diafanh psyxh, ποτέ δεν ζήτησα απο κανέναν να δικαιολογηθεί που δεν έρχεται! Φαντάζομαι ο καθένας έχει τους λόγους του. Γιατί όμως περιέργως δεν ισχύουνε τα ίδια για όλα τα clubs? Τέσπα!
Πιθανόν να είναι και έτσι και να έχουνε αλλάξει τα πράγματα στης συναντήσεις, όμως εμένα η πρώτη μου φορά ήτανε αποκαρδιωτική! (κάτι το οποίο συντέλεσε και στην μετέπειτα αποχή μου!) Αλήθεια πόσοι λένε θα έρθουνε και ακόμα έρχονται? Όσο δε για την πίτα, προσωπικά περίμενα περισσότερο κόσμο! Και βέβεα κανείς δεν ρίχνει ευθύνες στο προεδρείο, άλλωστε τα παιδιά κάνουνε πολύ καλή δουλειά, και τους αξίζει ενα μεγάλο μπράβο! Και επαναλαμβάνω την τελευταία μου πρόταση απο πριν :
"Βέβεα βλέπω ότι εντός forum όλοι δείχνουνε θετική προδιάθεση για την καλυτέρευση του club απο όλλες τις πλευρές, δεν βλέπω όμως πουθενά να αναφέρονται ιδέες για την επίτευξη κάτι τέτοιου!"
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakis";p="
παιδια πραγματικα και μονο οι απαντησεις και αντιδρασεις ολων επιβεβαιωνει ενα πραγμα οτι ολοι εχουμε κοινα ενδιαφεροντα και ενδιαφερομαστε για το club.
|
Ισως να έχεις δίκιο, θα περίμενα όμως περισσότερες αντιδράσεις και όχι έναν διάλογο μεταξύ 4-5 ατόμων μονο. Προφανώς κάποιους τους αφήνει παγερά αδιάφορους!