Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-04-05, 19:25
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Επισυμανση. Καπου ειχα ακουσει οτι για να δυναμομετρισεις το Ts πρεπει να απενεργοποιείσεις ολα τα ηλεκτρονικα (VSC,TRC,EBD και λοιπα )

Επιπλεον οι τυποι του Drive και του αδεφου Auto Motor Sport παινευονται για το ISO που εχουν για τα δυναμομετρα τους (ειχε γινει χαμος για το νεο focus. Το εβγαζαν 121 αλογα)

Αλλα κραταω επιφυλαξεις για ολα αυτα . Ισως να εχεις και δικιο.
'Aσχετο.Το Drive με το auto motor und sport αδελφά περιοδικά question question Μάλλον το autocar εννοείς.
Re: TS FORUM 2
Παλιά 20-04-05, 20:36
Το avatar του χρήστη VazelosTS
VazelosTS Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
VazelosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

Και δυστυχώς...είτε σου αρέσει είτε όχι, το RX-8 Challenge είναι σαφώς πιο αργό από το TSport!

Παντς φιλε Astakos κι εγω εχω διαβασει παρα πολυ καλα σχολια για το RX-8 Challenge και εκπλησομαι που λες οτι ειναι σαφως πιο αργο απο το TSport(κι εγω TS εχω)!!!Δεν θελω να σε αμφισβητησω (απο οσο εχω δει εισαι πολυ "διαβασμενος" στο θεμα αυτοκινητο) αλλα μπορεις να το αναλυσεις λιγο....
Παλιά 21-04-05, 00:15
syele Offline:
Μέλος

Μοντέλο: 2005 Corolla TS
Περιοχή: Λαγονήσι
Δύναμη Σεβασμού: 275
syele είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από s.nikolopoulos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν λέω το αυτοκίνητο είναι γρήγορο αλλά μόνο αυτό τίποτα άλλο.Ας προσπαθήσουν να τα κάνουν να πηγαίνουν και σε καμιά στροφή γιατί μόνο για τις ευθείες και τις καφετέριες ειναι,και μετά ως αναφορά τις επιδόσεις θα τα βρεί όλα η υπηρεσία.
Προφανώς αστειεύεσαι
Παλιά 21-04-05, 01:18
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από VazelosTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παντς φιλε Astakos κι εγω εχω διαβασει παρα πολυ καλα σχολια για το RX-8 Challenge και εκπλησομαι που λες οτι ειναι σαφως πιο αργο απο το TSport(κι εγω TS εχω)!!!Δεν θελω να σε αμφισβητησω (απο οσο εχω δει εισαι πολυ "διαβασμενος" στο θεμα αυτοκινητο) αλλα μπορεις να το αναλυσεις λιγο....
Ευχαρίστως αλλά...τι ακριβώς θέλεις να αναλύσω;

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από s.nikolopoulos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν λέω το αυτοκίνητο είναι γρήγορο αλλά μόνο αυτό τίποτα άλλο.Ας προσπαθήσουν να τα κάνουν να πηγαίνουν και σε καμιά στροφή γιατί μόνο για τις ευθείες και τις καφετέριες ειναι,και μετά ως αναφορά τις επιδόσεις θα τα βρεί όλα η υπηρεσία.
Φίλε Σάκη δεν θα συμφωνήσω σε αυτό το θέμα. Το RX-8 είναι κατά κράτος καλύτερο στο κράτημα και στήσιμο από τον προκάτοχο του (RX-7). Κρατάει αρκετά καλά...σίγουρα 10 φορές καλύτερα από το stock TSport. Ας μην ξεχνάμε κι εμείς τι παρτάλι κρατήματος είναι το δικό μας μαμά!! Ίσως ένα από τα χειρότερα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει ever με τέτοια ονομαστική ιπποδύναμη!
Σίγουρα το challenge είναι πολύ καλύτερο στο στήσιμο από το TS! :x

Ας όψεται η Toyota που έφτιαξε ένα μοτέρ ξυράφι με πλαίσιο και ανάρτηση για υπερήλικες!! :x :x [/acronym]
Παλιά 21-04-05, 02:23
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 278
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JIMS192";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Επισυμανση. Καπου ειχα ακουσει οτι για να δυναμομετρισεις το Ts πρεπει να απενεργοποιείσεις ολα τα ηλεκτρονικα (VSC,TRC,EBD και λοιπα )

Επιπλεον οι τυποι του Drive και του αδεφου Auto Motor Sport παινευονται για το ISO που εχουν για τα δυναμομετρα τους (ειχε γινει χαμος για το νεο focus. Το εβγαζαν 121 αλογα)

Αλλα κραταω επιφυλαξεις για ολα αυτα . Ισως να εχεις και δικιο.
'Aσχετο.Το Drive με το auto motor und sport αδελφά περιοδικά question question Μάλλον το autocar εννοείς.

Σορι σορι.....δικο μου το λαθος. εχεις δικιο. Παντος ολοι τους παινευονται για τα δυναμόμετρα τους

Ενδεικτικα (βΡικα το τευχος. Ιανουαριος 2005)

Ts -- 172hp
TyperR -- 176hp
Rx-8 ch -- 151hp

Στο τροχο όλα

Επισης για όποιον εχει το τευχος ας προσέξει οτι αν και δίνει 7.3 για το RX-8 και 7.7 για το Ts τα 160 το Ts τα πιανει 1sec ποιο γρήγορα viking

Συμπερασματικα παντος ..... αλλο πραγμα το Rx-8 και αλλο το Ts . Πως να το κανουμε.
Παλιά 21-04-05, 03:28
Το avatar του χρήστη VazelosTS
VazelosTS Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Athina
VazelosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Ευχαρίστως αλλά...τι ακριβώς θέλεις να αναλύσω;
Το RX-8 σε σχεση με το TS εχει καλυτερες επιταχυνσεις,ροπες,και γενικα οτι μετρισεις και τεστ εχω δει το βγαζουν σημαντικα καλυτερο.Που το στηριζεις εσυ και λες οτι το TS ειναι γρηγοροτερο???
Παλιά 21-04-05, 03:33
Astakos Offline:

Φίλε Στάθη δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν υπάρχει TS μαμά με 172 άλογα στον τροχό. Όλα κυμαίνονται από 160-163 άλογα. Και οι τιμές αυτές είναι και οι "καλές" τιμές! Το λάθος που κάνουν πολλοί είναι στις απώλειες μέσω του drivetrain. Στο TSport οι απώλειες είναι περίπου 15-16%.

Τα 172 τροχό που λένε οι κύριοι στο περιοδικό είναι περίπου με απώλειες 10% το οποίο είναι τραγικό ψέμα και μηχανικώς ανέφικτο!! Δεν έχει εφευρεθεί ακόμη αμάξι παραγωγής με 10% απώλειες μόνο!!

Εμένα στον τροχό ήταν 162.5 άλογα όταν το είχα μετρήσει, έχοντας μόνο ένα K&N φιλτράκι στον παπά! Οπότε μπορείς να καταλάβεις που κυμαίνονται τα εντελώς stock. Και δεν συνέβηκε μόνο σε μένα αλλά τουλάχιστον σε άλλα 3 Corolla TSport και 1 Celica TSport κάτι φίλων. Και να προσθέσω ότι σε όσα forum του εξωτερικού (και είναι πολλά) έχω μιλήσει με παιδιά που έχουν δυναμομετρήσει τα αμάξια τους κανένας μα κανένας δεν τα είχε βγάλει πάνω από 163. Οπότε πάρε τον αριθμό αυτό σαν maximum!
Παλιά 21-04-05, 03:37
Astakos Offline:

Παράθεση:
Το RX-8 σε σχεση με το TS εχει καλυτερες επιταχυνσεις,ροπες,και γενικα οτι μετρισεις και τεστ εχω δει το βγαζουν σημαντικα καλυτερο.Που το στηριζεις εσυ και λες οτι το TS ειναι γρηγοροτερο???
Με 2-3 που τα είχα πάει όταν ακόμα η υπογραφή μου ήταν όνειρο θερινής νυχτός!!
Παλιά 21-04-05, 13:12
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 280
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Αν και δεν τα έχω στήσει με RX-8, μου φαίνεται πολύ δύσκολο να το πάρω σε 0-100 λόγο υπερβολικού σπινιαρίσματος της TS σε σχέση με ένα πισωκίνητο...

Τώρα, η κατάσταση μπορεί να αλλάζει σε επιτάχυνση 5-100... αλλά τι να του πεις του άλλου: "μεγάλε, ας τσουλήσουμε λίγο πρώτα και μετά τα δίνουμε...."?
Παλιά 21-04-05, 13:32
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 278
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Η άλήθεια είναι οτι και εγω σπανια τα δινω απο φαναρι. Αν και εχω κανει κατι θεικες εκινησεις με την βελονα στις 6000rpm καρφωμενη απο 0-40 αλλα μου την σπαει που δεν μπορω να το κανω συνεχεια. Λιγο γιαλι να ειναι κατω..λιγο κρυα τα λαστιχα...και σπινιαρω αλλυπητα.

Συνηθως τους τσιγκλαω εν κινησει viking

Για το ποσα αλογα βγαζει στον τροχο....για το λες εσυ κατι θα ξερεις παραπανω αν και κραταω μια επιφυλαξη γιατι το μοντελο στο Drive ηταν το facelift. Ισως να μην εχει καμια σχεση....ισως και να εχει. (Στο νεο κιβωτιο παει το μιαλο μου)

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ts Forum -4- DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 942 22-07-16 20:12
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47

Page generated in 0,17592406 seconds (80,59% PHP - 19,41% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:29.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com