Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
01-06-05, 19:39
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
patra
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δε πρόκειται να το αφήσω έτσι!θα πάρω τηλ στο ΤΡΟΧΟ που έχει και την αντιπροσωπεία να μου πούν τι θα κάνω!να μου υποδείξουν κανένα μάστορα στην αθήνα για να πάωνα δω τι θα μου πεί αυτός!ο μάστορασ το έριξε οτι κάτι έχουν τα τζαμια!οτι φταίει η Τουοτα!!θα πάω αύριο και θα ΄δω τι θα γίνει!σας ευχαριστώ πάντως!
|
|
Re: Αντιηλιακές Μεμβράνες |
|
01-06-05, 20:49
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Re: Αντιηλιακές Μεμβράνες
Προ δυετιας είχα ρωτήσει για μεμβράνες για το car του πατέρα και μου είχαν πει στην θεσσαλονίκη (glass center στην εγνατία φημισμένο για την καλή δουλειά) ότι έπρεπε να βγούν οι ταπετσαριες απο τις πόρτες και πως αυτά που μπαίνουν χωρίς να βγούν δεν έχουν διαρκεια.Απο ότι διαβάζω έχουν αλλάξει τα πράγματα.Αλήθεια τωρα,είναι οτι υπάρχουν αντηλιακές με εγγύηση εφόρου ζωής?Στο δίνουν και γραπτώς δηλαδη?Κτεο δεν έχει πρόβλημα ή πας σε ένα ιδιωτικό και όλα καλά?Μου έχουν πει να προτιμίσω 3Μ ή και Llumar.Oποια και να βάλω πάντως (κάποια στιγμη-προέχουν τα λάστιχα τώρα)θα είναι 1ου σταδίου γιατι στη λάρισα είναι αρκετά σφιχτά τα πράγματα και γράφουν αβέρτα!Μπροστά μου βάλανε Αλβανο να τις ξηλώσει :x όπως και τα φιμέ τζαμάκια απο τις πινακίδες και ενώ εβρεχε!!!!
|
|
Re: Αντιηλιακές Μεμβράνες |
|
02-06-05, 18:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Αντιηλιακές Μεμβράνες
Τι λέτε ρε παιδιά...... τι ξήλωμα ταπετσαρίες, τι 3 κομμάτια μεμβράνης??????????
Εγώ έβαλα πριν από καμία βδομάδα τα LLUMAR στον Πατρό στην Π. Ράλλη στη Νίκαια (200 ευρώ με 6 χρόνια γραπτή εγγύηση). Δεν έβγαλε καμιά ταπετσαρία όλα είναι φυσικά ένα κομμάτι (εκτός βέβαια από το μπροστά που δεν το πειράζει καθόλου τον έκανα χρυσό αλλά τίποτε και έβαλα ηλιοπροστασία από τον epigrafix που μ@μ@ει). Το αμάξι έμεινε εκεί μία μέρα και την επόμενη μου είπε και το ξαναπήγα για να αφαιρέσει ότι φουσκάλες είχαν μείνει στις μεμβράνες λόγο υγρασίας που παραμένει ανάμεσα στη μεμβράνη και στο τζάμι. Τώρα είναι τέλεια. Εγώ έχω Ε12 πεντάπορτο. Δεν ξέρω για ποια μοντέλα μιλάτε αλλά μου φαίνονται τρελά αυτά που λέτε. Προσοχή φίλοι μου γιατί ορισμένοι μάστορες δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνουν για εμάς τα αυτοκίνητά μας και κάνουν ψευτοδουλειές και πειράματα. Είναι καλύτερα λοιπόν να δώσεις μερικά ευρώ παραπάνω και να γίνει καλή και προσεγμένη δουλειά από μάστορα που καταλαβαίνει πώς αισθάνεται κάποιος που αποκαλεί το αυτοκίνητό του «μωρό μου»
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
02-06-05, 22:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Φίλε almeida σε ποιον τις έβαλες τις μεμβράνες στην Πάτρα; Ρώτησες για 3Μ και αν ναι πόσο σου ζήτησαν; Με ενδιαφέρει και εμένα για το πίσω τζάμι. Έχω και εγώ ένα Ε12 3-4 μηνών.
21-06-05, 16:57
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
patra
|
|
Tις έβαλα στο Αίγιο, αντιπρόσωπος της FOLLIATEC!!ΤΟ πίσω τζάμι ήταν όλο φουσκάλες αλλά τελικά μου το άλλαξαν και τώρα είναι πολύ καλύτερο!3Μ δενβρήκα στην ΄Πάτρα αλλά έμαθα οτι στοιχίζουν περίπου 210-230 Ε ενώ εγω τις έβαλα με 180!! και χρομολούξ δηλ έχουν την εξής ιδιαιτερότητα:το βράδυ ανοίγουν ενώ την ημέρα όσο πιο πού ήλιο έχει τόσο σκουραίνουν!!Γενικά είμαι ικανοποιημένος!!παρότι έχουν μείνει κάποιες φουσκαλίτσες....
|
22-06-05, 23:45
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα-Κόρινθος
|
|
Απευθύνομαι κυρίως στα παιδιά από Πάτρα(όχι το συγκρότημα !)(εάν ξέρει και κανας άλλος ας πει) ρώτησα στην TRIM για μεμβράνες και θέλουν αν θυμάμαι καλά 150 για Lluminar και +30-40 για Folliatec.Ξέρετε αν κάνουν καλή δουλεία ή έχετε ακούσει κανα παρατράγουδο;Γιατί σκέφτομαι μες την βδομάδα να πάω (τα λεφτά πιστεύω καλά είναι)
23-06-05, 00:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Μιας και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τη δουλειά τους ας πω για την τιμή!!!
Ίσως από τις καλύτερες!!!!!!!!!
|
23-06-05, 01:49
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
patra
|
|
έχω ακούσει οτι κάνουν καλή δουλειά αλλά το μόνο μείον που έχουν στην trim είναι οτι πρέπει να τους έχεις απο κοντά λόγω οτι έχουν πολλή δουλειά και γενικά η εξυπηρέτηση είναι λίγο χάλια,απο τιμές είναι καλοί,εμένα μου είχαν πει για τα folliatec περίπου στα 190 ευρώ,καλή επιτυχία να έχεις!!πάντως θα δείς μετά οτι τα φιμέ τα αξίζουν τα λεφτά τους!!
|
23-06-05, 09:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Συμφωνώ με τον almeida φίλε μου. Από τιμές είναι οι καλύτερες πιστεύω. Δεν ξέρω στο συγκεκριμένο θέμα τι δουλειά κάνουν αλλά γενικά πρέπει να είσαι πάνω από το κεφάλι τους. Έχουν πολλούς πελάτες και γίνεται λίγο χαμός. Συνήθως σου λένε να αφήσεις το αμάξι και να φύγεις για να μην περιμένεις. Καλό θα είναι να μείνεις όμως. Απλά θα σε πάρει ώρα. Αν τελικά τις βάλεις τις μεμβράνες, πες μας εντυπώσεις.
23-06-05, 14:36
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα-Κόρινθος
|
|
Βασικά σκεύτομαι την Trim γιατι είναι αρκετά γνωστό μαγαζί στην Πάτρα + οτι τα λεφτά είναι καλά. Αν βρώ κανά κενό μες την εξεταστική θα πάω γιατί η κωλοζέστη δεν παλέβεται άλλο! Το θέμα είναι Lluminar ή Folliatec; Τη Lluminar την έχω ακούσει από πολλούς ενώ τη Folliatec κάποιοι δεν την ξέρουν καν, αλλά η Folliatec είναι φωτοχρωμικές (άρα θα ανοίγουν το βράδυ) + οτι η διαφορά στην τιμή είναι ελάχιστη. Οι Πατρινοί ξέρετε κανα καλό μάστορα η να πάω στην Trim(ούτε διαφήμιση να του έκανα τόσες φορές που το έχω πεί);
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17052102 seconds (81,03% PHP - 18,97% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:13. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|