Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E*90

TOYOTA COROLLA E*90 1986>1992

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-01-05, 02:25
menace Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 247
menace είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ marmel για τα 'καλα' σου λογια...αλλα μαλλον εχεις δικιο!Ο λογος...?Σημερα κανοντας βολτα με εναν φιλο μου...μου κολαει ενα Audi Α3 Τ 1800.Εχω 2η ταχυτητα στισ 6000 την σπαω βαζω 3η την σπαω κ αυτη κ βαζωντας 4η γυρω στα 190 κοβω λογω φαναριου...κανουμε αναστροφη κ ανοιγουμε απο 2ρες με αποτελεσμα να μου ριξει 3ς καροτσες+...φορτονοντας 4η τον φτανω κ τον περναω με 200 στο κοντερ...μετα κοφτης...!Κατεβαζει παραθυρο ο φιλοσ μου κ τον ρωταει ποσα αλογα ηταν το audi.Μας λεει 250 κ μκενω μ@λ@κ@ς!!!!!!!ομωσ ειχε καποιο προβλημα με πιεση κ τον εριχνε στα 200 οπωσ μασ ειπε...!Και τωρα το καλυτερο...Φιλε σε περασα για τουρμπατο γυρω στα 200 αλογα!!!παει καλα το corollaki σου!Τα συμπερασματα δικα σας...!!Υ.Γ-πριν την αναστροφη που ενεφερα πιο πριν το audi δεν με περασε...επισης φοραγε τουρμπινα απο S3 αν αυτο λεει κατι! 4Α-GE 20VALVE ...STRIKES AGAIN!!![να μην χαρω κ γω λιγο?]να το βαλεισ φιλε virus το μοτερ!! λεει πολλα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-01-05, 03:20
Το avatar του χρήστη Geo!
Geo! Offline:
Moderator

Μοντέλο: EE90 Sedan (4A-FE)
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Geo! είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
πριν 3 χρονια?
Θέλω να πώ όταν ήμουν στην ηλικία του Virus ρε συ MARMEL!
Λίγο πριν βγάλω το δίπλωμα και δεν είχα καν στα χέρια μου το αυτοκίνητο έτσι σκεφτόμουν! "Θα του κάνω αυτό...." και "θα του κάνω το άλλο..."!! Όνειραααα zzz
Μετά όμως που είδα ότι το αυτοκίνητο θέλει πολύ συντήρηση, και κάθε μέρα παρατηρώ και ένα προβληματάκι λόγω ηλικίας, λέω δεν αξίζει!! Θέλει πάρα πολύ χρήμα!! Το οποίο θα διέθετα αν είχα 30.000e στην άκρη (που λέει ο λόγος)!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-01-05, 13:39
Anonymous Offline:

Δύναμη Σεβασμού: 0
Anonymous είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Virus";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραια το μαυροκαπακο θα βαλω πανω..Απο σασμαν ποιο ειναι καλυτερο?Προτιμω επιταχυνση απο τελικη...
πιστευω οτι ειναι πιο καλα να βαλεις το δικο του (του μοτερ) το σασμαν και βλεπεις στην πορεια. φιλε virus γιατι κατι μου λεει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις την συγκεκριμενη μετατροπη? φιλικα πανος shoothim
Μελι σταζεις παλι...... :P
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-01-05, 14:05
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Λοιπόν την επόμενη φορά που θα ρωτήσει κάτι κάποιος εδώ μέσα να δώσει και λεπτομέρειες από λογαρισμό, μετοχές, ακίνητα στον MARMEL για να δούμε αν έχει λεφτά να κάνει αυτά για τα οποία ρωτάει.... :P :P :P :P :P (Μη χάσω ε...; )
Απάντηση με παράθεση
Re: 4AGE 20v Blacktop σε ΕΕ90
Παλιά 31-01-05, 17:05
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ρε ολοι μαζι μου τα βαλατε? τωρα θα δειτε. φιλε menace απλα να προσεχεις μη σκισεις κανα καλτσον, και παντα να κοιτας να προσεχεις στους δρομους . μη βιαζεσαι να συμπαιρενεις γιατι τα 1.8τ δεν ειναι ετσι οπως τα λες.ενα γρηγορο αυτοκινητο εχεις οχι ferrari.ισως καποια στιγμη θα πρεπει και να τ αποδειξεις.να μην βιαζεσαι. billll οντως μη χασεις. virus δεν ειναι παντα τα πραγματα ετσι οπως τα σκεφτομαστε. φυσικα δεν θελω να σε μειωσω σε τιποτα αλλα να ξερεις οτι ΕΓΩ παντα μα παντα λεω αυτο που σκεφτομαι μεσα μου. στα εχω ξαναπει ευχομαι να κανεις την μετατροπη απλα το βλεπω χλωμο. τπτ αλλο 8) . xenos γιατι ρε αδικο εχω? η δεν βοηθαω αν χρειαστει? . γιωργο αυτα που λες πχ για την χρονολογια για τα λεφτα και γενικα την φαση κτλ ολα αυτα τα εχω σκεφτει πριν ο φιλος virus απαντησει. που σημαινει οτι ξερω πολυ καλα τι λεω. δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα με τις μετατροπες. θελει χρονο χρημα και πολυ προσωπικη εργασια. αν καποιος νομιζει οτι εχω λαθος η αδικησα καποιον ας μιλησει.ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΟΣ
Παλιά 31-01-05, 17:09
Το avatar του χρήστη Virus
Virus Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 264
Virus είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Χε χε εχετε δικιο ρε παιδια αλλα οταν μου μπαινει κατι στο μυαλο δεν μου φευγει αν δεν το κανω!Ετσι ξεκινησα και με τουσ υπολογιστες στα 8 και στα 12 μου ειχε καρφωθει να πειραξω τον υπολογιστη μου στα ορια!!Τα καταφερερα δεν λεω και επεξεργαστη στα 4,5γιγα ειχα και ψυξη με νερο δοκιμασα και πιο extreme ψυξη με φρεον μετα αλλα καποια στιγμη προσεξα πως ολα αυτα ειχαν γινει καθαρα για την κ@υλ@ μου και σε αποδοση ειχα κερδισει μονο στα μετροπρογραμματα(δυναμομετρο) και οχι στις καθημερινες ασχολιες(δρομος...)!
Γι αυτο λοιπον προσπαθω τωρα και εγω να σκεφτω λιιιιιγο πιο ωριμα πρωτα γιατι και τα χρηματα αυτη τη φορα θα ειναι τριπλασια και βαλε..
Το μονο καλο ειναι οτι το αυτοκινητακι μου ειναι σε αψογη κατασταση κ απο την μερα που το πηρα(ο πατερας μου δηλαδη..)το μονο προβλημα ηταν ενας θερμοστατης και η βαλβιδα του τσοκ...ουτε σκουριες ουτε τριξιματα ουτε τιποτα..JAPANESE MUSCLE...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-01-05, 17:15
MARMEL Offline:
Αdministrator

ρε menace δεν ξερω γιατι με τρωει κατι μεσα μου αλλα, την παρασκευη θα ειναι ευκολο να φερεις την corolla σου στον καφε απλα να την δουμε? γιατι η μανα μου μου ελεγε οπου ακους πολλα μανταρινια παρε μικρο καλαθι(τοσο ευκολα κολανε τα audi?)
Παλιά 31-01-05, 17:18
Το avatar του χρήστη vagelisteo
vagelisteo Offline:
Administrator

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: Καπανδρίτι Αττικής
Δύναμη Σεβασμού: 283
vagelisteo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Εγω πιστευω οτι πρεπει να βγαζουμε τα δικα μας λεφτα πρωτα για να κανουμε κατι μονοι μας
Δουλευω και εχω παρει ενα ε12 και μου φευγει το σκ@το για να τα πληρωνω ολα(δοσεις,ασφαλειες,service,βενζινες)
Οι μετατροπες οι σωστες θελουν καλα λεφτακια.
αρα αφοθ εισαι μικρος μην ξεφραγκιασεις τους γονεις σου........
φιλικα.........(εαν και κλεμμενη εκφραση)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-01-05, 17:26
Το avatar του χρήστη Virus
Virus Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 264
Virus είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρω λεφτα απο τους γονεις μου!!Ευχαριστως να την φερω αλλα πρωτα να παρω το διπλωμα(την παρασκευη μαλλον...)
Ρε Marmel γιατι τοσο κακια ρε???Εγω θα στην φερω με το που παρω το διπλωμα αλλα τι ψεματα θα μπορουσα να σου πω για το αυτοκινητο μηπως οτι εχει 200αλογα?Αφου 75 εχει και μετα απο τοσο καιρο αντα να εχουν μεινει τα 60-65 ζωντανα...οπως επισης μπορω να σου στειλω φωτογραφιες που εχω..Δυστηχως ομως οι περισσοτερες φωτος ειναι απο τοτε που μας την εκλεψαν κ την βρηκαμε στουκαρισμενη μπροστα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-01-05, 17:32
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Virus";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρω λεφτα απο τους γονεις μου!!Ευχαριστως να την φερω αλλα πρωτα να παρω το διπλωμα(την παρασκευη μαλλον...)
Ρε Marmel γιατι τοσο κακια ρε???Εγω θα στην φερω με το που παρω το διπλωμα αλλα τι ψεματα θα μπορουσα να σου πω για το αυτοκινητο μηπως οτι εχει 200αλογα?Αφου 75 εχει και μετα απο τοσο καιρο αντα να εχουν μεινει τα 60-65 ζωντανα...
φιλε virus απλα σορυ. για τον menace τα ελεγα αυτα. εγω δεν ειπα οτι δεν εχεις αμαξι η λες ψεμματα. για τον mence πηγαιναν αυτα. και παλι σορυ. και ποτε δεν κραταω κακια. μονο αν με περασουν. χε χε φιλικα πανος. οκ διορθωθηκε. απλα φοβαμαι μηπως πεταξει ο menace απο την πολυ τελικη και τον χασουμε ρε συ. και θελω να ερθει για καφε να του πω μια πατεντα που ειχα κανει . ειχα βαλει φτερα στην ascona μου(πισωκινητη) γιατι μετα τα 200 σηκωνοταν μπροστα. και συ να ερθεις την παρασκευη ομως ε?

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E*90

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
εκκεντροφοροι μαμα απο 4age 20v blacktop tolisvvtl-i Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά 0 22-09-22 14:03
Απόδοση 4age 20v blacktop COROLLA293 4AGE 20v Levin 5 11-10-18 01:07
carina 2 με 4age 20v blacktop johnwanted PHOTOS 15 13-06-12 20:06
4AGE 20v Silvertop σε ΕΕ90 jonvagis TOYOTA COROLLA E*90 46 13-06-06 17:21
4AGE 20v Blacktop Service manual Virus 4AGE 20v Levin 0 25-08-05 17:22

Page generated in 0,17052388 seconds (82,12% PHP - 17,88% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com