Μάλιστα.....ακούσαμε για αδιαφορία, έλλειψη επικοινωνίας μέχρι και σνομπάρισμα...!!! Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα..!!!!
Δηλαδή ρε παιδιά προτιμάτε να διαβάζετε λάθος πληροφορίες που ίσως οδηγήσουν σε άσκοπες κινήσεις-αγορές με συνέπεια χάσιμο χρόνου και κυρίως χρημάτων; Είναι, εξ' ορισμού σωστό, εάν δεν ξέρεις
σίγουρα κάτι ( μεγάλο πρόβλημα αποτελεί
και η ημιμάθεια) να μη λες τίποτα, παρά να πάρεις στο λαιμό σου κάποιους άλλους. Δεν είναι όλοι εδώ έμπειροι μηχανολόγοι-μηχανικοί για να μπορούν να έχουν απόψη επί παντώς τύπου ερωτήσεων. Ούτε και αποτελεί μοναδική μας ενασχόληση το forum, ο χρόνος μερικές φορές είναι πολύ περιορισμένος. Σε καμία περίπτωση όμως δεν υπονοεί αδιαφορία και είναι
απαράδεκτο από μερικούς να ισχυρίζονται κάτι τέτοιο...
Για το δήθεν σνομπάρισμα που ανέφεραν μερικοί, αυτό και αν είναι εξωφρενικό...!!! Διαβάσατε ποτέ κανένα παιδί με TS να ειρωνεύεται άλλο μέλος του club; Μέσα στα πλαίσια της πλάκας
ναι έχει γίνει, αλλά ως εκεί....Δεδομένου επίσης οτι η προ-facelift CTS έχει ένα σωρό ελαττώματα, απασχολεί και θα απασχολεί ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες της.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Νεφέλη";p="
Ξέρω πως δεν ενδιαφέρουν κανέναν αυτά που θα πω, και ούτε θα τα πω με κακία...
Απλά θέλω να υποστηρίξω τον Sakis και αυτά που λέει...Επειδή τυχαίνει να έχω κάποια πάρε δώσε και με άλλα clubs,μπορώ να πω πως τουλάχιστον από θέμα δικτυακού τόπου και φιλοξενίας μέσα σε αυτόν υστερούμε...
Συγνώμη αν δεν σας άρεσαν αυτά που είπα.
Μ0αίνω καθημερινά στο site και βλέπω τί παίζει...
Για να μαθαίνω και εγώ 5 πράγματα για την κορολίτσα μου
Δεν είμαι πικραμένη, απλά ίσως περίμενα πιο πολλά επειδή αλλου είχα δει πιο πολλά.
Ίσως είναι η ιδέα μου και είμαι απλά προκατειλημμένη, αλλά ό,τι λέω το λέω για να βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ η κατάσταση...
|
Νεφέλη κατ'αρχάς να μη ζητάς συγγνώμη όταν εκφέρεις την άποψη σου, είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου. Από τα δύο post σου δεν κατάλαβα τίποτα, προσπαθείς να πεις πολλά πράγματα σε λίγες γραμμές. Αν γίνεις λίγο πιο σαφής.......