Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-07-05, 00:04
corollidis Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
corollidis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ευχαριστω!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-07-05, 18:08
corollidis Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 244
corollidis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τι καλώδεια χρειάζονται για ηχεία με ενισχυτή 4*90rms? 1.5 η 2.5mm2?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-08-05, 13:14
papaef84 Offline:
Νεότατος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 0
papaef84 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλημερα.Απευθείνομαι στον ειδοκότερο με τα ηχοσυστηματα. Θέλω να μονωσω τη corolla (Ε12) μου. Επίσης θέλω να κατέβω και στον διαγωνισμό τον Οκτωβριο. Ξέρει κανεισ τον κανονισμο για την μονωση (ποσα φυλλα, τι υλικο ....); Αν μπορειτε πειτε μου ακομα για το κοστοσ μονωσησ (καμπινασ και πισω) και επισης απο ποιο μαγαζι μπορω να προμηθευτω υλικο και να μου δωσει και τιποτα συμβουλεσ.

Ευχαριστω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-08-05, 16:04
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 497
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φίλες μου σε τι κατηγορία θα πας!!!

Και εμείς το ετοιμάζαμε για διαγωνισμό (Sound Quality και Multimedia), αλλά τελικά άλλξαν τα σχέδια!!

Πισσόφυλλα στη λαμαρίνα και αφρώδες υλικό πάνω στις ταπετσαρίες στις πόρτες.. Τώρα αν μπορείς μόνωσε ΟΛΟ το αμάξι!! Πόρτες, θόλους, πορτ-μπαγκάζ, πάτωμα, ουρανό κτλ κτλ
Αν το κάνεις αυτό θα στοιχήσει λίγο παραπάνω!! Μερικά καταστήματα τη χτυπάνε τη μόνωση χωρίς λόγο!! Αν θες μπορεί να φέρει απ'έξω Dynamat ή να πάρεις πισσόφυλλα πολύ φθηνά από την ΤΟΥΟΤΑ!!!!
Θα κοιτάξω πάντως το βιβλίο των κανονισμών και θα σου πω, αν και δε θυμάμαι να λέει κάτι συγκεκριμένο για τη μόνωση!!!

Πάντως αν πας για Οκτώβρη πρέπει να βιαστείς!!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Ερώτηση για mp3 player
Παλιά 04-08-05, 11:09
u722 Offline:
Νεότατος

u722 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ερώτηση για mp3 player

Καλημέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ωραία δουλειά που έχετε κάνει!

Έχω το Corolla 1.4 SOL του 2004 και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει mp3 player της TOYOTA για το συγκεκριμένο μοντέλο; Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι, ας μπει στον κόπο να με ενημερώσει!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-08-05, 11:33
papaef84 Offline:
Νεότατος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
papaef84 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θα κατεβω SPL τωρα με ποσα subs αν σου πω οτι δεν εχω αποφασισει? Το συζητάμε με το μαγαζί. Τα πισσοφυλλα τησ TOYOTA κανουνε καμια δουλεια ή τζαμπα θα παει ο κόπος μου (Αν γνωριζεισ και τιμή να μου πεις θα ηταν τελεια!!!)?Μήπως κοίταξες τους κανονισμους?Επειδη δεν θελω να μπλεξω με παραγγελιεσ απο το εξωτερικο ξέρεισ κανεναν που να εισαγει DYNAMAT?

Δεν θα πάτε τωρα ρε συ στο διαγωνισμό που γίνεται και ο πανευρωπαϊκός??
Γνώμη μου να μην το χασεις...
Περιμένω να μου δώσεις τα "φωτα" σου ως πιο έμπειρος!!
Απάντηση με παράθεση
Re: Ερώτηση για mp3 player
Παλιά 04-08-05, 11:53
Το avatar του χρήστη cghera
cghera Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Αθήνα
cghera είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φίλε μου ως νέος κάτοχος Corolla κι εγώ σου λέω ότι το θέμα που θίγεις είναι πονεμένο. Δυστυχώς η ΤΟΥΟΤΑ σε αυτό το σημείο είναι πολύ πίσω τουλάχιστον στην Ευρώπη. Το εργοστασιακό cd-player δεν παίζει ΜΡ3 ούτε και κάποιο cd-changer που δίνει η corolla. (εκτός από κάτι πανάκριβα σετ 4000 ευρώ με DVD και οθόνες) Εγώ μετά από πολύ ψάξιμο έχω καταλήξει να έχω ενα cd changer της sony CDX-T70MP το οποίο παίζει ΜΡ3 και το έχω συνδέσει με το εργοστασιακό με ειδικό αντάπτορα της connects2. Το changer ελέγχεται κανονικά από το μαμήσιο συστημα και από τα κουμπιά στο τιμόνι αλλά για ID3 tags στην οθόνη ούτε λόγος. Επίσης επειδή το εργοστασιακό σύστημα θεωρεί ότι βλέπει cd όταν φτάσεις στο κομμάτι 99 και πέρα η αριθμηση αρχίζει από την αρχή αλλά παίζουν σωστά τα κομμάτια. Επιλογή folders την ξεχνάμε. Όλα χύμα και με την σειρά.
Το συγκεκριμένο σύστημα το εγκατέστησα σε αντιπρόσωπο της ΤΟΥΟΤΑ και αφου έγινε ολόκληρο θέμα, ενώ μου το υποσχέθηκε ο πωλητής μετά οι τεχνικοί αρνήθηκαν να το βάλουν επειδή δεν ήταν ΤΟΥΤΟΤΑ. Τελικώς με δική μου ευθύνη μπήκε και δούλεψε όπως σου αναφέρω. Οπου κι αν έψαξα στο Ιντερνετ δεν βρήκα ΚΑΝΕΝΑ συστημα μετατροπής με αντάπτορα που να εμφανίζει τα tags στην οθόνη του μαμίσιου. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό μπορείς να βάλεις και iPOD με διάφορες λύσεις ICE>Link, Neo ή connects2, και να βλέπεις τα tags στο ipod (κάπου θα πρέπει να το στριμώξεις κι αυτό.) Φυσικά όταν φεύγεις θα πρέπει να το αφαιρείς για να μην σου σπάσουν το αυτοκίνητο.
Εγώ προτίμησα το cd-changer γιατι είναι κάτω από το καθισμα και δεν φαίνεται. Δεν ήθελα να αλλάξω το εργοστασιακό αφενός για την αποφυγή κλοπής αφετέρου για να μην χάσω τις ενδείξεις κατανάλωσης κλπ και τέλος για να μπορώ να το δουλέυω και από το τιμόνι. Για την ώρα βολεύομαι με αυτό... :-( Είδα ότι η harman kardon θα βγάλει σύντομα ενα κιτ για ipod αυτόνομο με δικό του control και οθόνη ίσως στο μέλλον να το σκεφτώ. Δεν ξέρω αν σε βοηθησα ή σε απογοήτευσα. Εγώ ώρες ώρες σκέφτομαι γιατί δεν πήρα το Astra που τα έχει όλα στο εργοστασιακό.
Και η πιο μεγάλη τρέλα; Στα αυστραλιανά μοντέλα ολόϊδια με τα δικά μας υπάρχει εργοστασιακό συστημα με MP3...
Σε γράμμα που έκανα στην ΤΟΥΟΤΑ ρωτώντας το λόγο μου απάντησαν αυτά που ξέρω. Δεν υπάρχει κάτι άλλο δεν υποστηρίζουμε aftermarket λύσεις.
Παλιά 04-08-05, 12:05
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από cghera";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ ώρες ώρες σκέφτομαι γιατί δεν πήρα το Astra που τα έχει όλα στο εργοστασιακό.

Φίλε μου, δεν αγοράζεις αυτοκίνητο της Toyota για το ηχοσύστημα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-08-05, 13:01
u722 Offline:
Νεότατος

u722 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φίλε cghera σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Ήσουν πολύ κατατοπιστικός αν και ψιλό απογοητεύτηκα από την απάντηση σου.

Πάντως πέρισυ τον Αύγουστο, όταν αγόρασα την corolla, ο πωλητής μου είπε οτι τον Μάρτη του 2005 αναμένοταν να βγει εργοστασιακό mp3 player. Η αλήθεια είναι οτι από τότε δεν το έψαξα.

Η λύση που έχεις εφαρμόσει ακούγεται καλή, αλλά θα προτιμούσα μαμίσια προϊόντα και πλήρη λειτουργικότητα. Ας ελπίσουμε οτι κάτι θα γίνει, αν και το βλέπω δύσκολο.

Και πάλι ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-08-05, 15:30
GRECTOR Offline:
Νεότατος

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
GRECTOR είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μία γνώμη κ από εμένα.Με την ίδια πηγή άλλαξα τα πίσω ηχεία με οβάλ AUDIOBAHN(ΘΕΙΚΑ!!!!) κ μπροστά μονάδα MAGNAT επίσης πολύ καλή.Αποτέλεσμα πάρα πολύ καλό(κ η εγκατάσταση salonica).Απομένει ενισχυτής 4 κάναλος (CADENCE Ή MCAUDIO) Κ SUBAKI.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16788602 seconds (78,21% PHP - 21,79% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:16.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com