Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA |
|
|
|
Re: carina με 4age 20V turbo silvertop |
|
26-02-05, 23:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: carina με 4age 20V turbo silvertop
Γεια σας παιδια.Οφειλω να ομολογησω οτι τον τελευταιο καιρο, μου περνανε και εμενα σκεψεις να σπρωξω λιγο αερα παραπανω στη μυτουλα του AVENSIS.Οχι υπερβολες 0.5 bar ειναι μια χαρα. Εχω ισως τον καλυτερο κινητηρα τις ΤΟΥΟΤΑ 1.6 για light turbo(4A-FE) χωρις ανοιγμα μοτερ,δεδομενου τις σχετικα χαμηλης συμπιεσης του 9.5 το καταπληκτικο εργοστασιακο ψυγειο λαδιου που βοηθαει πολυ και την αποδεδειγμενη αξιοπιστια του στο περασμα του χρονου καθως τα υλικα του ειναι απο τα καλυτερα.Δυο πραγματα ομως με απασχολουν. 1)Κομπρεσορας για ατμοσφαιρικη λειτουργια και αξιοπιστια η υπερσυμπιεστης εξατμισης; και 2) και σημαντικοτερο οι greek tuners και οι διαφοροι Μαστρο-Μητσοι, κατα ποσο μπορουμε να τους εμπιστευθουμε, η να ψαξουμε για ετοιμες και δοκιμασμενες λυσεις του εξωτερικου υπο την μορφη κιτ .
|
27-02-05, 02:08
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Γεια σας παιδια.Οφειλω να ομολογησω οτι τον τελευταιο καιρο, μου περνανε και εμενα σκεψεις να σπρωξω λιγο αερα παραπανω στη μυτουλα του AVENSIS.Οχι υπερβολες 0.5 bar ειναι μια χαρα. Εχω ισως τον καλυτερο κινητηρα τις ΤΟΥΟΤΑ 1.6 για light turbo(4A-FE) χωρις ανοιγμα μοτερ,δεδομενου τις σχετικα χαμηλης συμπιεσης του 9.5 το καταπληκτικο εργοστασιακο ψυγειο λαδιου που βοηθαει πολυ και την αποδεδειγμενη αξιοπιστια του στο περασμα του χρονου καθως τα υλικα του ειναι απο τα καλυτερα.Δυο πραγματα ομως με απασχολουν. 1)Κομπρεσορας για ατμοσφαιρικη λειτουργια και αξιοπιστια η υπερσυμπιεστης εξατμισης; και 2) και σημαντικοτερο οι greek tuners και οι διαφοροι Μαστρο-Μητσοι, κατα ποσο μπορουμε να τους εμπιστευθουμε, η να ψαξουμε για ετοιμες και δοκιμασμενες λυσεις του εξωτερικου υπο την μορφη κιτ .
|
εμ εδω σε θελω φιλε. με τους μαστρομητσους τι γινετε? χρηστο δεν ειπα σιγουρα οτι θα κανω κατι. ειπα οτι αρχιζω και το σκεφτομαι και αν κατσει κατι στο μελλον θα δουμε εχουμε εξοδα τωρα. οσο για το τρελο carina ολα αυτα που λεω παιδια τα εχω ακουσει απλα . αυτα που ακουσα αυτα ειπα. θα τον βρω ομως. μια γειτονια ειμαστε. με το που θα τον δω θα του πω...... μεγαλε... εχω κανει την carina σου διασημη στο corollaclub φερε μια βολτα τωρα... λετε να μου τη δωσει? tongue
27-02-05, 05:58
|
|
|
Περιοχή:
Αλιμος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ειλικρινα ευχομαι να στην δωσει..θα'ναι μια ιδιαιτερη εμπειρια!!!!!!!
|
|
|
27-02-05, 11:41
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Η carina ειναι μια μαυρη και ειναι ψιλογνωστος .Φοραει silvertop με σφυρηλατα 3.0 garet turbo και παιζει 1.4 bar.Aυτος που την εχει ειναι γυρω στα 55 .θα κοιταξω να τον φερω σε καμια συναντηση.
|
|
27-02-05, 14:13
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Δυο πραγματα ομως με απασχολουν. 1)Κομπρεσορας για ατμοσφαιρικη λειτουργια και αξιοπιστια η υπερσυμπιεστης εξατμισης; και 2) και σημαντικοτερο οι greek tuners και οι διαφοροι Μαστρο-Μητσοι, κατα ποσο μπορουμε να τους εμπιστευθουμε, η να ψαξουμε για ετοιμες και δοκιμασμενες λυσεις του εξωτερικου υπο την μορφη κιτ .
|
Πιστευω το καλυτερο ειναι κομπρεσορας (ετοιμο κιτ)... 8)
Γραμμικοτητα και δυναμη παντου, οχι 4-7κ...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
με το που θα τον δω θα του πω...... μεγαλε... εχω κανει την carina σου διασημη στο corollaclub φερε μια βολτα τωρα... λετε να μου τη δωσει? tongue
|
Θα παρεις...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fanis";p="
Η carina ειναι μια μαυρη και ειναι ψιλογνωστος .Φοραει silvertop με σφυρηλατα 3.0 garet turbo και παιζει 1.4 bar.Aυτος που την εχει ειναι γυρω στα 55 .θα κοιταξω να τον φερω σε καμια συναντηση.
|
Ψιλοπραγματα....... (θα ειχε βαλει 2.0 3sgte... )
|
|
|
27-02-05, 16:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Xenos γνωριζεις κατι απο ετοιμο κιτ για 4A-FE.Καλες κατασκευες κανει η jakson raicing αλλα αυτοι εχουν μανια με τα mazda mx-5
|
27-02-05, 19:33
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Xenos γνωριζεις κατι απο ετοιμο κιτ για 4A-FE.Καλες κατασκευες κανει η jakson raicing αλλα αυτοι εχουν μανια με τα mazda mx-5
|
Δυστυχως δεν γνωριζω...
|
|
|
27-02-05, 21:26
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fanis";p="
|
αντε ρε φανη κανε κατι tongue
28-02-05, 21:20
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παιδιά η καρίνα φοράει το 20V τουρμπισμένο με Τ4 (νομίζω) εξωτερική wastegate , σφυρήλατα , εγκέφαλο APEXi κ.α. είχα τύχει να περάσω απο το συνεργείο που το εφτιαχναν και μου είπαν οτι πηγαιναν για 350 αλογα. Αν θελετε τηλ. αυτου που επιμελήθηκε την μετατροπη στείλτε πμ
01-03-05, 00:01
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από speedc";p="
Παιδιά η καρίνα φοράει το 20V τουρμπισμένο με Τ4 (νομίζω) εξωτερική wastegate , σφυρήλατα , εγκέφαλο APEXi κ.α. είχα τύχει να περάσω απο το συνεργείο που το εφτιαχναν και μου είπαν οτι πηγαιναν για 350 αλογα. Αν θελετε τηλ. αυτου που επιμελήθηκε την μετατροπη στείλτε πμ
|
Πατας σημερα, τουρμπιζει αυριο...
Για πες το ονομα, δεν ειναι ντροπη, ουτε διαφημιση...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16824198 seconds (82,24% PHP - 17,76% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:29. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|