Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > PHOTOS

PHOTOS ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ COROLLA ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΤΟ PORTAL

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Marmel Τρεμε
Παλιά 05-07-05, 23:04
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
χμμμμμμμ βασιλη οπως βλεπεις αποκτησα αρκετους οπαδους της ατμοσφαιρας και οπως βλεπεις δε σε παιρνει. φιλε turbakia δεν παρεξηγουμαι μην ανυσηχεις αλλα που εννοεις οτι ειναι μπροστα ενα τουρμπατο? και τι τουρμπατο εννοεις? γιατι πολυ καλο 1300τ α σταδιου ηταν πισω μου και απο χαμηλα. και με μαρτυρες!!!!!! . και γω ειμαι φιλος της τουρμπινας αλλα ΟΠΑΔΟΣ της ατμοσφαιρας. βασιλη αντι να κοιτας το πυρομετρο δεν κοιτας κανα γκομενακι που θα περπαταει? ασε που δε θα μπορεις πια να κανεις αγριο σεξ με τον κοφτη.του εχω πεταξει τα ματια εξω εγω παντως και το ξερεις. ποτε δεν ζεσταινω ποτε δεν κρυωνω ποτε δεν ανοιγω το καπο παρα ΜΟΝΟ για νερο στα τζαμια. ετσι ειναι φιλε μου το βτςςςςς πληρωνεται. αντε με το καλο φτιαχτο και ελα να ακουσουμε μαζι το ΜΠΑΜΜΜΜΜ!!! νικο οσο για σενα θα ερθει και η ωρα σου χε χε. αρκει να εχεις το ματσακονι μαζι σου να σου λεω τι ταχυτητα θα αλαζω γιατι δε θα τις παιρνεις χαμπαρι. με το καλο οταν γυρισω θα αρχισω να ψαχνω τον τροπο να το κανω 1.8 20V.
φιλικα πανος
Πανο δεν με νοιαζει ποσους οπαδους θα εχεις ουτε και αν χασω.Εγω θα φτιαξω ενα συνολο συμφωνα με αυτα που ξερω και εμαθα και θα σας πω παμε.Αν δεν χασεις δεν προκειται να μαθεις ΠΟΤΕ.Οσο για την γκομενα προτιμω να κοιταω το πυρομετρο παρα τα οπισθια της καθε ξεκω...ρας που φοραει ασπρο παντελονι με μαυρο στριγκ.Δεν λεω καλο ειναι αλλα αν γινει καμια μαλακια μετα θα κλαιω με μαυρο δακρυ.Αγριο σεξ με τον κοφτη δεν κανω ουτε με το ατμοσφαιρικο καθως το λουπαμαι,θα κανω μετα με το τσαφ τσουφ?Ρε λακαμα δεν θελω να μου λες για μπαμ στο εχω ξαναπει με πιανει η καρδια μου
Υ.Γ.
Μην βιαζεστε να μιλησετε γιατι δεν ξερετε τι εχω ετοιμασει.Α και μην το ξεχασω δεν μιλησα πουθενα για α σταδιο.
Υ.Γ.2
Πανο εισαι σιγουρος για το 1.8 20ν?Να ψαξω κορμο πασεο δηλαδη?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-07-05, 03:08
turbakias!!!

εγω δεν εχω κανενα προβλημα εδω και ενα χρονο τωρα.. του πινω καθε μερα το αιμα τι ψυχρα εχει τι 40 βαθμους τερμα το παω συνεχεια δεν το εχω παρει ποτε και να μην το τουρμπιζω συνεχως δεν το ζεσταινω καλα καλα ουτε το κρυωνω οσο πρεπει και δεν εχει βγαλει τπτ.. εγω παλι τα εχω βαλει με τετραπεταλουδο και το περασα μονο εξατμιση φορουσε.. εσυ πανο μηπως εισαι λιγο γαργαλημενος? εγω ψηφιζω τουρμπινα... τουρμπο και τα μυαλα στη σκαστρα..

φιλικα δημητρης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-07-05, 09:54
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Βρε σεις....... θα το στείλουμε στους ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ το τοπικ - "ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ vs TURBO". ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

Πάνο άστον να νομίζει!!!! Οταν δεν θα ξέρει απο που του έρχονται και θα ψάχνει να βρει για να τα σκάει στον αυτοκόλλητο (πλέον) μηχανικό του, θα το συζητήσουμε πάλι!!!! Όπως και να 'χει τα καθαρόαιμα είναι πάντα καλύτερα! So Simple!!!

Λευτέρη, στο κόστος μην υπολογίζεις μόνο το κόστος του μοτέρ με την τοποθέτηση και τα παρελκόμενα (τα οποία για 20v σε σχέση με turbo βγαίνουνε περίπου στα ίδια-όπως και ο υπερκυβισμός!), αλλά να συνυπολογίσεις και το κόστος συντήρησης για μετέπειτα! Πέρα απο το ότι πρέπει να αλλάξεις την οδηγική σου αντίληψη, εντελώς!!!
Ασε που είναι ωραίο να ακούς τον άλλο να κάνει τσαφ - τσούφ και να σε βλέπει να τον περνάς!!!! Πω Πω πίκραααααααααααααααα!!!! :P

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-07-05, 19:14
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από turbakias!!!";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω δεν εχω κανενα προβλημα εδω και ενα χρονο τωρα.. του πινω καθε μερα το αιμα τι ψυχρα εχει τι 40 βαθμους τερμα το παω συνεχεια δεν το εχω παρει ποτε και να μην το τουρμπιζω συνεχως δεν το ζεσταινω καλα καλα ουτε το κρυωνω οσο πρεπει και δεν εχει βγαλει τπτ.. εγω παλι τα εχω βαλει με τετραπεταλουδο και το περασα μονο εξατμιση φορουσε.. εσυ πανο μηπως εισαι λιγο γαργαλημενος? εγω ψηφιζω τουρμπινα... τουρμπο και τα μυαλα στη σκαστρα..

φιλικα δημητρης
δημητρη ισως εισαι η μοναδικη περιπτωση γιατι ολοι οι αλλοι τουρμπατοι λενε ακριβως τα αντιθετα με σενα φιλε. το μονο γαργαλημα που εχω ειναι ενα παραλληλο εγκεφαλακι. αλλα δεν ειδα πολυ διαφορα σε δυναμη. απλα εστρωσε η ροπη. τι εχεις ακριβως και περασες το 4λουδο?
Παλιά 06-07-05, 19:26
MARMEL Offline:
Αdministrator

χμ... ανοιχτηκε το τοπικ γιαννη. απλα εδω ειναι η τσακωμαρα εμενα και του βασιλη. θελει να τρεμω λεει χαχαχαχαχαχαχαχαχα ασε εχω χεστει πανω μου
Παλιά 06-07-05, 21:17
wastegate Offline:
Moderator

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥΥΥΥΥ ΠΑΝΟΟ!!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-07-05, 03:11
turbakias!!!

πανο το τετραπεταλουδο το περασα μαμα σχεδον μονο εξατμιση απο μπροστα το ιντερκουλερ κατω και κατι μπουζοκαλωδια σιλικονουχα τπτ αλλο. αλλα ειχα το σασμαν του 1.3 που ειναι πολυ κοντο.. το τετραπεταλουδο που ανοιξα οταν πηγα βολτα το ειδα οτι σερνοταν χαμηλα και μονο πολυ ψηλα εδειχνε δυναμη μπορει να ετυχα τωρα αλλα δεν ξερω πολυ ψηλοροπο ενω εμενα με το κοντο σασμαν ξεκινουσε και με δευτερα και σπινιαρε..βεβαια τωρα το αμαξι δεν ειναι μαμα εβαλα μεγαλο ιντερκουλερ ανιτκοφτη πιεσης ανεβασα πιεση και παραλληλο εγκεφαλο..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-07-05, 13:28
wastegate Offline:
Moderator

Δημητρη με ποιο σασμαν πηγαινε καλυτερα με το κοντο?Στο μακρυ σερνεται?Σε ρωταω γιατι αν ειναι να ριξω λεφτα να ενισχυσω τα συγχρονιζε απο το κοντο να αντεξει καμποσο παραπανο!!Ασε τον πανο απλα δεν μπορει να χωνεψει την ηττα απο το τσαφ τσουφ.
ΒΒΒΒΒΒΤΤΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΣΟΥΦ ρε για παντα(και με το χερι στη τσεπη!!)

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-07-05, 20:00
MARMEL Offline:
Αdministrator

δημητρη ναι πιστευω οτι πασχουμε απο σασμαν. και το δικο μου ειναι πολυ μακρυ. 1η 75 2η 110 3η 160 4η 210 5η εχω δει ακκοκινιστη 237.τι να τα κανουμε τοσα πολλα? που να τα παμε? σε τι δρομο?και δεν εχω και βημα καθολου(βλεπε 14 αρες) τσουλαει καλα ομως. η πρωτη κινηση που θα γινει ειναι το σασμαν και βημα φυσικα. ετσι για να δω διαφορες. αντε βασιλη περιμενω πως και πως να ανεβω γιαννενα
βτςςςςςςςςςςςς ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Παλιά 07-07-05, 22:59
wastegate Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
βτςςςςςςςςςςςς ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Οσοι πιστοι προσελθετε ΕΔΩ θα ειμαι και σας περιμενω(αν μπορεσετε viking )

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > PHOTOS

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Marmel vs Wastegate - The Videos madvinegar ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ 70 19-12-07 17:43
MARMEL WHEEEEELS!!!!!!!!! MARMEL ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ 0 05-03-04 17:39

Page generated in 0,16348791 seconds (81,91% PHP - 18,09% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:50.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com