Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
06-05-05, 20:53
|
|
|
Περιοχή:
Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilis_G6rT";p="
παιδια εγω για να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου, ενας σωστος οδηγος με CTR σε κοντρα απο σταση με CTS ειναι κατα μεσο ορο ενα αμαξι μπροστα το civic, εχουν γινει πολλα ανοιγματα στην Αθηνα, οι διαφορες παντως ειναι τοσο μικρες που βασικο ρολο παιζει ο οδηγος και εξωτερικοι παραγοντες.
|
Θα συμφωνήσω φίλε μου 100% μαζί σου. Εκεί περίπου είναι η διαφορά ενός μαμά CTR κι ενός μαμά CTS. Τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν, πιστεύω, αυστηρά με τον οδηγό.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p="
Eσύ στα πόσα παίζεις question ,αν φυσικά επιτρέπεται,ετσι για να ζηλέψουμε λίγο και να προδοκούμε τα καλύτερα και δια ημάς...
|
Προς το παρόν 220!! 8)
|
|
|
07-05-05, 00:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πολυ ωραιο σε βρισκω φιλε αστακε.Για κανε προς Καρδιτσα μερια (σε φιλοξενο εγω και θα γινουμε λιωμα στα τσιπουρα και τα τρελα μεζεδακια ) γιατι 2-3 TS που ξερω τις εχουνε κουλοχεριδες και τρωνε πολυ ξυλο.Μας εχουνε κανει ρεζιλη.Χανουνε απο rallye ,type-r, civic-vti κ.αΒεβαια ειναι τις μοστρας πιο πολυ γιατι εχουνε 17΄ και 215 λαστιχο αλλα τοσο πολυ απωλειες και τριβες εχουνε.Γαμω την γκαντεμια μας,TS βρηκανε να παρουνε,οχι τιποτε αλλο,αλλα αρχιζει και βγαινει βρωμα οτι οι TS δεν πανε yell
|
07-05-05, 03:49
|
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Χε χε!! Αν είναι για τσίπουρα και μεζεδάκια τότε... έρχομαιιιιιι
Και μετά "βολεύουμε" και τους υπόλοιπους!! Χε χε!!
|
|
|
07-05-05, 16:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Χθες το βράδυ επιστρέφοντας απο ελαφρυά τσιπουροοινοποσία στο βόλο,μετα απο κάτι σφήνες που έκανε βρέθηκε μπροστά μου ένα typeR.Σταματήσαμε στο τελευταιο φανάρι που μετά αρχίζει η ΄εθνική' προς Λάρισα.Αυτός μπροστά και εγώ πίσω.Ετσι όπως το είδα πίστεψα οτι θα τό δινε αλλά στην 1η και 2η κόντεψα να περάσω απο πάνω του και με έκοψε.Ανοιξε μετά και άρχισα να δίνω με 3η και 3000στροφές και μέχρι να ξυπνήσει το μοτέρ ειχε φυγει 3 αυτοκίνητα μπροστά.Πήγαμε μέχρι 210 και η διαφορά δεν μεγάλωσε καθόλου...πιστέυω πως αν δεν είχα κρεμάσει με την 3η και έκανα 3 λίγο ποιο γρήγορες αλλαγές θα τον είχα στον προφυλακτήρα.Αυτός μετα έστριψε και μου άναψε τα αλάρμ..τι σημαινε αυτό question οτι χάρηκε που...τα είπαμε ή οτι με σάπισε question εχει πλάκα question δεν μπορεί κάπου θα ξανασυναντηθούμε..ελπίζω και μεχρι τότε να φοράω και καινούργια παπουτσάκια γιατί έτσι το αντισπίν δουλέυει υπερωρίες.
|
το ταπερ ηταν χρωματος ποντικι μηπως?καλα ρε συ ηρθες βολο επρεπε να συναντηθουμε... τεσπα την επομενη να κανονισουμε.
απο λαρισα εισαι?
|
07-05-05, 16:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p="
Χε χε!! Αν είναι για τσίπουρα και μεζεδάκια τότε... έρχομαιιιιιι
Και μετά "βολεύουμε" και τους υπόλοιπους!! Χε χε!!
|
Παντος αν κανεις προς Καρδιτσα η προς Τρικαλα(αναγκαστικα θα περασεις απο Καρδιτσα )σφυρα,στειλε p.m, κανε σηματα καπνου και τα αλλα ειναι λεπτομερειες.Οπως λεει και ο χρηστος ,καλο ειναι οταν καποιος κανει, προς τα μερη αλλου, να βρισκονται απο κοντα.Την Κυριακη του Πασχα βρεθηκα με τον Peter εδω Καρδιτσα,η καταγωγη του ειναι απο εδω και ηταν ωραια. Δεν τον ηξερα μεσο του Forum γνωριστηκαμε,ηπιαμε το καφεδακι μας,τα ειπαμε, αλλα την επομενη φορα Peter γινουμε λιωμα απο το ποτο της Καρδιτσας(μαντεψε ποιο )
|
08-05-05, 21:14
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p="
Παράθεση:
Eσύ στα πόσα παίζεις question ,αν φυσικά επιτρέπεται,ετσι για να ζηλέψουμε λίγο και να προδοκούμε τα καλύτερα και δια ημάς...
|
Προς το παρόν 220!! 8)
|
Σωστός!Δηλαδή +28 ή +57 αν μιλάμε για τροχό?
|
|
|
08-05-05, 21:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος";p="
το ταπερ ηταν χρωματος ποντικι μηπως?καλα ρε συ ηρθες βολο επρεπε να συναντηθουμε... τεσπα την επομενη να κανονισουμε.
απο λαρισα εισαι?
|
οχι.Μαυρο ήταν και δίπλα σκιζόταν ενα παλήο rx-7 cabrio άσπρο που μάλλον δεν πρέπει να το άνοιξε τρελλά γιατί στην αρχή εφευγε καλλααα,πολύ καλά.Ρε σεις πόσα άλογα βγάζανε αυτά μαμά?
|
08-05-05, 22:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Ηταν bi-turbo 1300cc και αν θυμαμε καλα καπου στα 260 αλογα.
06-06-05, 16:25
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Σαββατο βραδυ Ιερα Οδος στο υψος της Σπυρου Πατση.
Μπροστα μου ενα 206 μαυρο πηγαινει καπως γρηγορα σε σημειο που δε με αφηνει αδιαφορο.Κανω μια να ανοιξω
του "πεταω" τα φωτα να μπει δεξια για να συνεχισω αλλα ο τυπος δεν λεει να ξεκολησει απο αριστερα.Καθως τον προσπερναω απο δεξια βλεπω στην πορτα GTI.Στα φαναρια Κηφισου και Ιερα Οδο τον ρωτησα κυβικα και αν το πατησε.Η απαντηση του ηταν : 2.000cc και οτι πηγαινε σανιδα.Απορια του: "ρε φιλε πολυ καλα παει το δικο σου τι κρυβεις κατω απο το καπο. question " Δεν πηρε απαντηση , αναψε πρασινο και εφυγα.......................
shoothim Τελικα Πανο (MARMEL) πρεπει να εχεις δικιο, μαλλον ειμαι παραπανω απο 135hp
|
|
|
06-06-05, 16:46
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
εμ στο πα νικο ερχοσουν καλα απο πισω μου. πολυ καλα. αλλα δεν πηγαινα σανιδα εγω χε χε. κυριακη που πηγαινα βιλλια πετυχα ενα punto gt2 με εξατμιση καταβαση σχιστου. τον περναω τον τυπο ενω δεν τρεχαμε περιπου με 120. ηρθε διπλα μου και επαιζε με το γκαζι. ημουν τιγκα φορτωμενος και αρχισα να ανοιγω. πιασαμε 200+ και ηταν αρκετα πισω. οταν φρεναραμε μου λεει η ελενα οτι κοιτουσαν καλα καλα. τι θα εβλεπαν δλδ μεσα απο τα φιμε? δεν χαμογελαω οπως ο wastegate. τιμωρω αγελαστα χε χε
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20407104 seconds (71,19% PHP - 28,81% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|