Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Re: Ερωτηση |
|
16-07-05, 13:20
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Ερωτηση
Και εγω μονος μου δεν το κανω φοβαναι μηπως το κανω χειροτερα... shoothim car
18-07-05, 11:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ρε παιδιά, μετά από πόσο καιρό εμφανίζεται αυτό το κενό στο ταμπλό;
Έχω ένα 1.4 f/l 2ος/2005. Στο σημείο που λέτε υπάρχει κάποιο κενό το οποίο όμως πολλοί θα το δούνε, λίγοι θα το καταλάβουν. Είναι ανεπαίσθητο. Αν δεν διάβαζα το θέμα δεν θα το παρατηρούσα ούτε εγώ. Βέβαια όταν πιέζω το ταμπλό εκεί, δείχνει να παίρνει λίγο σφίξιμο και ακούγεται κάποιος τριγμός. Ίσως είναι νωρίς ακόμα για να γίνει εμφανές.
Φίλε Θεόδωρε αν τους πεις στην αντιπροσωπεία για τις βίδες που λείπουν δεν θα το φτιάξουν; Τι είναι δηλαδή το αμάξι; ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ;
18-07-05, 14:29
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Φιλε corollapatra πηγα και εδειξα την πατεντα μου στην toyota παπαδαμαντιου οπου και αγορασα το αυτοκινητο και επαθαν πλακα........''ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ''μου ειπε ο αρχιμηχανικος αν και ''ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ Η' ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ''.Ολοι αυτοι βρισκουν την ευκολη λυση της αλλαγης ταμπλο ελα μου ομως που το προβλημα απο την ζεστη διμιουργιται παλι!!!!!!!!!!!!Ολα τα αυτοκινητα εχουν προβληματα με τριξιματακια.το καλο ειναι οτι στην κορολιτσα φτιαχνονται.Εχω κατι φιλους με golf και polo που εχουν τρελαθει.υποτιθεται οτι τα αγορασαν για την ΄ποιοτητα ' αλλα ματαια χωρια που εχουν και πολλα μηχανικα προβληματα.Εαν θεσ αυτοκινητο με αριστη ποιοτητα κατασκευης μονο MERCEDES BENZ H'' BMW
|
18-07-05, 15:00
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παντως εμενα δεν εχει κανενα κενο και την εχω απο 1/7/02
18-07-05, 15:17
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Σε ποιόν ΠΑΠΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ Πήγες; Στην Εθνική Οδό ή στην παράλληλη της Αχαρνών;
|
|
|
18-07-05, 21:12
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΘΕΟΔΩΡΟΣ";p="
Εγω τα καταφερα μονος μου γιατι κοντευα να τρελαθω απο το τριξιμο, ασε που το ματι μου πηγαινε συνεχεια στο κενο.Η λυση ειναι απλη αλλα πρεπει να βαλετε το χερακι σας.Οταν βγαλετε το ραδιο cd...
|
Θεόδωρε, εντάξει, να το κάνω μόνος μου, αλλά η διαδικασία να βγάλεις και να βάλεις το radioCD είναι εύκολη; Τις οδηγίες του Αντώνη τις είδα αλλά δεν ξέρω πόσο ευκολο είναι και πόσο χρόνο θέλει. Μην πάμε για μαλλί και βγούμε
|
|
|
20-07-05, 12:17
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Θα βοηθήσει το ταμπλό να πάρει (ή να μη χάσει) το σωστό σχήμα εάν το πρώτο καλοκαίρι αφήνετε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο με κάτι βαρύ στη μέση του, πάνω από το ραδιόφωνο, ας πούμε ένα κατάλογο του ΟΤΕ. Η λύση βέβαια τελικά θα δοθεί με σφουγγαράκια.
Η επιλογή της Τοyota για το ταμπλό της Corolla είναι εντελώς απλοϊκή (ενιαίο "καπάκι"), με αποκλειστικό στόχο τη μείωση του κόστους συναρμολόγησης σε αυτή την κατηγορία. Είναι απαράδεκτη κατασκευή και είναι απαράδεκτα τα σοβαρά περιοδικά (π.χ. 4 Τροχοί) που δεν έγραφαν τίποτα για προβλήματα συναρμογής.
|
20-07-05, 16:57
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
ρε παιδια μην πανικοβαλεστε δεν ειναι τιποτα απλα πρεπει να πιανει λιγο το χερακι σας.ο παπαδαμαντιου εχει service στο κεντρο της νεας ερυθραιας.να πατε στον υπευθυνο του συνεργειου τον Σταματη τον Μπιτακο και να του πειτε οτι σας στελνει το ψιλο παιδι με την πρασινη κορολα του corollaclub.μονο αυτος ξερει για τις βιδες και πως τις εβαλα.Θα καταλαβει και πιστευω πως μπορει να σας εξυπηρετισει
|
20-07-05, 19:20
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Ναι βρε παιδιά, έλεος δηλαδή, μην το κάνουμε και ολόκληρη επιστήμη το θέμα!
Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να ενωθεί καλύτερα το πάνελ των αεραγωγών με το ράδιο cd.. από τα τρία βιδάκια στην κορυφή, μέχρι μια στρώση σιλικόνης (υψηλής θερμοκρασίας). Ούτε είναι καμιά μεγάλη επιστήμη να γίνει... Αυτά τα πράγματα έχουν γίνει να μπαίνουν και να βγαίνουν χιλιάδες φορές!
Τώρα, όσο για την αιτία, είναι πραγματικά θέμα θερμοκρασίας με αποτέλεσμα το ταμπλό να εκτονώνει τη διαστολή του σε εκείνο το σημείο, δημιουργώντας μια αύξηση του διάκενου... Δεν είναι τραγικό όμως.
Και όσο αν τα περιοδικά λένε για την ποιότητα κατασκευής ή όχι.... Εχουν το αυτοκίνητο για 1 εβδομάδα να κάνουν τις δοκιμές. Είναι δυνατόν να βρούνε όλες αυτές τις λεπτομέρειες που εμείς ανακαλύπτουμε μετά από μήνες καθημερινής συμβίωσης;
Το κυριώτερο πάντως: Μην πανικοβαλόμαστε!
|
23-12-11, 23:39
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
|
|
Καλησπερα στην παρεα.ξεθαβω θεμα βλεπω 6αετιας.καθισα σημερα και εβγαλα την κονσολα για να λυσω το θεμα με το κενο του ραδιοφωνου επανω δεξια.επι της ευκαιριας καθαρισα και τις σκονες μεσα απο την οθονουλα του a/c και του ρολογιου.αλλα δεν μπορεσα να κανω κατι με το κενο.κατι ελεγαν τα παιδια πιο πανω για κατι βιδες που εχει θεση και δεν υπαρχουν αλλα δεν καταλαβα τελικα.μπορει καποιος που ελυσε το θεμα να με βοηθήσει?καμια φωτο με το σημειο που θελει βιδες?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη νικος82 : 24-12-11 στις 21:59.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση |
MARMEL |
OFF TOPIC |
10 |
21-01-11 19:31 |
ΕΡΩΤΗΣΗ |
arme72 |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
4 |
26-04-09 18:40 |
ερωτηση??????? |
urban |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
8 |
09-02-09 10:11 |
Ερωτηση |
sakis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
0 |
06-09-06 21:11 |
Ερωτηση!!!! |
KostaSR |
TOYOTA COROLLA KE30 |
26 |
25-05-06 13:11 |
Page generated in 0,16991305 seconds (82,05% PHP - 17,95% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|