Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
12-07-05, 14:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πιο συγκεκριμένα δηλαδή?
|
12-07-05, 14:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ρώτησα στη Toyota και έμαθα ότι βάζουνε sub κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού (νομίζω αυτό εννοεί ο φίλος ο elpis). Ήταν όμως ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ,και έλεγα να το έκανα μοναχός μου. Δεν βάζουνε ενισχυτή, μόνο sub.
Περνανε τίποτα καλώδια ρευματος ή γραμμές για ηχεία π.χ. μέσα από τα μαρσπιεδάκια για να πάρουμε από εκεί; Από που περνάνε τα καλώδια για τα πίσω μαμά ηχεία;
|
12-07-05, 14:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Το ενεργό sub έχει εσωματωμένο ενισχυτή!!
Επομένως για να πεις πως κάνεις σωστή δουλειά θες μια καλωδίωση ενισχυτή!!
Άρα περνάς καλωδίωση από τους μασπιέδες!!
Τα καλώδια για τα πίσω ηχεία πρέπει να περνάνε δεξιά και αριστερά!
|
12-07-05, 14:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Sorry που σε πρήζω DJBack. Απλά πρωτού ανοίξω να κάνω κάτι θέλω να ενημερωθώ καλά. Εγώ δεν θέλω να βγάλω το μαμα ραδιοσιντι. Με την μαμά πηγή λοιπόν, μπορώ να βάλω sub-άκι κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού; Αν ναι, πρέπει ουτως ή άλλως να τραβήξω καινούριες γραμμές από μπαταρία (ή από οπούδήποτε αλλού) ή μου αρκεί να πάρω κάτι από τις καλωδιώσεις που βρίσκονται στις πόρτες ή τα μαρσπεδάκια; Τι sub-άκι προτείνεις για την συγκεκριμένη δουλειά (για να μπεί κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού) και πρέπει να έχει και ενσωματωμένο ενισχυτή;
Σε ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά...
|
12-07-05, 15:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Δε με πρήζεις, σίγα!!
Δεν έχω να σου προτείνω ενεργό τόσο μικρό έτσι ώστε να μπαίνει κάτω από το καθισμα!! Αν είναι να το κάνεις καλύτερα βάλε ένα καλύτερο πίσω, στο χώρο απόσκευών!!
Εννοείται πως ρεύμα από τα υπάρχοντα καλώδια στους μασπιέδες δε θα πάρεις!! Το καλύτερο είναι κατευθείαν από την μπαταρία με την αντίστοιχη ασφάλεια!! Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο πάντως, ούτε κάτι δύσκολο να γίνει!
|
12-07-05, 15:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Οπότε τραβάω καινούρια γραμμή ρεύματος από την μπαταρία (με την κατάλληλη ασφαλειούλα βεβαίως βεβαίως), και χρησιμοποιώ και μία υπάρχουσα γραμμή ήχου (από ηχείο) απ'όπου βολεύει. Έτσι δεν χρειάζεται να πειράξω την "πηγή" καθόλου. (Είχα διαβάσει τις οδηγίες σου για το πως βγαίνει το ραδιοσιντί και ενώ μέχρι ένα σημείο τα πήγαινα καλά, δεν μπορούσα να βγάλω με τίποτα την κονσόλα με τον κλιματισμό... Οπότε τώρα γλιτώνω από αυτό).
Thanx DjBack.
|
12-07-05, 16:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Η κονσόλα με τον κλιματισμό είναι ακόμα πιο απλή υπόθεση!!
Με την καλωδίωση πάνω-κάτω αυτά που λες κάνεις, αλλά το ρεύμα να το περάσεις στο αριστερό μασπιέ με την κατάλληλ διάμετρο το καλώδιο, όπως επίσης το καλώδιο της γείωσης (λογικά σε μια βίδα ζώνης θα το βάλεις) να έχει ίδια διάμετρο!!
|
13-07-05, 10:38
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
γειά σας παιδια. έχω αγοράσει καινουργεια ηχεία για τις εργοστασιακές θέσεις 16 και 13. έβγαλα τα παλιά μαζι με τις βάσεις τους και διαπίστωσα ότι οι βάσεις των καινούργειων δεν τεριάζουν. ξέρει κανεις τι πρεπει να κανω υπαρχουν αλλες βάσεις που βάζεις?
|
13-07-05, 10:47
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
τα ηχεία είναι mb quart.
και κατι άλλο πρέπει να αλλάξω να καλώδια? θα έχει διαφορά στον ήχο αν τα αλλάξω και τι διαμετρο πρέπει να βάλω?
τα ηχεία θα παίζουν χωρις ενισχυτη με πηγη sony cdx-f7700.
|
13-07-05, 13:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Βάσεις υπάρχουν... Αν θες στις πίσω θέσεις μπορείς να βάλεις βάσεις για 16άρια με μια μικρή κλίση!! Νομίζω από opel κάνει!!
Εφόσον θα παίζεις με την πηγή δεν υπάρχει νοήμα να αλλάξεις την καλωδίωση!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16611600 seconds (78,21% PHP - 21,79% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|