Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-02-05, 12:39
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ο Γιάννης είμαι εγώ που αναφέρεται το liquidάκι!! Απλά έχει την τάση να αναφέρεται πάντα σε γεγονότα που ξέρουμε μόνο οι 2 μας (άντε και οι 3 μας συμπεριλαμβανομένου και του DjBac) και να μπερδεύει τους πάντες μέσα στο forum! Δεν φταίει αυτός...έτσι γεννήθηκε!!
Απάντηση με παράθεση
Re: Παραπονο
Παλιά 04-02-05, 12:58
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Για αυτό υπάρχουνε και τα nick βρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-05, 13:21
Νεφέλη Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12
Δύναμη Σεβασμού: 269
Νεφέλη έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ξέρω πως δεν ενδιαφέρουν κανέναν αυτά που θα πω, και ούτε θα τα πω με κακία...
Απλά θέλω να υποστηρίξω τον Sakis και αυτά που λέει...Επειδή τυχαίνει να έχω κάποια πάρε δώσε και με άλλα clubs,μπορώ να πω πως τουλάχιστον από θέμα δικτυακού τόπου και φιλοξενίας μέσα σε αυτόν υστερούμε...
Ομολογώ πως δεν έχω λάβει μέρος σε καμία εκδήλωση και δεν έχω έρθει ποτέ στις συναντήσεις (έστω για να τελειώνω με τα οικονομικά για την εγγραφή)... Αλλά δεν μου κάνει και κέφι να έρθω για να δω πόσο καλά ξέρει να γράφει ο ένας τον άλλο.
Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά (μιλάω πάντα για μένα προσωπικά) έχω δει και πιο δεμένα clubs.
Συγνώμη αν δεν σας άρεσαν αυτά που είπα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-05, 13:53
Το avatar του χρήστη sakis
sakis Offline:

Μοντέλο: Corolla H/B 1.4
Περιοχή: kabala
Δύναμη Σεβασμού: 320
sakis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδια ολες οι αποψεις σεβαστες και προς θεου ποτε δεν μιλησα για σνομπαρισμα!!ισα ισα όλα τα παιδια ακομα και αυτοι που εχουμ την χαρα να εχουν corolla γρηγορα γενικως δεν μαs εχουν κανει να αισθανθουμε ασχημα εγω απλως τονισα κατι που δειχνει ασχημο μεσα στην ολη γενικα τελεια εικονα!ετσι αισθανθηκα ότι βαζω και εγω ένα λιθαρακι να γινουμε καλυτεροι!! ολοι προσπαθουμε για το καλυτερο μακαρι να μπορουσα να συμμετασχω και πιο ενεργα αλλα δυστυχως ειναι αδυνατο λογω αποστασεως.Η νεφελη δειχνει πιο πικραμενη απο εμενα και θα ηθελα να πω πως σχεδον παντα οταν ειναι να κανω κατι στο αμαξι ρωταω το club γιατι υπαρχουν και πιο εμεπειροι απο εμενα!!παντα ειχα απαντησεις που βοηθησαν αλλα υπαρχουν και τα αλλα!!Νεφελη εγω εαν ειχα την δυνατοτητα θα πηγαινα στα meeting των παιδιων ειναι μια καλη αρχη απλα δεν μπορω πρακτικα!! ευχαριστω παντως ολους για την αμεση αντιδραση τους!!
Παλιά 04-02-05, 13:55
Anonymous Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
Anonymous είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φιλε μου και εγω ειχα εκφρασει περιπου την ιδια γνωμη σε παλιοτερο ποστ και ειχα λαβει (απ'οτι θυμαμαι) τις ιδιες περιπου απαντησεις.

Μπορω να πω ομως, πως απο εκεινη την στιγμη και μετα ειδα περισσοτερη κινηση, τα καθημερινα ποστ να αυξανονται και πολλοι να λενε την αποψη τους. Ελπιζω να συνεχιστει η ιδια κατασταση...

Ακομα να ξερεις οτι δεν σου απαντανε σε ολα! Αυτο ειναι στανταρ! Αλλα δεν μπορεις να κατηγορησεις κανεναν αν δεν γνωριζει. Βεβαια μπορει να ρωτησεις και το πιο απλο και να μην σου απαντησει κανενας! Αυτο ειναι λιγο μ@λ@κια!

Εγω εχω κανει απειρες ερωτησεις και εχω δωσει ελαχιστες απαντησεις... Οχι γιατι βαριεμαι να τις γραψω, αλλα γιατι δεν ξερω... 8)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-05, 14:03
Νεφέλη Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12
Δύναμη Σεβασμού: 269
Νεφέλη έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Μ0αίνω καθημερινά στο site και βλέπω τί παίζει...
Για να μαθαίνω και εγώ 5 πράγματα για την κορολίτσα μου
Δεν είμαι πικραμένη, απλά ίσως περίμενα πιο πολλά επειδή αλλου είχα δει πιο πολλά.
Ίσως είναι η ιδέα μου και είμαι απλά προκατειλημμένη, αλλά ό,τι λέω το λέω για να βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ η κατάσταση...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-05, 14:11
Το avatar του χρήστη sakis
sakis Offline:

Μοντέλο: Corolla H/B 1.4
Περιοχή: kabala
Δύναμη Σεβασμού: 320
sakis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ωραια λοιπον πολυ καλη ιδεα γιατι δεν μας λες τι εχεις δει που σε ευχαριστει σε αλλα club που θα μπορουσαμε να εφαρμοσουμε και εμεις!!δεν θυμαμαι εαν υπαρχει topic αλλα θα μπορουσαμε να δημιουργησουμε ενα και να ριχνουμε ολοι ιδεες για βελτιωση του club και του site!!καποιες απο αυτες να εφαρμοσουμε θα ειναι βελτιωση!!!αποψη μου παντα!!
Παλιά 04-02-05, 14:59
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Εγώ πάντως που πάω στις συναντήσεις αρκετά συχνά, να πω πως όταν πάμε εκεί ούτε 'γράφουμε' ο ένας τον άλλον ούτε τπτ...

Και το forum μια χαρά το βλέπω από επίπεδο απαντήσεων...! Και γω επειδή γράφω και σε άλλα forum βλέπω και μου τη σπάει πως ρωτάει κάτι κάποιος και πετάγονται 10 ξερόλες που απαντούν με 10 ίσως και νομίζω... Ε προτιμώ 10 φορές να μην μου απαντήσουν (όπως στην ερώτησή μου για τους προφυλακτήρες παρά να μου πουν.... μάλλον μπαίνει... ή πάρτον και δες μετά...), Δόξα το θεό υπάρχουν και μέλη που ξέρουν 5-1000 πράματα παραπάνω από μας και μαθαίνουμε, εγώ πάντως έχω μάθει πολλά από εδώ μέσα...

Το forum πιστεύω πως πάει προς το καλύτερο, ειδικά μετά και τις υποενότητες που δημιουργήθηκαν, τώρα με αυτούς που έρχονται στις συναντήσεις και τους γράφουμε να δούμε τι θα κάνουμε.....

Φιλικά Βασίλης 'billlllll'
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-05, 15:05
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 258
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Μάλιστα.....ακούσαμε για αδιαφορία, έλλειψη επικοινωνίας μέχρι και σνομπάρισμα...!!! Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα..!!!!
Δηλαδή ρε παιδιά προτιμάτε να διαβάζετε λάθος πληροφορίες που ίσως οδηγήσουν σε άσκοπες κινήσεις-αγορές με συνέπεια χάσιμο χρόνου και κυρίως χρημάτων; Είναι, εξ' ορισμού σωστό, εάν δεν ξέρεις σίγουρα κάτι ( μεγάλο πρόβλημα αποτελεί και η ημιμάθεια) να μη λες τίποτα, παρά να πάρεις στο λαιμό σου κάποιους άλλους. Δεν είναι όλοι εδώ έμπειροι μηχανολόγοι-μηχανικοί για να μπορούν να έχουν απόψη επί παντώς τύπου ερωτήσεων. Ούτε και αποτελεί μοναδική μας ενασχόληση το forum, ο χρόνος μερικές φορές είναι πολύ περιορισμένος. Σε καμία περίπτωση όμως δεν υπονοεί αδιαφορία και είναι απαράδεκτο από μερικούς να ισχυρίζονται κάτι τέτοιο...
Για το δήθεν σνομπάρισμα που ανέφεραν μερικοί, αυτό και αν είναι εξωφρενικό...!!! Διαβάσατε ποτέ κανένα παιδί με TS να ειρωνεύεται άλλο μέλος του club; Μέσα στα πλαίσια της πλάκας ναι έχει γίνει, αλλά ως εκεί....Δεδομένου επίσης οτι η προ-facelift CTS έχει ένα σωρό ελαττώματα, απασχολεί και θα απασχολεί ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες της.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Νεφέλη";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξέρω πως δεν ενδιαφέρουν κανέναν αυτά που θα πω, και ούτε θα τα πω με κακία...
Απλά θέλω να υποστηρίξω τον Sakis και αυτά που λέει...Επειδή τυχαίνει να έχω κάποια πάρε δώσε και με άλλα clubs,μπορώ να πω πως τουλάχιστον από θέμα δικτυακού τόπου και φιλοξενίας μέσα σε αυτόν υστερούμε...
Συγνώμη αν δεν σας άρεσαν αυτά που είπα.

Μ0αίνω καθημερινά στο site και βλέπω τί παίζει...
Για να μαθαίνω και εγώ 5 πράγματα για την κορολίτσα μου
Δεν είμαι πικραμένη, απλά ίσως περίμενα πιο πολλά επειδή αλλου είχα δει πιο πολλά.
Ίσως είναι η ιδέα μου και είμαι απλά προκατειλημμένη, αλλά ό,τι λέω το λέω για να βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ η κατάσταση...
Νεφέλη κατ'αρχάς να μη ζητάς συγγνώμη όταν εκφέρεις την άποψη σου, είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου. Από τα δύο post σου δεν κατάλαβα τίποτα, προσπαθείς να πεις πολλά πράγματα σε λίγες γραμμές. Αν γίνεις λίγο πιο σαφής.......

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-02-05, 15:16
Το avatar του χρήστη vagelisteo
vagelisteo Offline:
Administrator

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: Καπανδρίτι Αττικής
Δύναμη Σεβασμού: 282
vagelisteo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φιλε μου billllll (αμαν με αυτα τα lll πρεπει να τα μετραω??? ) θα συμφωνησω μαζι σου.
Στις συναντησεις και εγω ερχομαι συνεχεια σχεδον απο τοτε που εμαθα για το club.
Ειμαστε ολοι μια μεγαλη παρεα.Βεβαια μερικοι γνωριζονται με αλλους πιο καλα και αυτο ειναι λογικο.
Οι συναντησεις εχουν αυτην την ιδιοτητα να γνωριζομαστε μεταξυ μας και να μην μενουμε στο απροσωπο internet...
Φιλακα παντα!!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16943407 seconds (81,18% PHP - 18,82% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:11.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com