει τόσο με την εγκατάσταση, άμα θέλεις έλα βάλτο.
ή κάθε ένας από μας πρέπει να φάει ώρες στο ιντερνετ για να βρεί τι θα μπορούσε να κάνει και τετοια.

εγώ το ίδιο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω με το εργοστασιακό πλοηγό της ΤΟΥΟΤΑ, όλες σχεδόν οι εταιρείες έχουν χαρτες της Αθήνας
για τα εργοστασιακά μηχανήματα, ενώ οι ΤΟΥΟΤΑ άκομα κοιμάται.
΄
ϊσως θα πρέπει να δούμε πόσο τις % της παραγωγής της, είναι η Ελλάδα και γιατί μας γράφουν.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,17518997 seconds (78,88% PHP - 21,12% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:00.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com