101 5d xli 225000kmh 2 φορές σπασμένο μοτέρ (πρώτη εξ'αιτίας Αντ/σωπείας και δεύτερη λόγω μηχανικού της γειτονιάς)
εχω μαμά δισκόπλακες ακόμα και τακάκια αλλαγμένα πριν απο πολλά.....αμορτισέρ πανάρχαια με τα μπροστινά να είναι πιο καινούρια,
το οδηγώ εγώ καταπονώντας μοτερ,ανάρτηση,φρένα...ο αδερφός μου φρένα και η μάμα με την αδερφή μου,............
Εχώ βάλει μια χοάνη BMC πρίν 150000χιλ,κρατάει ακόμα και με καυλ...όσο και την πρώτη μέρα..η μάλλον βραδυ κρυφα απο γονείς...
Ίσως να με θεωρείται δημόσιο κίνδυνο αλλα είμαι? όταν ο ανειδίκευτος σε Τουοτα μηχανικός ξεχνάει!!! να βάλει πίσω τον αισθητήρα του λαδιού μετά απο αλλαγή δίσκο-πλατώ???!!!!!(με αποτέλεσμα να σπάσει το μοτέρ κάμποσο καιρό αργότερα)η όταν ξεχνάει να βιδώσει την κρεμαγιέρα μετα απο αλλαγη στις φούσκες...(ευτυχώς που το πήρα χαμπάρι γρήγορα..)Δεν έχω τίποτα με τα παλικάρια του ΟΑΕΔ,ίσα ισα,που και εγώ αν και Μηχανολόγος σε ΤΕΙ τους ζηλεύω για κάποια πράγματα που κάνουν,οι αντιπρώσοποι όμως που δεν προσλαμβάνουν ειδικευμένο προσωπικό για να γλιτώσουν ευρώπουλα εχουν γράψει στα τέτοια τους το Ονομα και την Ιστορία της εταιρίας που έχουν αναλάβει.Φτού και μακριά απο μάς αλήτες.Έχω πολλά να πω αλλά μάλλον είναι ήδη γνωστά....
Τελοσπάντων
Αμάξι δεν γουστάρω άλλο απο το Corolla που δεν είναι ,μού,αλλά σύντομα θα γίνει.
Εκτός απο 4EFTE kai 4AGE σκεφτόμουν 3sgte...αλλά το σασί μάλλον πως θα πρέπει να ενισχυθεί με σκυρόδεμα...
Το πρόβλημα μου είναι οτι στρίβω με το πλάι(οχι οτι είμαι και κάνας πιλότος,έχω φάει τα μούτρα μου αλλά αυτά παλιά....) και μάλλον ο 4efte
θα με σκοτώσει σε λάθος μου...Δεν γουστάρω πολλά άλογα (ο 3sgte πάει για dragsteroκατάσταση εάν και εφόσον...)αλλά να,είναι κάνα 2 Saxoralla που δε χωνέυω,και κάτι πουντο-νατο,Ιμπιθα κλτπ.
Και πάμε στις ερωτήσεις?
-Έχει ακούσει κανείς τιποτα για TEIN σε 101?Να φανταστώ μόνο για LEVIN?
-Πώς θα βάλω δισκόφρενα πίσω?άξονας?κατανεμητής?ζάντα?
-Πολλά μούτρα στο πλασσάρισμα...κάτι να τα μειώσω λιγάκι?
-Τίποτα Lexus φανάρια για Liftback?....κλαψ κλαψ (σαν σύντομο ανέκδοτο ακούγεται)
Παιδιά είμαι άσχημα κολλημένος με το αμάξι δεν κάνω πλάκα....έχω περάσει το στάδιο μπαίνω μέσα και οδηγάω....το φοράω και το νοιώθω
απο μπροστά μέχρι πίσω(εε,χωρις τελίτσες)
Να είστε όλοι καλά και σείς και οι Coroulles σας.
Απεγνωσμένος απο Χανιά
|