Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Virus";p="
Που μπορω να βρω καποτες κοκκινες για τα λαμπακια του κοντερ?Γιατι τα λαμπακια που εβαλα αν και απο τη μανα τους κοκκινα ξεβαψαν κ εχουν γινει πορτοκαλι!Κ τωρα που θα το λυσω για να βαλω αυτοκολλητα απο το GTi λεω να το φτιαξω μια κ καλη κ να μην το ξαναλυσω...Ξεχασα να αναφερω οτι εχω δερματινι επενδυση στις ταπετσαριες και τωρα θα κανω κ το πισω καθισμα και θα βαλω και δυο bucket ανακλινωμενα δερματινα μπροστα..
Οσον αφορα ayrton για την πατεντα που θα κανεις εχεις δει οτι κυκλοφορουν ετοιμα συστηματα σαν αυτο που θες για αυτοκινητα!
|
Φίλε μου, απλά να σου πώ άλλη μια λεπτομέρεια..... όταν πάρεις κάπότες, να βάλεις 2 σε κάθε λαμπα! Πίστεψέ με, θα δείς πραγματικό κόκκινο, το οποίο και περισσότερο θα κρατήσει!
Τώρα, gourtz, για την οθόνη, δεν θα φτιάξεις κατασκευή, έτσι? άρα μάλλον θα πάρεις μια που έχει και σταντάκι. ε μπορείς να βρείς και καινούργιες με 100-150Ε 7''!!!
Virus, πίστεψέ με δεν θέλω να δώσω 500-600 Ε μόνο για το κουτί + οθόνη άλλα 250-300.... άστο ξεφεύγουμε πολύ!εγώ το πολύ να φτάσω μέχρι τα 600 σύνολο! (άλλωστε εάν δεν αλλάξω το Hardware, και μείνω με έναν 800άρι που έχω, δεν θα πληρώσω ούτε αυτά!).